Gość ferstel Napisano 9 Października 2024 Udostępnij Napisano 9 Października 2024 @ kijomaniak [P]sok jabłkowy czy pomarańczowy? [O] Jabłkowy [P]w co grasz? [O] Aktualnie to pogrywam w CS2, CS 1.6, czasami FC25 [P]miałeś kiedyś taką sytuację, gdzie widziałeś, jak coś się dzieje, ale nie byłeś w stanie pomóc i myślałeś, że cały czas się pogarsza stopniowo mocno Cię ograniczając? [O] Oj, myślę że nie miałem jeszcze takiej sytuacji. [P]masz dużo wolnego czasu? [O] Szczerze powiedziawszy, od jakiegoś miesiąca to średnio z czasem wgl. Muszę mocno spinać czas na forum, studia oraz pracę jako trener. Zdarza się czasami że od 7 rano nie ma mnie w domu gdzieś do 21/22, w czym muszę znaleźć czas na załatwienie tych wszystkich rzeczy. [P]wolisz schabowe czy mielone? (Pamiętaj, że mielone z kurczaka dobrze zrobione są zajebiste, ale trzeba umieć) [O] I schabowe i mielone [P]zagrasz w payday2? [O] Oj nie, nie moje klimaty. [P]wogole chlop czy baba? [O] Chop [P]nick przypuszczam, że z języka łacińskiego, zgadza się? Popraw mnie jeśli się mylę [O] Nie, nie.. Kiedyś szukałem nicku na stałe. Wpadło właśnie na samym początku fersteel, ale usunąłem jedno e i zostało ferstel ___________________________________________________________________________________________________________________________ @ Liryczna [P] Jak odnajdujesz się na stanowisku administratora? [O] Na ten moment myślę że bardzo dobrze. Są czasami gorsze momenty, ale jak na razie nie widzę powodu ani jakiegoś powodu żeby zrezygnować lub odpuścić. [P] Co byś zmienił w funkcjonowaniu sieci? [O] Jest parę rzeczy które w mniejszym oraz większym stopniu wpływa na funkcjonowanie sieci. W większości są to użytkownicy, którzy czasami swoje 4 grosze niepotrzebnie wtrącają tam gdzie nie powinni co powoduje niszczenie atmosfery.. Ale jeżeli chodzi o ogół funkcjonowania? Tak jak mówiłem, jak i w byciu administratorem i w działaniu sieci.. Są gorsze i lepsze momenty. Nie można odpuszczać i działać dalej, a osoby które myślą że projekt je*nie za jakiś czas to w ich stronę [P] Jakie masz plany na najbliższą przyszłość? [O] Zakończyć studia, rozwijać się w swoim kierunku zawodowym. Wykończyć mieszkanie, a co dalej to czas pokaże [P] Opisz siebie w 3 zdaniach. [O] Wkur***jący, cheater a przy okazji dobry administrator haha Lubię od czasu do czasu pograć sobie w jakieś gierki, które po paru godzinach nie doprowadzają mnie do szaleństwa. Czynnie trenujący zawodowo trójbój siłowy oraz trener personalny od jakiś 3 lat [P] Jak spędzasz czas wolny? [O] Oglądanie TV, granie w gry oraz rozpisywanie planów do pracy [P] Ulubiona gra z dzieciństwa [O] Mortal Kombat ___________________________________________________________________________________________________________________________ @ ilovehotmilfs:3 [P] Jakie masz pasje lub hobby, które chciałbyś rozwijać? [O] Pasja to na pewno sport. Chcę go rozwijać do momentu, do którego zdrowie mi pozwoli. A wiadomo, trzeba być ostrożnym z tym, ale no... Sport któremu oddaje się w całości jeżeli chodzi o hobby. [P] Czy jest jakaś książka, która zmieniła Twoje spojrzenie na świat? [O] Mało czytam i czytałem, więc nie mam takiej wielkiej opinii. [P] Gdybyś mógł spotkać dowolną postać historyczną, kogo byś wybrał? [O] Nie mam takiej postaci XD [P] Jaka jest Twoja ulubiona kuchnia lub potrawa? [O] Różnego rodzaju makarony w wykochaniu mojej luby [P] Jakie są Twoje plany na najbliższy rok? [O] Zakończyć studia i znaleźć pracę w tym kierunku właśnie. ___________________________________________________________________________________________________________________________ @ zzlajdEN- [P] Co motywowało cię do czitowania na serwerach csowiczy? Po co to robiłeś? [O] No wiesz, nudy i tak dalej ___________________________________________________________________________________________________________________________ @ Terrorist [P] Jak wspominasz swoje dzieciństwo? Które wspomnienia są dla Ciebie najcenniejsze? [O] Może i to nie jest takie pozytywne, ale na pewno nauka na błędach które popełniałem na swojej drodze. Mocno to mnie zbudowało, że droga w naszym życiu nie będzie zawsze łatwa i nawet od najmłodszego będzie nam dawało w kość. [P] Jakie marzenia miałeś jako nastolatek? Czy udało Ci się je zrealizować? [O] Nie miałem jakiś wielkich marzeń, kiedyś to może było spotkać swojego idola który działa/działał w SW i jednak się to udało A jakiś większych to nie było / nie ma [P] Czym się obecnie zajmujesz? Co sprawia Ci największą satysfakcję w życiu? [O] Praca jako trener personalny. Największą satysfakcją jest pomoc innym osobom w polepszeniu samopoczucia oraz akceptowania swojego ciała [P] Jakie cechy cenisz najbardziej u przyjaciół? [O] Szczerość i uczciwość [P] Jakie wartości są dla Ciebie najważniejsze w życiu? [O] Rodzina i przyjaciele [P] Jak według Ciebie wygląda sens życia? [O] Sens życia to nadanie znaczenia swojemu istnieniu poprzez relacje, pasje, rozwój i dążenie do wartości, które nas wzbogacają. To odkrywanie i tworzenie celu, który daje radość i satysfakcję, oraz poszukiwanie balansu między tym, co robimy dla siebie, a tym, co dajemy innym. [P] Czego się najbardziej boisz? [O] Szczerze? To śmierci [P] Jakie są Twoje największe słabości? [O] Jedzenie [P] Co sprawia, że czujesz się silny? [O] Dźwiganie dużych ciężarów XD [P] Pis, PO czy Konfederacja? [O] Nie mam w tym swojego zdania. Ani jedno, ani drugie, ani trzecie. ___________________________________________________________________________________________________________________________ @ klamra [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? [O] Saga Szybcy i Wściekli [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [O] Niebieski [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? [O] [P] Żałujesz czegoś? [O] Nie [P] Kto jest dla Ciebie największym autorytetem? [O] Rodzice [P] Co sprawia, że jesteś szczęśliwy? [O] Rodzina, dziewczyna, możliwość realizowania swoich marzeń ___________________________________________________________________________________________________________________________ @ chyrlaak [P] Jak definiujesz sobie sukces? [O] Mocne dążenie do wyznaczonego celu, praca nad słabościami i stopniowe pokonywanie barier. [P] Jaką decyzję z ostatniego roku najbardziej sobie cenisz? [O] Samorozwój [P] Co robisz, gdy czujesz się przytłoczony problemami? [O] Muzyka i odpoczynek [P] Czego najbardziej boisz się w przyszłości? [O] Jak to wszystko się potoczy... Ale kto jak nie my, możemy wyznaczyć kierunek ( przynajmniej w jakimś stopniu ) jak to będzie wyglądało. [P] Jaki jest Twój dreamcar, dlaczego? [O] [P] Gdybyś miał nieograniczony czas i zasoby, co byś zrobił jako pierwsze? [O] Postawił dom, a reszta to w akcje i samo zarabianie [P] Jak radzisz sobie z krytyką? [O] Każdy w swoim życiu spotka się z krytyką i najlepiej po prostu to przeczytać, schować do kieszeni i robić dalej to co robimy [P] Co najbardziej motywuje Cię do działania? [O] Wynik Do następnego odcinka nominuję: @ chyrlaak Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89084-odpowiedzi-ferstel/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamra Napisano 9 Października 2024 Udostępnij Napisano 9 Października 2024 4 minuty temu, ferstel napisał: [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? [O] Szanuję! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89084-odpowiedzi-ferstel/#findComment-427732 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator chyrlaak Napisano 9 Października 2024 Moderator Udostępnij Napisano 9 Października 2024 Przyjmuję wyzwanie :D 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89084-odpowiedzi-ferstel/#findComment-427733 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 9 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 9 Października 2024 16 minut temu, ferstel napisał: [P] Jakie są Twoje największe słabości? [O] Jedzenie to tez moja slabosc 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89084-odpowiedzi-ferstel/#findComment-427734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Terrorist Napisano 10 Października 2024 Szef Udostępnij Napisano 10 Października 2024 Mówisz, że polityką się nie interesujesz? 😆 WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <-- Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89084-odpowiedzi-ferstel/#findComment-427751 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kijomaniak Napisano 10 Października 2024 Udostępnij Napisano 10 Października 2024 13 godzin temu, ferstel napisał: Nie, nie.. Kiedyś szukałem nicku na stałe. Wpadło właśnie na samym początku fersteel, ale usunąłem jedno e i zostało ferstel Właśnie tak typowałem jako drugie!!! A co do soku jabłkowego, to nie najgorszy wybór, ale pamiętaj, że sok pomarańczowy jest o wiele zdrowszy i superowezy^^ Powodzonka i znajdziesz jeszcze dużo czasu na studiach, na pewno spisujesz się genialnie jako trener:3 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89084-odpowiedzi-ferstel/#findComment-427768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Harris2028 Napisano 17 Października 2024 Udostępnij Napisano 17 Października 2024 Czm @ ferstel nie odpowiedział na wszystkie pytania? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89084-odpowiedzi-ferstel/#findComment-427997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi