Właściciel Popularny post Mesharsky Napisano 19 Grudnia 2024 Właściciel Popularny post Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2024 📢 Witam wszystkich graczy! Jak wszyscy dobrze wiemy, na większości serwerów wieje niemytym chujem. Trudno się z tym nie zgodzić – taka jest rzeczywistość. Zombie od Lypsena i Losowe CS2 jakoś się trzymają, ale też nie jest to żaden rewelacyjny efekt. Dlatego coś tam działamy za kulisami jak to często wyśmiewane jest na naszym pięknym chatboxie Dla naszych hejterów – przykro mi, to nie jest ogłoszenie o sprzedaży sieci. Maybe next time! ❤️❤️❤️ 🔥 Decyzje dotyczące serwerów Ostatnio miałem kilka problemów finansowych, co ograniczyło mój budżet na rozwój serwerów lub wynajęcie technika od AMXX. Ale mam dla Was fajnego smaczka, który – mam nadzieję – Wam się spodoba. CSowicze od lat słyną z serwerów 1.6, więc nie zamierzamy zabierać Wam miejsc, na których lubicie grać. Po przeanalizowaniu sytuacji uznałem, że nie ma sensu inwestować w mody takie jak DD2 Classic, które są wszędzie. Nawet na CSSetti co drugi serwer to DD2. Dlatego podjąłem kilka ważnych decyzji: 1. DD2 idzie do śmietnika 🚮 Zamiast tego wprowadzamy dwa nowe serwery. Oto pierwszy z nich: 🎮 Losowe Cheaty (RandomSkills) Obecnie jestem w 70% ukończenia core'a oraz większości cheatów, które będą dostępne na tym serwerze. Przykłady: Więcej HP Speedhack Manipulacja Grawitacją Teleportacje Wallhack Aimbot Odwrócenie przeciwnika po strzale Natychmiastowe Zabójstwo Szansa na odrodzenie Wampir DoubleJump AutoBH Zwiększone obrażenia / Redukcja obrażeń Brak obrażeń w głowę Nieskończoność Amunicji I wiele, wiele więcej! Wyczekujcie startu – miejmy nadzieję, że Wam się spodoba! 🎮 4FUN Zawsze lubiłem ten tryb i wiem, że Wy również. Serwer będzie pełen skinów, pierdół i mnóstwa innych bajerów. Ten serwer wystartuje 2–3 tygodnie po uruchomieniu Losowych Cheatów. Potrzebujemy czasu, aby wszystko dopracować. 📋 Sytuacja z CS2 Wiele osób mnie zawiodło – czy to opiekunowie serwerów, czy ogółem ludzie, którzy wielokrotnie polecieli w chuja. Samemu trudno coś ugrać w krótkim czasie, dlatego planujemy posiedzenie administracyjne, aby ustalić, co robić dalej. Mamy sporo stałych graczy na Losowych Cheatów – ponad 5 tysięcy połączeń miesięcznie. Jednak peak wynosi maksymalnie 16–18 graczy, co i tak nie jest złe. Zmiana IP też dała się we znaki, ale gracze wracają! - Byndzie jak byndzie poddawać się nie poddajemy 📌 Oferta dla osób chętnych do prowadzenia serwera Jeśli ktoś chciałby prowadzić własny serwer, to nie widzę problemu. Możemy postawić serwer za pół darmo – CS2, CS 1.6, Minecraft, a nawet TF2. Nie mamy limitów! Techniczne wsparcie od nas jest zawsze darmowe. Wiele osób wynajmuje serwery więc nie musicie się obawiać że zostaniecie oszukani, współpracuje już w ten sposób od lat :). 📉 Forum Forum jest najmniejszym priorytetem w tym momencie – wolimy skupić się na serwerach. Jeśli jednak ktoś chciałby pomóc, zapraszamy do objęcia stanowiska administracyjnego. Jeśli macie pomysły na zmiany lub wizję rozwoju forum, napisz do mnie na pw. Każda sensowna osoba otrzyma szansę aby się wykazać. 🎄 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! Bawcie się dobrze w te ostatnie dni 2024 roku! [ @Użytkownik- @ Kobieta- @ VIP- @ Weteran- @ Donator- @ Sponsor- @ Sponsor PRO ] Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Daj 5 zł bo forum wygaśnie Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Albo 10 8 1 1 3 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89423-og%C5%82oszenie-plany-na-16-oraz-og%C3%B3%C5%82em-plany-na-nast%C4%99pny-miesi%C4%85c/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi