Pikaczu Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ogłaszam konkurs, który polega na zadaniu jak największej ilości obrażeń podczas 1 rundy.Jeśli uważasz,że dana runda poszła Ci wyjątkowo dobrze, wpisz /me i thetime , zrób screena i wstaw go z poniżej załączonym wzorem. Nick podczas gry : Widoczna ilość zadanych obrażeń (/me) + data, kiedy tego dokonałeś (thetime): Za najlepszy wynik,przewidziane są super nagrody do wyboru :- Admin na okres 1 miesiąca ( po zaakceptowanym podaniu )- Slot na okres 3 miesięcy- Bon na usługi o wartości 11zl - Wszystkie klasy premium - Vip na serwerzeZanim wrzucisz screen na forum,wklej go na www.tinypic.com Konkurs potrwa do 18.02.2015 1 Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę. Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej. Dwa Serwery godne uwagi: GG:50069016 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/9219-konkurs-1-cz%C5%82owiek-demolka-cod-mod-201/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi