Skocz do zawartości

Zablokowane [CS2 / CS 1.6] Zmiany zaplanowane na Lipiec + Ankieta

Serwer CS2 - Jaki Mod chcielibyście zobaczyć do gry  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz najbardziej interesujący ciebie MOD na którym byś grał

• JailBreak
    • Only AWP (Zwykłe)
    • Mapy AWP (Losowe rundy) - Typu: Only Noscope / Only Scout / Rundy nożowe itd
    • Base Builder
    • GunXP Mod - Zombie Bots
      0
    • Inny - Specyfikuj w poście
  2. 2. Jakbyśmy stworzyli inny typ serwera niż CS, na którym byś grał?

• FiveM
    • Rust
    • TF2
      0
    • Inny - Specyfikuj w poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Cześć wszystkim!

Chciałbym podzielić się z Wami kilkoma ważnymi informacjami na temat naszych serwerów. Choć obecne serwery działają na wysokim poziomie, nadal jesteśmy zależni od pluginów autorstwa innych twórców, co czasami wpływa na ich stabilność. Modyfikowanie tych pluginów jest skomplikowane i czasochłonne, co prowadzi do niestabilności.

Plany na lipiec dotyczące naszych serwerów:

# CS2 - Ranking

Aktualnie korzystamy z gotowego rozwiązania do rankingu, które choć bogate w opcje, zawiera także wiele zbędnych funkcji. Dlatego planujemy wprowadzić nasz autorski ranking na wszystkich serwerach CS2, który będzie zintegrowany ze stroną WWW, co poprawi przejrzystość i stabilność.

# CS2 - VIP

Obecnie system VIP, którego używamy, pochodzi od zewnętrznego autora. Nasz własny system VIP jest już prawie gotowy i wkrótce wprowadzimy go na wszystkie nasze serwery, wraz z informacją o wprowadzonych zmianach.

Do tego dojdzie:

Losowanie vipa na mapę
Lepszy nocny VIP
Usługa SVIP (Super VIP)

# CS2 - Bans

Dla naszych adminów udostępnimy nowy system banów, który aktualnie jest w fazie testów. To rozwiązanie pozwoli lepiej zarządzać graczami i poprawi kontrolę nad serwerami.

# CS2 - Serwery

Obecnie tylko jeden z naszych serwerów jest w pełni rozwinięty. Planujemy priorytetowo znaleźć odpowiednie osoby do zarządzania pozostałymi serwerami. Jeśli nie uda się tego szybko zrealizować, niektóre serwery mogą zostać tymczasowo zamknięte, aż znajdziemy odpowiednich opiekunów.

# CS 1.6 / CS2 - Sklep Usług

Nasza autorski sklep usług obsługuje obecnie tylko grę CS2. Planujemy jednak wprowadzić sekcję dla serwerów CS 1.6. Jeśli uda mi się samodzielnie napisać plugin pod AMXX, uruchomimy go w lipcu. W przeciwnym razie zatrudnimy odpowiednią osobę i planujemy start na sierpień. Dzięki temu zaoszczędzimy na kosztach licencji i prowizji od innych usługodawców.

# CS 1.6/Inne - Serwery

Osobiście nie planuję otwierania nowych serwerów CS 1.6. Moja praca nad tymi serwerami zakończyła się w około 2018 roku ze względu na przestarzały silnik gry i stary język programowania. Reklama dla serwerów CS 1.6 jest również bardzo kosztowna (Mało efektowna) i przekracza nasz obecny budżet.

Jednakże, myślimy o uruchomieniu serwerów dla innych gier w niedalekiej przyszłości, takich jak FiveM, Rust, czy Minecraft. Będziemy Was informować na bieżąco o postępach w tych planach.

----------------------------------------------------

W ostatnim czasie brakowało informacji na temat serwerów, ponieważ planowanie i wprowadzanie zmian zajmuje dużo czasu. Tym bardziej że jedyną osobą techniczną na sieci jestem ja.

Chcemy zintegrować wszystkie nasze serwery w jeden spójny system, aby zapewnić Wam jak najlepsze doświadczenia z gry. Korzystanie z rozwiązań osób trzecich nas ogranicza, zwłaszcza przy wdrażaniu naszych własnych pomysłów.

Dostosowujemy również wszystkie nasze strony do nowego szablonu, który będzie dostępny na początku lipca. Z tego powodu niektóre zmiany muszą poczekać, aby uniknąć wykonywania tej samej pracy dwukrotnie.

Dziękujemy za zrozumienie i wsparcie!

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/88386-cs2-cs-16-zmiany-zaplanowane-na-lipiec-ankieta/

• Sponsor PRO

Z wielką chęcią zagrałbym w zombie moda, odświeżyłbym emocje sprzed kilkunastu lat, kiedy to za czasów podstawówki oglądałem Resident Evil 1/2/3, a potem niedługo po tym zakochałem się w ZM Mod i waliłem w pory podczas rozgrywki na takiego typu serverze w CS 1.6 po 22 godzinie kiedy to na 8:00 było do szkoły.

Dawno nie waliłem w nachy! 

SAMCRO.gif

NO PAIN NO GAIN

https://csowicze.pl/topic/88386-cs2-cs-16-zmiany-zaplanowane-na-lipiec-ankieta/#findComment-423645

• Moderator

Żaden z powyższych z uwagi na to, że każdy z tych do wyboru (z serwerem awp na czele) uważam za nudny, no może poza jailbreakiem, ale i tak lepiej skupić się na istniejącym już only mirage.

Edytowane przez Laureanka

IMG_0159.gif

https://csowicze.pl/topic/88386-cs2-cs-16-zmiany-zaplanowane-na-lipiec-ankieta/#findComment-423647

• Sponsor

Only awp w cs2 jest modem mocno grywalnym. Jednakże na pierwszym miejscu postawiłbym na rozwiniecie tych serwerów które są obecnie postawione. Osobiście grywam na super mocach jest git. Na ten moment brakuje graczy na retaku na którym też byłem i grałem 1v1 z ziomkiem i na mirage. Po rozwinięciu tych 3 serwerów chętnie zobaczyłbym only awp które niegdyś na csowiczach było topką

https://csowicze.pl/topic/88386-cs2-cs-16-zmiany-zaplanowane-na-lipiec-ankieta/#findComment-423663

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie