Liryczna Napisano 6 Października 2024 Udostępnij Napisano 6 Października 2024 Cześć! Zapraszam do zabawy, w której Użytkownicy anonimowo wyrażają opinie o innym użytkowniku. Zadaje kilka krótkich pytań a moi anonimowi goście na nie odpowiadają. Dziś na celowniku jest @ ilovehotmilfs:3 Co sądzisz o @ ilovehotmilfs:3 ? Użytkownik 1: Super miła osoba, która kiedyś zostanie moją żoną. Użytkownik 2: Ambitna dziewczyna z głową na karku. Kreatywna i pomocna Użytkownik 3: Myślę, że jest to osoba bardzo pomocna i pracowita, potrafi szybko znaleźć rozwiązanie i nie zwleka z problemami, niezwykle empatyczna i kochana blondynka o ślicznej urodzie i drapieżczo-hipnotyzujących kocich oczkach, niestety zważywszy na ADHD ciężko jej skupić wzrok na danym punkcie, co powoduje, że jej nieuchwytny wzrok staje się co raz to bardziej ponętnym, nie rozpisując się już dłużej mogę tylko powiedzieć, że jest to wyjątkowa osoba, gdyż potrafi zaskoczyć na każdym polu życia i jest wysoko uzdolniona. Los ma nad nią piecze. Użytkownik 4: Sądzę, że jest bardzo rzetelną i pracowitą osobą z dużym ogarem jak na swój wiek. Gdybyś mógł/mogła zadać jej jedno pytanie mając gwarancję odpowiedzi to, o co byś spytał/spytała? Użytkownik 1: Wyślesz mi w końcu te stopy?? Użytkownik 2: Jak pełnia księżyca wpływa na rozwój kolarstwa w Chinach? Użytkownik 3: Chyba dobrze to wie o co bym spytał:> Użytkownik 4: Jakie liczby padną w kolejnym losowaniu EuroJackpot? Jaką radę możesz dać @ ilovehotmilfs:3 Użytkownik 1: Przestań robić u prywaciorza za takie pieniądze. Użytkownik 2: Bądź twarda i nie daj sobie wejść na głowę pozerom. Użytkownik 3: Nie martw się przesadnio i zagraj w wieśka, seriooooooooooo Użytkownik 4: Nie daj się naprawiać hałastrze cienkoszyich, łysiejących wodzów. Nie proś, nie melduj, nie awanturuj się, nie ukorz, nie płaszcz, nie pełzaj. Co w Niej lubisz, a co Cię denerwuje? Użytkownik 1: Lubię prawie wszystko poza nazwiskiem, chętnie użyczę swojego Użytkownik 2: Lubię kreatywność i chęć do działania. Jeśli chodzi o nielubienie to chyba nic mi się nie nasuwa na myśl, być może nie znamy się na tyle dobrze. Użytkownik 3: Lubię ją całą, podoba mi się w niej każdy aspekt, jest po prostu fascynującą postacią, wciąga niczym obraz. Mogłaby tylko przyznać, że niektóre milfy nie są, aż tak seksowne. Użytkownik 4: Lubię w niej to, że niczym mnie nie denerwuje. Jakim jednym słowem byś opisał/a tę użytkowniczkę? Użytkownik 1: Łamaga Użytkownik 2: Ambitna Użytkownik 3: Wyjątkowa Użytkownik 4: Altruistka Jaką emotką byś opisał/a tę użytkowniczkę? Użytkownik 1: Użytkownik 2: Użytkownik 3: Użytkownik 4: Co chciał(a)byś jej anonimowo przekazać? Użytkownik 1: Daj dla mnie 3.50zł na bułke Użytkownik 2: Miej jaja w Administracji jako babeczka. Wbrew przekonaniom niektórych osób zaradna baba w teamie to mocna sprawa! Użytkownik 3: RDJ*3000 Użytkownik 4: Patrz komu tutaj ufasz. Jak brzmiałby tytuł filmu o jej życiu? Użytkownik 1: Użytkownik 2: Świat według Marysi Użytkownik 3: Ci**a-kosmiczne wyzwanie Użytkownik 4: Ms. Marvel 6 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89066-54-opinia-ilovehotmilfs3/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Terrorist Napisano 6 Października 2024 Szef Udostępnij Napisano 6 Października 2024 10 minut temu, Liryczna napisał: Miej jaja w Administracji jako babeczka. Wbrew przekonaniom niektórych osób zaradna baba w teamie to mocna sprawa! Otóż to ? 2 WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <-- Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89066-54-opinia-ilovehotmilfs3/#findComment-427621 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 6 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 6 Października 2024 Mega miło czytało mi się wszystkie wypowiedzi! Dziękuję @ Liryczna za wzięcie mnie do tej serii, I adore youuu Szczerze mówiąc nie rozszyfrowałam jeszcze wszystkich anonimowych osób, ale jestem w trakcie śledztwa Godzinę temu, Liryczna napisał: Użytkownik 1: Wyślesz mi w końcu te stopy?? @ wontroba ???????? daj mi spokuj....... Godzinę temu, Liryczna napisał: Użytkownik 3: RDJ*3000 @ kijomaniak ??? ocenzuruj to i najlepiej usun…. 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89066-54-opinia-ilovehotmilfs3/#findComment-427622 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serrrnik Napisano 6 Października 2024 Udostępnij Napisano 6 Października 2024 to mnie tak zszokowało że aż pisze komentarz, ja chce sie dowiedzieć kim są te osoby ktore odpowiadały ??? 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89066-54-opinia-ilovehotmilfs3/#findComment-427623 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kijomaniak Napisano 6 Października 2024 Udostępnij Napisano 6 Października 2024 (edytowane) Godzinę temu, Liryczna napisał: Świat według Marysi Na pewno zawiera tylko etyczne filmy o pożądanych kontekstach w dodatku tylko hetero, tak tylko przypuszczam:> kocie oczy xdd Edytowane 6 Października 2024 przez kijomaniak 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89066-54-opinia-ilovehotmilfs3/#findComment-427624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi