Skocz do zawartości

Zablokowane -- users

Boski Z Polski

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda Sieci
W dniu 28.05.2024 o 14:52, Boski Z Polski napisał:

Nie mam zamiaru patrzeć na działania ludków, którzy do regulaminu muszą dopisywac zakaz ich kontrolowania, obrażania ich pracy itp. Zniszczyliście tą sieć w skrócie, doprowadziliście do jej upadku wpychając na stanowiska osoby tak samo nieogarnięte i niekompetentne jak wy. Zresztą, czego można było się spodziewać po ludziach, którzy musieli przyjść tutaj z innej sieci, którą tak samo wykończyli.

Niestety muszę się z nim zgodzić, ma rację pisząc to i również to że skupiliście się na forum a serwery zostały odpuszczone co widać było już jakiś czas po moim odejściu gdzie ONLY AWP czy MIRAGE CSGO cieszyły się popularnością i grywalnością (oba serwery w TOP20 i TOP10 rankingu GT) a później zero zmian, zero słuchania co ludzie by chcieli, jednym słowem zabrakło potem albo osoby która miałaby się tym zająć (choć były osoby co potrafiły porobić coś w SM) ale wydaje mi się bardziej że każdy miał póżniej w dupie zwykłych szaraków którzy napędzają taki projekt i to właśnie o tych szaraków powinno się dbać i im dogadzać właśnie np. na serwerach czy po prostu cokolwiek innego co miało miejsce dawniej.. posiadówki na tsie.. wspólne gierki.. wspólne inne mniejsze projekty..

Zapomnieliście że to Wy tworzycie to wszystko dla nich, a poszliście w kierunku władzy i kolorków oraz szukania byleczego by pobanować czy dać bloka na forum.

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

https://csowicze.pl/topic/87975-users/page/2/#findComment-421470

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie