Skocz do zawartości

Zablokowane Propozycja przeglądu i uporządkowania treści na forum / Aktywność na forum

Terrorist

Rekomendowane odpowiedzi

• Szef

Szanowna Administracjo

Zwracam się z niniejszą propozycją przeprowadzenia gruntownego przeglądu i uporządkowania treści dostępnych na naszym forum. Jak zapewne Państwo zauważyli, w ostatnim czasie pojawiła się znaczna ilość wątków, które:

• Są nieaktualne: Odnoszą się do wydarzeń lub tematów, które straciły na znaczeniu.
  • Nie są związane z tematyką forum: Wykraczają poza zakres zainteresowań naszej społeczności.
  • Mogą wprowadzać zamieszanie: Z uwagi na swoją nieaktualność lub niezgodność z tematyką forum, mogą dezorientować nowych użytkowników.

Uważam, że przeprowadzenie takiej akcji przyniesie wiele korzyści, takich jak:

• Poprawa czytelności forum: Usunięcie nieaktualnych i niepasujących treści ułatwi użytkownikom odnalezienie interesujących informacji.
  • Podniesienie jakości dyskusji: Skoncentrowanie się na aktualnych i istotnych tematach przyczyni się do bardziej merytorycznych rozmów.
  • Zwiększenie atrakcyjności forum: Czyste i uporządkowane forum będzie bardziej zachęcało do aktywnego uczestnictwa.

Proponuję następujące działania:

• Przegląd wszystkich wątków: Dokładna analiza każdego wątku pod kątem jego aktualności i zgodności z tematyką forum.
  • Usunięcie nieaktualnych i niepasujących treści: Bezpośrednie usunięcie wątków, które nie spełniają powyższych kryteriów.
  • Archiwizacja wybranych wątków: Zarchiwizowanie wątków, które mają wartość historyczną lub mogą być interesujące dla części użytkowników.
  • Ustalenie jasnych zasad moderacji: Opracowanie szczegółowych wytycznych dla moderatorów dotyczących oceny i usuwania treści.

Jestem przekonany, że przeprowadzenie takiej akcji przyczyni się do dalszego rozwoju naszego forum i umocni pozycję naszej społeczności.

Odnoszę wrażenie, że forum potrzebuje nowego impulsu. Brakuje mi tu ciekawych dyskusji i wydarzeń. Może warto zainicjować jakieś nowe inicjatywy?

To forum ma ogromny potencjał, ale potrzebuje Waszej wspólnej pracy, aby go wykorzystać.

@Lotencjusztutaj głównie chodzi o to, by administracja wraz z moderacją zrobiła porządek na forum + sami zaczęli cokolwiek tutaj robić, a efekty przyjdą same w postaci aktywnych użytkowników, bo jeśli nic się nie zmieni to kiszka będzie

@ ilovehotmilfs:3niekoniecznie na myśli miałem usuwanie wątków czy tematów, a bardziej ich archiwizację, np. nieaktualna lista regulaminów serwerów, jeśli usiądę do kompa to chętnie znajdę więcej ciekawostek dla Ciebie, 

54 minuty temu, ilovehotmilfs:3 napisał:

Moim zdaniem te forum potrzebuje czegoś więcej niż ładnie zarchiwizowanych tematów aby zaczęła tu rosnąć aktywność

Bardzo ładnie to ujęłaś, lecz trzeba zacząć od przeglądu forum, wtedy się widzi na co jest potencjał a co lepiej odpuścić, a potem szukać sensownych rozwiązań.

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

• Szef

@ xavjerjak zawsze w samo sedno ? przyznam szczerze że ja napisałem to trochę prześmiewczo i prowokancko w stronę Administracji, by w końcu ruszyli dupy do roboty, bo prawda jest taka że tu świeci pustkami i brakiem aktywności. Odkąd aktywnie zacząłem tutaj zaglądać i śledzić co się dzieje po zmianach to czatbox jak piszesz świeci pustkami, a jedyne tematy aktywne to chyba pytanie dnia i coś jeszcze z redakcji ?

Przynajmniej aktualnie wiem już trochę jak spojrzeć na nową ekipę, bo mija 24h a z administracji wypowiada się jedna osoba, a reszta? 

Nie widzę aktywności reszty administracji na tym forum, już nie mówię o wypowiedzi tutaj, mówię ogólnie o uczestniczeniu w forum... 

• Szef
10 godzin temu, Madara napisał:

Odnośnie naszego serwera, to ostatnio mieliśmy test który miał za zadanie wykryć błędy jakie trzeba naprawić albo zmienić. Za niedługo startujemy i to z grubej rury. Przemek jest w 100% pewny swoich działań i reaktywacji serwera na którego zawsze mamy swoich stałych graczy i nie mogą się doczekać kiedy wystartujemy. Zostały jeszcze ostatnie poprawki nad którymi siedzi @ ghostriderżeby od samego początku serwer był przygotowany od podstaw i miał jak najmniej bugów i błędów. Pozdrawiam 

Serwer widziałem no i zapowiada się ciekawie ? także czekać tylko na otwarcie ?

@ Mrs.Fuksiarav19logotyp to już wgl porażka... ta czaszka była prawie od początku, dla mnie to był szok kiedy zawitałem tutaj a favicon jakiś inny, 2 razy sprawdzałem czy aby na pewno dobry adres wpisałem....

@ Mesharskypo Twojej wypowiedzi mogę wnioskować tyle, że ze wszystkim jesteś albo sam i reszta ma w dupie co tu się dzieje, albo nikogo do niczego nie dopuszczasz :D  wszystko załatwiasz i robisz sam, nie ma w administracji na tyle kompetentnych i dyplomatycznych osób by np. załatwiać jakieś współprace i odjąć trochę Twoich obowiązków by się skupić na czymś innym? Btw. to nadal nie zmienia faktu, że aktywności innych osób świecących kolorkami nie widać poza @ ilovehotmilfs:3 i @ Jax Teller.. @ moose`na urlopie więc nie wypowiadam się... ale nadal samo moderowanie forum i odbieranie i nadawanie rang to za mało.. oczywiście praca moderatora to głównie to ale osoby od Juniora w górę jednak powinny się bardziej angażować w rozwój forum...

/edit @ White Legendjeszcze jest tutaj widoczny i coś się udziela, ale niestety coś poza to również niewidoczne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie