Skocz do zawartości

Zablokowane Skarga ilovehotmilfs

Terrorist

Rekomendowane odpowiedzi

• Szef

Witam, @ ilovehotmilfs:3 jako Typer i ich Opiekun od miesiąca w dziale nic nie dodaje.

Zaczepiłem ją jeszcze przed urlopem na czacie kiedy będzie Typer podliczony i 2 razy po urlopie, temat jest olany a dział świeci pustkami.

Chętnie bym obstawiał kupony, ale nie ma gdzie bo ktoś nie ma czasu, albo się jej nie chce. Zresztą za pierwszym razem kiedy ją zaczepiłem to stwierdziła że dla 2 osób czyli dla mnie i @ MajkiWolf150 to się nie opłaca, oczywiście tak tego nie napisała, bo ujęła to w bardzo ironiczny sposób lecz wywnioskować z wypowiedzi można jedno.

Wnoszę o usunięcie jej ze stanowiska jak Opiekun Typera jak i prześwietlenie jej pracy jako Administrator, bo w ostatnim czasie jest widziana tutaj bardzo mało, a dwa to co to za administrator który nie stara się o podstawy działania forum czyli rozkręcenie danego działu, którego sama się podjęła.

Chciałbym również zaznaczyć że od momentu awansu, a od czasu urlopu do teraz ktoś obrósł w piórka i przestał robić cokolwiek już teraz poza akceptowaniem reklam innych stron.

PS. Czekam na typera i kolejne typy np. z UCL, Ligi Narodów, La Ligi

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

https://csowicze.pl/topic/89187-skarga-ilovehotmilfs/

• Sponsor

Przypinam się do tej skargi,
Ja również jako osoba uzależniona od hazardu, odczuwam brak aktywności w tym dziale. :placzek1:

Wnioskuję o wzięcie się za tą sprawę w trybie natychmiastowym.

Pozdrawiam,
SpectruM

eouk9kpTURBXy9lYzg0ZGQ4ZDQxODM3NDU5N2Y4MzI0MmFhMjA5OTM0OC5qcGeRkwLNAWjNAhzeAAKhMAGhMQE-removebg-preview.png.63490ee61b2a624ba8bbeee7c8e282d1.pngfasfasdfsag.png.88aefd3e2d116d8e25ba6eccea345b82.pngsdfasfasdfasd.png.20e4f9177e28da8b59d3597da64090cb.png
Złość? Smutek? Lęk?
Ze mną możesz porozmawiać
o wszystkim!

https://csowicze.pl/topic/89187-skarga-ilovehotmilfs/#findComment-428446

• Moderator

Pomimo mojej sympatii do Marysi jestem skłonny poprzeć tutaj dziadka. Prawda jest widoczna nawet w momencie, kiedy ostatnio mnie tu prawie nie ma. Co się dzieje? Wiem o wypadku, ale to warto chociaż urlop wziąć - powód teoretycznie jest, ale osoby niewtajemniczone widzą to z nieprzyjemnej na pewno perspektywy. Trzeba to reperować jak najszybciej :P

Ale też nie jestem tutaj święty, ostatnio bardzo zaniedbuje 4MAPsa i swoje obowiązki na DD2 do czego ciężko się nie przyznać. Prywata i tylko prywata. Przez najbliższe jeszcze kilka dni nie jestem w stanie pogodzić obowiązków w świecie wirtualnym z życiem prywatnym. Przepraszam. Jeszcze troszkę i wracam tutaj mam nadzieję, że cięższą nogą.

Dobrej nocy czy też dla niektórych dnia :)

giphy.webp.f09aa1a6da1a6bf2357dd87e7037ce10.webp

https://csowicze.pl/topic/89187-skarga-ilovehotmilfs/#findComment-428448

• Zasłużony
22 godziny temu, Terrorist napisał:

stwierdziła że dla 2 osób czyli dla mnie i @ MajkiWolf150 to się nie opłaca, oczywiście tak tego nie napisała, bo ujęła to w bardzo ironiczny sposób lecz wywnioskować z wypowiedzi można jedno.

"z wypowiedzi można wywnioskować jedno" - co? żart? bo nie za bardzo rozumiem co tu innego wywnioskować można, skoro napisałam, że postaram się to załatwićXD

prześwietlenie jej pracy jako Administrator, bo w ostatnim czasie jest widziana tutaj bardzo mało

moja praca jest na bieżąco prześwietlana i chłopaki ( @ Mesharsky i @ ferstel ) wiedzą o mojej nieobecności i dodatkowo są o niej bieżąco informowani 

co to za administrator który nie stara się o podstawy działania forum czyli rozkręcenie danego działu, którego sama się podjęła

dział został przekazany mi, ponieważ jego poprzedni opiekun zrezygnował i nie miał kto się nim zająć, więc wcale o niego nie ubiegałam. razem z administracją ustaliliśmy wtedy, że ja postaram się poprowadzić dział na tyle ile moge, dopóki ktoś inny nie będzie chciał go ogarnąć. także to, że w ogóle z moose jeszcze wtedy chciałyśmy się zając tą typerką to tylko nasza czysta dobra wola, bo specjalnie się do tego nie pchałyśmy

Chciałbym również zaznaczyć że od momentu awansu, a od czasu urlopu do teraz ktoś obrósł w piórka i przestał robić cokolwiek już teraz poza akceptowaniem reklam innych stron.

ojej, faktycznie bardzo obrosłam w piórka.. dosłownie ten awans nie zmienił niczego ani w moich uprawnieniach, ani w moich obowiązkach, ani w sumie niczym. jedynie co to zmienił mi się kolor

21 godzin temu, chyrlaak napisał:

to warto chociaż urlop wziąć

I wish

image.png

co to za administrator

a tego to już w ogóle nie skomentuje, get a life

z mojej strony mogę powiedzieć tylko to, że od momentu awansu na moderatora, do momentu awansu na administratora forum dawałam z siebie 100% i poświęcałam temu forum każdą wolną chwilę. myślę, że dowodów na to nie potrzeba, bo każdy kto ma parę oczu i sprawny mózg zdaje sobie z tego sprawę. niestety, przyszła taka pora, gdzie zwyczajnie natłok obowiązków i spraw prywatnych nie pozwala mi być na tyle aktywną na ile bym chciała. wzięłam urlop z myślą, że po nim wszystko wróci u mnie w życiu do normy, ale nie - nie wróciło. następnego nie mogłam wziąć (ss wyżej), ale zapewniam, że członkowie administracji byli poinformowani o tym, że nie będę tutaj aktywna.

dziwi mnie trochę wydźwięk tej skargi, bo od zawsze bez zarzutów wywiązywałam się ze swoich obowiązków, a nawet robiłam znacznie więcej niż powinnam, a w chwili gdy naprawdę nie mogę temu forum poświęcić dostatecznie dużo uwagi, to piszesz to wszystko w taki sposób jakbym nigdy nic nie robiła i była najgorszą administratorką na świecie ;ppp pls

@ M1STRZU jak były tematy z typerki to typowały z 2-3 osoby, z czego to moi znajomi xD 

EDIT.

image.png

image.png

@ Terrorist doslownie 3 dni minely od tej wiadomosci w której wyjaśniam czemu nie dodałam ligi typera xd

3 minuty temu, Terrorist napisał:

To niestety świadczy tylko o organizacji skoro nic się nie zmieniło poza kolorkiem, dawniej na dany kolor trzeba było pracować, zasłużyć a jak się go dostało to roboty było 2x tyle.

to tylko świadczy o tym, że już na pomarańczowej randze robiłam tyle, że do czerwonej nie mieli mi czego dodać

4 minuty temu, Terrorist napisał:

Jak się nie ma odpowiednich argumentów to czasami lepiej nie komentować +++

ale brak komentarza wynikał z absurdu twojego zdania, które zacytowałam jak coś

7 minut temu, Terrorist napisał:

Zawsze mogłaś poprosić włodarza o nadanie samolotu albo cokolwiek byś była zaznaczona jako urlop i wtedy nikt nie ma pretensji, wiadomo są różne sytuacje i czasami trzeba naciągnąć pewne zasady, bo wychodzi na to że ten urlop i nieobecność to nie "widzi mi się" tylko siła wyższa.

zawsze też można jak człowiek z człowiekiem porozmawiać i zapytać się, tak po ludzku, you know.. z resztą, ja pisałam Ci jak wygląda sytuacja i to całkiem niedawno

image.png

nie chce nic już więcej dodawać, zrozumiałam twój przekaz @ Terrorist i następnym razem poproszę @ Mesharsky aby dodał mi urlop ręcznie (chociaż nie wiem czy się doczekam xd)

tak więc w mniejszym czy tam większym stopniu biorę twoją skargę na klatę, ale still uważam, że można było to załatwić inaczej

xd.jpg.7dc3b369bcc23d6f1b81d073368098e7.jpg

https://csowicze.pl/topic/89187-skarga-ilovehotmilfs/#findComment-428505

To może zamiast pisać skargi to wypadałoby zapytać czy nie potrzebna jest pomoc w tej sekcji (czyt. Typer). Nagle macie wielkie pretensje do Marysii bo miała chwilowe problemy i przestój ale jak była aktywna, dzięki czemu została awansowana to było cacy. A co do samej Typerki to potrzeba jakieś nowości i świeżości skoro jest niska jej aktywność, bo sens tworzenia tematów z obstawianiem dla dwóch osób faktycznie jest śmiechu warty. I osobiście przekaże opiekunce wskazówki odnośnie Typerki, także see soon.

@ Terrorist to masz bukmacherów u których możesz obstawiać ( o ile jesteś pełnoletni). 

Edytowane przez DAFFI
https://csowicze.pl/topic/89187-skarga-ilovehotmilfs/#findComment-428526

• Szef
4 godziny temu, ilovehotmilfs:3 napisał:

"z wypowiedzi można wywnioskować jedno" - co? żart? bo nie za bardzo rozumiem co tu innego wywnioskować można, skoro napisałam, że postaram się to załatwićXD

image.png.4e924d5e3b554cd0af8485399cbb067b.png

image.png.24fc689e99e89bb77b12aace70d22808.png

A później, aż do teraz cisza, więc można wywnioskować jedno.

moja praca jest na bieżąco prześwietlana i chłopaki ( @ Mesharsky i @ ferstel ) wiedzą o mojej nieobecności i dodatkowo są o niej bieżąco informowani

Cieszę się.

ojej, faktycznie bardzo obrosłam w piórka.. dosłownie ten awans nie zmienił niczego ani w moich uprawnieniach, ani w moich obowiązkach, ani w sumie niczym. jedynie co to zmienił mi się kolo

To niestety świadczy tylko o organizacji skoro nic się nie zmieniło poza kolorkiem, dawniej na dany kolor trzeba było pracować, zasłużyć a jak się go dostało to roboty było 2x tyle.

21 godzin temu, chyrlaak napisał:

to warto chociaż urlop wziąć

I wish

image.png

Zawsze mogłaś poprosić włodarza o nadanie samolotu albo cokolwiek byś była zaznaczona jako urlop i wtedy nikt nie ma pretensji, wiadomo są różne sytuacje i czasami trzeba naciągnąć pewne zasady, bo wychodzi na to że ten urlop i nieobecność to nie "widzi mi się" tylko siła wyższa.

a tego to już w ogóle nie skomentuje, get a life

Jak się nie ma odpowiednich argumentów to czasami lepiej nie komentować +++

z mojej strony mogę powiedzieć tylko to, że od momentu awansu na moderatora, do momentu awansu na administratora forum dawałam z siebie 100% i poświęcałam temu forum każdą wolną chwilę. myślę, że dowodów na to nie potrzeba, bo każdy kto ma parę oczu i sprawny mózg zdaje sobie z tego sprawę. niestety, przyszła taka pora, gdzie zwyczajnie natłok obowiązków i spraw prywatnych nie pozwala mi być na tyle aktywną na ile bym chciała. wzięłam urlop z myślą, że po nim wszystko wróci u mnie w życiu do normy, ale nie - nie wróciło. następnego nie mogłam wziąć (ss wyżej), ale zapewniam, że członkowie administracji byli poinformowani o tym, że nie będę tutaj aktywna.

dziwi mnie trochę wydźwięk tej skargi, bo od zawsze bez zarzutów wywiązywałam się ze swoich obowiązków, a nawet robiłam znacznie więcej niż powinnam, a w chwili gdy naprawdę nie mogę temu forum poświęcić dostatecznie dużo uwagi, to piszesz to wszystko w taki sposób jakbym nigdy nic nie robiła i była najgorszą administratorką na świecie ;ppp pls

Zgadzam się, pracowałaś b. dobrze, ale ustalacie sobie urlopy i nieobecności bez informacji dla użytkowników, więc jak się widzi, że ktoś nie pracuje tylko świeci ładnym kolorem to się reaguje.

Zatem na przyszłość proszę zrobić to w sposób odpowiedni by każdy mógł widzieć/zobaczyć że ktoś jest niedostępny czy nieobecny i nikt do nikogo nie ma pretensji. Nie interesują mnie powody co i dlaczego bo to Twój powód, ewentualnie wśród zarządu, widzę samolot czy rangę urlop i nie było tematu.

3 godziny temu, M1STRZU napisał:

już chce to widzieć czy jakby były tematy to czy byście typowali

Oczywiście że byłoby typowane

9 minut temu, DAFFI napisał:

To może zamiast pisać skargi to wypadałoby zapytać czy nie potrzebna jest pomoc w tej sekcji (czyt. Typer). Nagle macie wielkie pretensje do Marysii bo miała chwilowe problemy i przestój ale jak była aktywna, dzięki czemu została awansowana to było cacy. A co do samej Typerki to potrzeba jakieś nowości i świeżości skoro jest niska jej aktywność, bo sens tworzenia tematów z obstawianiem dla dwóch osób faktycznie jest śmiechu warty. I osobiście przekaże opiekunce wskazówki odnośnie Typerki, także see soon.

Jak chcesz pomagać to zgłoś się na typera i dawaj typy, ja chcę typować i oczekuję tam kuponów ;) 

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

https://csowicze.pl/topic/89187-skarga-ilovehotmilfs/#findComment-428527

• Właściciel

Skargę zamykam. Zobaczę czy uda mi się napisać lepszą apkę pod te urlopy lub znaleźć sposób by ograniczenia wyeliminować

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/89187-skarga-ilovehotmilfs/#findComment-428535

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie