Właściciel Mesharsky Napisano 15 Listopada 2024 Właściciel Udostępnij Napisano 15 Listopada 2024 Przepraszanko za spóźnienie, przespałem 3 dni prawie . @ Terrorist [P] Kiedy mi naprawisz te staty? [O] Jak będzie to tylko możliwe @ ilovehotmilfs:3 [P] pokazesz swoja kicie nowa? [O] Ależ oczywiście że tak Pokaż ukrytą zawartość [P] masz jakies tatuaze? jaki masz stosunek do nich? [O] Nie mam żadnych, ale planuje w następnym roku sobie jakiś zrobić. Stosunek mam neutralny, kto chce sobie zrobić ten zrobi, nie powinno się za to hejtować nikogo [P] ulubione anime? [O] Za dużo by wymieniać ale z Top Top to będzie: Demon Slayer oraz Naruto [P] crushi animowa? [O] Marin Kitagawa ^.^ [P] czemu masz taki dziwny zegar biologiczny? [O] Bo tak się przyzwyczaiłem od ponad 10 lat. W nocy pracuje mi się lepiej i bardziej efektywniej, a w dzień nie mam na tyle do roboty żeby się przejmować o której wstanę. [P] w skali od 1 do 10 na ile mn lubisz? [O] 9.9 [P] jak dlugo pracujesz w branzy w tej ktorej pracujesz? (nie wiem jak ja nazwac xD) [O] 1 Rok i 7 miesięcy @ MajkiWolf150 [P] Jaki jest twój ulubiony film/ serial? [O] Naprawdę jest tego sporo, ale jakbym miał wymieniać z głowy to będzie: Seriale: Tulsa King The Good Doctor The Suits The Rookie Prison Break TWD Arcane Wiedźmin Filmy: Produkcje Marvela, praktycznie wszystkie Zielona Mila Gambit Królowej Seria John Wick Produkcje z Jasonem Stathamem [P] Jaka jest twoja największa wada i zaleta? [O] Zaleta to dokładność, a wada to lenistwo [P] Jaka jest według ciebie najmniej potrzebna umiejętność w życiu? [O] Sranie i spanie. [P] Co lubisz robić? [O] Leniwić się. Do następnej edycji nominuję: @ misiek223 2 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89242-odpowiedzi-mesharsky/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi