Skocz do zawartości

Zablokowane Wielka rekrutacja na rangi administracyjne CSowicze

Mesharsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Pomocnik Mikołaja

1. Imię: Łukasz

2. Wiek: Odpowiedni do posiadania funkcji administratora.

3. Na jaką rangę chcesz aplikować: Administrator

4. Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): Jestem Łukasz, pracuje w polskiej firmie. Swoją internetową twórczość zaczynałem od masowego zgłaszania różnych osób, celem było stworzenie szerokiej bazy znajomości poprzez wywieranie wpływu. Z czasem zmieniłem zarówno metody, jak i cele – zacząłem wykorzystywać ironię i prowokację, co w efekcie doprowadziło do utraty przewagi pozycji. Dziś jestem zupełnie innym człowiekiem, zmotywowanym, pełnym sensownych zainteresowań i pasji, które nieustannie rozwijam. Moim marzeniem jest pełna niezależność - od ludzi, pieniędzy i ograniczeń czasowych. Wyróżniam się kulturą, elegancją wypowiedzi oraz pełnym profesjonalizmem w tym co robię.

5.  Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tę rangę?: Redagowałem teksty do różnych spraw, oceniałem zachowania różnych ludzi, odpowiadałem za selekcje do zamkniętych grup. Dzięki temu potrafię spojrzeć na sprawę z różnych perspektyw, zachowując przy tym obiektywizm. Od wielu lat jestem nieprzerwanie związany z siecią csowicze. Byłem świadkiem jej licznych wzlotów i upadków, a także poznałem wielu użytkowników, dobrze rozumiejąc, jacy są i co nimi kieruje.  Wszystkie znaki na niebie przemawiają na moją korzyść. Dziś wiem, że potrafię wnieść nową energię, świeże pomysły i realną motywację do działania.

https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/page/2/#findComment-430289

• Moderator
Napisano (edytowane)

1. Imię: Laura

2. Wiek: 25

3. Na jaką rangę chcesz aplikować: Junior Administrator

4. Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): Jestem Laura, pochodzę z zagranicy. Mam za sobą skończone studia magisterskie na kierunku administracja. Sporo czasu przeznaczam na zajmowanie się swoją rodziną i domem. Pracuję w restauracji, ale chciałabym wykonywać jakąś odpowiedzialną pracę biurową. W wolnych chwilach poszerzam wiedzę czytając dużo książek naukowych z różnych dziedzin, a także poświęcam się aktywności fizycznej. Jestem znana wśród dużej części użytkowników tego forum jako kulturalna, spokojna i opanowana osoba, która nie toleruje chamstwa i prostactwa, oprócz tego rozpoznawana jako persona z utraconym przez społeczność zaufaniem na skutek oszustwa w konkursie. 

5.  Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: Moja kandydatura była przeze mnie długo rozważana, a jest motywowana chęcią odbudowania społeczności tego serwisu i jego reputacji. Uważam, że mam predyspozycje do pełnienia takiej funkcji przede wszystkim przez odpowiednie umiejętności prowadzenia rozmowy i łagodzenia konfliktów. Bezstronność to kolejna cecha, która może przekonać innych do dania mi szansy - nie mam oporów do sprowadzenia na ziemię osób, z którymi trzymam się bliżej, podczas łamania przez nie regulaminu i wszelkiego uczestnictwa w kłótniach. W przeszłości na jednej z sieci serwerów pełniłam funkcję moderatora, więc to o czym piszę to nie wymysły. Sama nie jestem impulsywną osobą i ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, co pomaga mi odnaleźć się w stresującej i konfliktowej sytuacji. Podczas swojego pobytu na tej sieci wielokrotnie dawałam do zrozumienia, że nie zgadzam się z pewnymi decyzjami dotyczącymi zmian na forum czy traktowania surowo ludzi przez ich wypowiedzi na chatboxie czy w tematach. To jednak nie zmienia faktu, że jestem związana z tą siecią i chciałabym dla niej i użytkowników jak najlepiej, dlatego nie chciałabym wykluczać ludzi przez błahostki. Panel moderatora znam w stopniu bardzo dobrym, panel administratora również nie jest mi obcy. Zapewniam, że jestem odpowiedzialną osobą i każde moje działanie byłoby podejmowane w celu przywrócenia świetności temu serwisowi. 

Edytowane przez Sharana

IMG_0159.gif

https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/page/2/#findComment-430290

• Właściciel

Rekrutacja zamknięta. Dziękuje za zgłoszenia, będę pisać.

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/page/2/#findComment-430295

• Właściciel

Rekrutacja została zakończona, osoby które dostały potwierdzenie otrzymania posady zostały już poinformowane.
Osoby które nie otrzymały żadnego potwierdzenia / wiadomości - Spróbujcie ponownie za jakiś czas, wybraliśmy kandydatów według własnych preferencji oraz odpowiedzi na drugi etap rekrutacji.

Dziękuje za udział i do zobaczenia następnym razem <3 

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/89444-wielka-rekrutacja-na-rangi-administracyjne-csowicze/page/2/#findComment-430322

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie