Junior Admin dottbuff Napisano 5 Stycznia Junior Admin Udostępnij Napisano 5 Stycznia Witajcie! Przychodzimy do Was z rekrutacją na moderatora jako dobry początek 2025 na naszym forum. Znajdziecie na samym końcu tematu wzór, do którego prosimy się zastosować i wypełnić go względem swoich preferencji. ____________________________________________________________ Czas trwania rekrutacji trwa 7 dni ( tj. do 12.01.2025r / godz: 20:00 ) - do tego dnia macie możliwość złożenia swojej aplikacji w tym temacie. Po upłynięciu czasu, zastrzegamy sobie czas ok. 14 dni na rozpatrzenie Waszych podań i przedstawienia wyników w sposób jawny. [ Posty nie związane z aplikacją na dane stanowisko, zostaną ukryte a autor zostanie nagrodzony ostrzeżeniem na swoje konto ] ____________________________________________________________ Wymagania dotyczące Moderatora Chęć do pełnienia powyższej rangi, Aktywne uczestniczenie w życiu oraz funkcjonowaniu forum, Brak posiadania jakiejkolwiek funkcji na innej sieci serwerów, Tworzenie miłej, sympatycznej atmosfery wśród użytkowników forum, Dawanie dobrego przykładu dla użytkowników, Podstawowa wiedza na temat obsługi panelu moderatora, Ukończone 18 lat, Znajomość regulaminu forum na poziomie bardzo dobrym, Znajomość regulaminu moderatora na poziomie bardzo dobrym, Umiejętność pracy indywidualnie oraz w zespole, Wykonywanie powierzonych zadań w sposób dokładny i przemyślany, Co oferujemy na randze Moderatora Zgrany i doświadczony zespół, Dostęp do panelu moderatora, Profesjonalne podejście do wykonywania działań na forum. Bezkonfliktowa komunikacja pomiędzy członkami zespołu, Pomoc wyższych rang, Możliwość rozwijania się na danej randze, Rozwiązywanie problemów w jak najszybszym czasie, Możliwość awansu na wyższe rangi, Wzór: 1. Imię: 2. Wiek: 3. Opisz swoją osobę: 4. Co Cię skłoniło do napisania podania: 5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: 6. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 7. Czy posiadasz doświadczenie na tej randze?: @Użytkownik@ Kobieta@ Śnieżynka@ Sponsor PRO@ Sponsor@ Donator@ VIP 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89521-rekrutacja-na-moderatora/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Truskawa Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia 1. Imię: Dominik 2. Wiek: 25 w marcu 3. Opisz swoją osobę: kulturalny, nieprzewidywalny i punktualny 4. Co Cię skłoniło do napisania podania: obrona forum przed inwazją kidosów i patusów 5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: bo moc jest ze mna 6. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4h 7. Czy posiadasz doświadczenie na tej randze?:Tak byłem moderatorem i to na tym forum 1 2 7 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89521-rekrutacja-na-moderatora/#findComment-430392 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Popularny post Impossible. Napisano 5 Stycznia Moderator Popularny post Udostępnij Napisano 5 Stycznia 1. Imię: Roksana 2. Wiek: 22 3. Opisz swoją osobę: Jestem osobą, która z pasją podchodzi do każdego projektu. Charakteryzuje mnie sumienność w powierzonych mi działań. Staram się robić wszystko systematycznie, ale robotem niestety nie jestem i zdarzają mi się gorsze dni, kiedy mój mózg ogranicza się do przeglądania tiktoka. Moje podejście do pracy jest balansowaniem między rzetelnością a zdrowym podejściem do dbania o swoje samopoczucie. 4. Co Cię skłoniło do napisania podania: Zdecydowałam się napisać podanie, ponieważ od dawna towarzyszę społeczności w tych lepszych i gorszych momentach tego projektu. Wierzę, że wspólnymi siłami uda się wrócić na właściwe tory. Uważam, że mam umiejętności oraz doświadczenie, które mogą się przydać w rozwoju tego projektu. 5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: Jestem osobą, która spędza dużo czasu na forum, staram się uczestniczyć w jego rozwoju, a jak mi to wychodzi to już zostawiam do oceny osobom trzecim. Zależy mi na tym, aby to miejsce rozwijało się w sposób przemyślany i było przyjazne dla wszystkich użytkowników. Poza standardowymi obowiązkami przypisanymi pod funkcję moderatora mogę zaoferować pomoc w działach, które zostały trochę zapomniane lub potrzebują odświeżenia. Pracuje również na zleceniach, jako grafik komputerowy mam trochę doświadczenia i obycia w tej dziedzinie. Mogę pomóc w przygotowywaniu grafik na potrzeby wydarzeń, konkursów czy materiałów promujących forum w innych social mediach. Dzięki temu mogę sprawdzić się w rozwoju obszarów, które potrzebują kreatywnej duszy i estetycznego wykonania. 6. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że około 3/4 godzinki. 7. Czy posiadasz doświadczenie na tej randze?: Od wielu lat udzielam się w społeczności graczy, zajmowałam stanowiska administracyjne na większych projektach, świeżych oraz własnych. Praca w tak zróżnicowanych środowiskach nauczyła mnie elastyczności w podejściu do różnych sytuacji, a także efektywnego współdziałania z innymi członkami zespołu. 7 1 5 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89521-rekrutacja-na-moderatora/#findComment-430396 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotencjusz Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia (edytowane) Imię: Robert Data urodzenia: 11.08.2001 Nick: Lotencjusz Opisz swoją osobę: Siema jestem Robert, Robert ze Śląska. Interesuję się niczym. Kiedyś interesowałem się amxx, ale znudziło mi się po współpracy z debilami typu Hubson, Monster, Pecik, itp. Jestem osobą toksyczną i nieprzewidywalną, ale nie można mi zarzucić lenistwa. Zawszę wykonuje swoją robotę dobrze. Nie jestem osobą wynoszącą informacji z grup, oraz nie lecę na rangi I nie wypalam się jak co poniektórzy. Co Cię skłoniło do napisania podania?: - Wprowadzam uśmiech na twarzach innych użytkowników. - Wprowadzam kulturę na chatboxie. - Przestrzegam regulaminu ( Można wywnioskować tym, że nie mam warnów i nikt mnie nie kara. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: - Jestem pierwszą osobą do tłumienia tych dymów na chatboxie. ( Nie mam sobie równych ) - Nigdy nie będę podejmować sam decyzji, tylko że swoim zespołem. - Nie podejmuje decyzji pod wpływem substancji. - Potrafię rozpoznać kto jest pod wpływem nieznanych substancji, przez co już nigdy nie będzie takich sytuacji jak z BETONIARZEM i vivorem. - Połowa administracji i tak jest żartem, to czemu ja bym się tam nie nadawał Kontakt: DC, STEAM,PW Edytowane 7 Stycznia przez Lotencjusz Przez Mesharsky, 8 Stycznia Masz 2 warny ziom 3 10 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89521-rekrutacja-na-moderatora/#findComment-430433 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho99 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 1. Imię:Michał 2. Wiek:25 3. Opisz swoją osobę: Miły dla wszystkich i sprawiedliwy w osądach. 4. Co Cię skłoniło do napisania podania: Nagła wena i chęć czynienia dobra dla lepszego jutra sieci. 5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: Bo jestem przyjazny, a inni tylko udają. 6. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3h 7. Czy posiadasz doświadczenie na tej randze?: Nie 1 2 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89521-rekrutacja-na-moderatora/#findComment-430434 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BYTOMSKI_ Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 1. Imię: Daniel 2. Wiek: 21 3. Opisz swoją osobę: Jestem stanowczą i asertywną osobą. Nie lubię jeśli ktos na siłe wklepuje mi swoje racje chyba że tak jest i tyle. Nie lubię się kłócić, lubię stwierdzać oczywiste fakty. Jestem też miłą i pomocną osobą. 4. Co Cię skłoniło do napisania podania: Co Cię skłoniło do napisania podania: Chciałbym wspomóc forum chciał bym spróbować 1 raz jako moderator pomóć użytkowników w obsłudze forum, przełoży się na pewno to na większą liczbę użytkowników na forum, a spowoduje tętniącym życiem zakątek dla gracza. Mam w planach również dbać o porządek tematów na forum i rzecz jasna przestrzeganie regulaminu na forum by dawać przykład innym użytkownikom tej wspaniałej społeczności. Jak dobrze wiemy na forum jestem jednym z najbardziej aktywnych użytkowników, Często pomagam graczom jak potrzeba Po prostu chce być osobą na forum, do której ktoś przyjdzie i pozna odpowiedź na dany temat oraz zamieni ze mną kilka słów w żartobliwy sposób(każdy kto mnie choć chwilę poznał z pewnością będzie wiedział o co chodzi). Funkcja moderatorska dodatkowo doda mi opcję szerzej poznania naszej społeczności oraz da mi to większy wpływ na jej rozwój. Nie wiem co mam tu jeszcze napisać, ponieważ jestem słaby w podania. 5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: 5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: Bo jestem przyjazny, a inni tylko udają. 6. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum? Jestem codziennie wieć nie widzę problemu w aktywność 7. Czy posiadasz doświadczenie na tej randze?: Nie zawsze cos nowego do nauki 4 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89521-rekrutacja-na-moderatora/#findComment-430456 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Insanity. Napisano 7 Stycznia VIP Udostępnij Napisano 7 Stycznia Imię: Paulina Wiek: 23 Opisz swoją osobę: Jestem Paulina, pochodzę z okolic Łodzi. Poza pracą oddaję się pasji, jaką jest aktorstwo – ćwiczymy w wynajętym lokalu wraz z grupką znajomych, którzy również traktują aktorstwo jako swoją pasję. Jestem kulturalna, miła dla każdego oraz pomocna w sprawach, na których się znam. Co Cię skłoniło do napisania podania: Moja aktywność to coś więcej. Od dłuższego czasu czuję, że rola moderatora może mnie "porwać", więc możliwość wzięcia udziału w otwartej rekrutacji mocno mnie motywuje. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem? Wyróżniam się charakterem, mam doświadczenie oraz zapał do pracy. Jeśli szukacie osoby, która rzeczywiście się zaangażuje, to jestem odpowiednią kandydatką. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum? Około 7 godzin dziennie. Jestem obecna często, więc ciężko to dokładnie policzyć. Czy posiadasz doświadczenie na tej randze? Tak. 2 3 1 3 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89521-rekrutacja-na-moderatora/#findComment-430469 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator chyrlaak Napisano 7 Stycznia Moderator Udostępnij Napisano 7 Stycznia 1. Imię: Piotruś 2. Wiek: 18 3. Opisz swoją osobę: Jestem osobą, która łączy cechy chłopaka i mężczyzny, ceniącą sobie kulturę i szacunek. Moją pasją jest motoryzacja, a warsztat samochodowy to miejsce, w którym czuję się najswobodniej. Hobbystycznie zajmuję się amatorskim programowaniem stron internetowych i aplikacji desktopowych. Lubię spędzać czas z przyjaciółmi, a od czasu do czasu pozwalam sobie na relaks przy kieliszku dobrego alkoholu Zdecydowanie nie lubię, kiedy ktoś próbuje mnie lekceważyć lub potocznie mówiąc "dmuchać mi w kaszę" - cenię szczerość i szacunek w każdej relacji. Pomimo tego, że jestem typem człowieka, który lubi sobie pośmieszkować, tak też w wymagających tego sytuacjach potrafię zesztywnieć. Stawiam na równowagę między pasją, relacjami, chwilami przyjemności i przede wszystkim obowiązkami. 4. Co Cię skłoniło do napisania podania: Planowałem napisać podanie jeszcze za czasów urzędowania Marysi. Później życie zmusiło mnie do chwilowego przygaśnięcia. Wróciłem i niewiele później pojawiła się szybka rekrutacja, zapaliła mi się tutaj lampka, tak jak pewnie każdemu innemu kandydatowi powyżej i potencjalnie poniżej. Od zawsze mam chęć niesienia pomocy i angażowania się w projekty, które są mi jakkolwiek bliskie. Wiedziałem, że początek roku przyniesie mi więcej wolnego czasu, który mogę poświęcić na forum - kto miał o tym wiedzieć, ten wiedział Lubię mieć takie 'swoje dziecko', nad którym mogę czuwać i którym trzeba się opiekować, a to miejsce stało się dla mnie równie naturalne i komfortowe jak i ten nieszczęsny garaż Czuję się tutaj częścią społeczności i z radością chciałbym wspomóc obecną załogę w obowiązkach moderacyjnych. Wierzę, że moja chęć zaangażowania sprawi, że będę w stanie wnieść pozytywny wkład w rozwój i porządek na forum, nie widząc przy tym żadnych przeszkód. 5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: Mimo tych wszystkich śmiechów, cechuje mnie neutralność i obiektywizm, które są w takim przypadku kluczowe w tej roli. Nie jestem typem osoby, która kieruje się emocjami, a w momentach poważnych zawsze stawiam na dobro sieci. Moje podejście nie opiera się na żartach wtedy, kiedy nie jest to odpowiednie, a na odpowiedzialności za porządek i atmosferę w miejscu, które ma dla mnie spore znaczenie. 6. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Mam wzloty i upadki, tak duże upadki jak były pod koniec '23 się nie pojawią. Teoretycznie konkretów podać nie jestem w stanie, potrafię nawet będąc poza domem zaglądać co chwilę z telefonu. Nie powiem, że cały dzień - ale realnie sporo czasu. 7. Czy posiadasz doświadczenie na tej randze?: Odnośnie doświadczenia to tak. Mam za plecami kilka sieci, których nazw tutaj przytaczał nie będę. Piastowałem tam funkcję dosłownie różne, raz nawet zdarzyło mi się mieć przy nicku płaską 13-stkę. Właścicielem nie byłem, natomiast przeszedłem każdy stopień od moderatora do H@. paka. 2 3 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89521-rekrutacja-na-moderatora/#findComment-430475 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebebebebebe Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 1. Imię: Ążela 2. Wiek: 29 3. Opisz swoją osobę: Nazywam się Ążela, mam 29lat i na codzień pracuje w firmie produkującej telewizory, odpowiadam za tworzenie etykiet na kartony dla tych właśnie telewizorów. Jestem zdania, że każdemu człowiekowi należy się szacunek oraz wsparcie w najcięższych momentach. Służę pomocą każdemu, kto jej potrzebuje. Podczas wieloletniej pracy zdalnej nauczyłam się zarządzać ludźmi w sposób taki, aby komunikacja była naturalnie przejrzysta. Cechuje się odpowiednią kulturą oraz właściwym podejściem do rozwiązywania wszelakich problemów. 4. Co Cię skłoniło do napisania podania: Przede wszystkim chęć pokazania się od tej drugiej lepszej strony. Chciałabym pokazać, że warto we mnie pokładać zaufanie i że dotychczasowa znana wam ja to tylko maska, o której można już zapomnieć. 5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: Posiadam doświadczenie oraz wysoce rozwinięte umiejętności interpersonalne, które na tej funkcji są bardzo kluczowe. Myślę, że mogę się wyróżniać dojrzałością emocjonalną, co w przypadku konfliktów może okazać się asem w rękawie. Przyjęcie mnie to gwarancja profesjonalizmu jakim was obdarze. 6. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-5h, ze względu na pracę widełki czasowe elastyczne. 7. Czy posiadasz doświadczenie na tej randze?: Tak 2 2 4 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89521-rekrutacja-na-moderatora/#findComment-430476 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik Mikołaja The end. Napisano 8 Stycznia Pomocnik Mikołaja Udostępnij Napisano 8 Stycznia (edytowane) 1. Imię: Łukasz 2. Wiek: 21 3. Opisz swoją osobę: Jestem Łukasz, pracuje dla polskiej firmy. O karierze na forach csa pisać nie będę, bo znacie państwo tę historię. Od jakiegoś czasu interesuje się przywróceniem porządku w pewnych sferach internetu, a swoją działalność opieram o ważne dla mnie cele i motywacje. Sytuacje przy których pracuje wymagają ode mnie zaangażowania, skupienia oraz umiejętności szybkiej i dokładnej analizy wielu informacji. Jak z pewnością już zauważyliście jestem należycie odpowiedzialny, kulturalny oraz pomocny. Występując często w roli mediatora pomiędzy administracją a użytkownikami - pokazuje, że znajduje wyjście z każdej sytuacji. 4. Co Cię skłoniło do napisania podania: Chęć dzielenia się wiedzą oraz umiejętnościami. Naturalnie, w tym połączeniu nie tylko zyskuje sieć ale też i ja. Uprawnienia moderatora spełniają wymagania dla osiągnięcia osobistego celu, w zamian oferuje państwu niebywałe doświadczenie i osobę w pełni oddaną sprawie. 5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: Napisano wiele innych podań, powiedziano wiele słów, ale koniec końców nikt nie jest pewny wartości tych wypowiedzianych słów. Oferuje państwu kogoś sprawdzonego w najcięższych sytuacjach, oferuje siebie - niezwykle cierpliwą i opanowaną personę. Uważam, że zdołam przywrócić porządek, a nastepnie go utrzymać i nadzorować. Ufam, że ze wspólnej współpracy skorzystamy wszyscy. 6. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Według grafiku oferuje państwu 14h tygodniowo - 14h pełnej mobilizacji. 7. Czy posiadasz doświadczenie na tej randze?: Tak Edytowane 8 Stycznia przez The end. 4 2 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89521-rekrutacja-na-moderatora/#findComment-430535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi