Skocz do zawartości

[03.02.2015] csgolounge

Pikaczu

Rekomendowane odpowiedzi

SPB vs GGWP 

Polecam skip.

Nie znam nikogo.

VP vs Penta

Jeżeli w pierwszym meczu bedzie wszystko dobrze, to myślę ze VP bez problemu wygrają ten mecz. VP gra bardzo dobrze na tej mapie, a co do PENTY nie widziałem ich jeszcze na season.

Polecam med/hihg VP.

moj typ. [VP16-12]

Penta vs VP

Myślę że po ostatnim turnieju LAN, VP wkońcu sięobudzi i jeżeli zaczną grać na swoim poziomię to nie widzę żeby w tym meczu Penta wygrała. Najlepszym rozwiązaniem będzie poczekać i zobaczyć na gre VP w pierwszym meczu i czy nie będzie DDOS...

Polecam med/skip VP.

moj typ. [12-16 VP]

EnVyUs vs CW (EnVyUs = LDLC)

EnVyUs (ex drużyna LDLC) jest najlepszą drużyną w CS:GO i myślę że to bedzię łatwy mecz dla EnVyUs. CW nie są jeszcze na tym poziomie co drużyna EnVyUs. Ze względu na % najlepiej bedzie pominąć ten mecz.

Polecam skip/high EnVyUs

moj typ. [2-0 EnVyUs]

Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę.

Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej.

Dwa Serwery godne uwagi:

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

GG:50069016

graphic.png

https://csowicze.pl/topic/9627-03022015-csgolounge/

Podsumowanie

SPB vs GGWP = GGWP win

VP vs Penta = VP win

Penta vs VP = Penta win

EnVyUs vs CW (EnVyUs = LDLC) = (Jutro napisze) EnVyUs wygrywa mape na inferno, latwo im idzie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Za 25 minut rozpoczyna sie mecz

mouz(48) vs CW(52%)

CPHW pokazalo nam przeciwko EnVyUs ze jest

bardzo mocna po stronie CT na mirage, ale za to mouz ma ma bardziej doswiadczonych graczy takim jak ChrisJ a nawet Troubley. I dlatego mysle ze mouz ma tu przewage umiejętnosci i powinno wygrac ten mecz, lecz mecz jest 50 na 50.

Polecam low/med Mouz.

Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę.

Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej.

Dwa Serwery godne uwagi:

GG:50069016

graphic.png

https://csowicze.pl/topic/9627-03022015-csgolounge/#findComment-48795

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie