Skocz do zawartości

Zablokowane Propozycje i uwagi

Boski Z Polski

Rekomendowane odpowiedzi

1. 
★ [ONLY DD2] ★ - IP: 51.83.164.138:27015 - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum
image.png

★ [JAILBREAK] ★ - IP: 51.83.147.22:27015 - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum
image.png
Dlaczego w dziale JB, ikona nie/- przeczytane  się różni od innych działów? To jakiś błąd czy o co chodzi :KEKL:

2. 
skarga na kogucik - Skargi/Pochwały - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum
chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie moderator zamyka skargę w dziale serwera, który nie należy do administracji sieci? Moderacja, administracja nigdy nie miała pozwolenia do zamykania tego typu tematów. Po to są opiekunowie/właściciele serwera, żeby zajmowali się swoim działem.

3. 

Zmiana topki - Propozycje zmian - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum
image.png
dlaczego ta wypowiedź została ukryta? Każdy użytkownik powinien mieć podgląd do słów, za które dany użytkownik otrzymał ostrzeżenie (chociaż w sumie nie wiem czy dana osoba w tym przypadku otrzymała jakiekolwiek ostrzeżenie, skąd mam wiedzieć?). W ogóle, czasem tego typu posty zostają na widoku, a innym razem są ukrywane? O co tutaj chodzi?

4. 
image.png
XD 
Co wy znowu za idiotyczne pomysły wprowadzacie? Rumcajs od wielu lat stosował zasadę minimalizmu w rangach, a wy dajecie mu najbrzydszą oraz najbardziej oczojebną rangę, która ma upamiętniać jego zasługi dla forum i sieci?  Nie wiem, a ktoś wpadł na pomysł że osoba, która chce raczej zniknąć z widoku nie chce tak widocznej rangi? Chcecie wyróżnić w ciekawy sposób? Bierzecie rangę:
image.png
zmieniacie kolor ikonki csowiczy na czerwony i nazwę rangi na "założyciel sieci" czy tam "Gwardia Csowicze"  + jakieś tło + zmiana koloru i macie piękną rangę, która bardzo ładnie wpasuje się.

Rangi z grafiką to najokropniejszy pomysł, jakiś idiota musiał wpaść na tego typu pomysł. Wygląda to dość chujowo oraz zostawia dość brzydki ślad w starych tematach:
image.png 

Zacznijcie myśleć oraz przestańcie słuchać jakiś rnd ludzi, którzy płaczą bo ktoś ciśnie beke z ich propozycji XD

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/

• Zasłużony
  W dniu 20.05.2024 o 13:17, Boski Z Polski napisał:

skarga na kogucik - Skargi/Pochwały - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum
chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie moderator zamyka skargę w dziale serwera, który nie należy do administracji sieci? 

Rozwiń  

Dostałam pozwolenie od administracji na zamknięcie skargi, więc ją zamknęłam. 

Po to są opiekunowie/właściciele serwera, żeby zajmowali się swoim działem.

Rozwiń  

Skarga "leżała" nierozpatrzona od 25 kwietnia, zamknęłam ją 3 tygodnie później. Myślę, że właściciele serwera mieli sporo czasu na ewentualne rozpatrzenie skargi, prawda? Zważywszy na to, że były właściciel jb KIK nawet ją skomentował. Nie dotarły do mnie informacje, żeby @ snuffymiał o te zamknięcie jakiś problem, ale jeśli faktycznie ma, to może zawsze napisać, przecież cofnęli byśmy szablon, zostawiając dział w spokoju. :)) 

image.png
dlaczego ta wypowiedź została ukryta?

Rozwiń  

Została ukryta, bo nic nie wnosiła do tematu? 

Każdy użytkownik powinien mieć podgląd do słów, za które dany użytkownik otrzymał ostrzeżenie (chociaż w sumie nie wiem czy dana osoba w tym przypadku otrzymała jakiekolwiek ostrzeżenie, skąd mam wiedzieć?)

Rozwiń  

Gdyby otrzymał za te wypowiedz ostrzeżenie, pojawiłaby się notatka pod jego postem. Tutaj post został tylko ukryty. 

W ogóle, czasem tego typu posty zostają na widoku, a innym razem są ukrywane? O co tutaj chodzi?

Rozwiń  

Które zostają na widoku? 

edit.

W dniu 20.05.2024 o 13:47, Boski Z Polski napisał:

image.png

nie rozumiem, skoro złamał regulamin forum to powinien zostać ukarany zgodnie z podanym wyżej taryfikatorem (czy też tym, który był na tamten moment). Wnioskując z twojej wypowiedzi:
gość nie dostał żadnego warna (bo "pojawiłaby się notatka pod jego postem") i został tylko ukryty. Gdzie tu sens?

Rozwiń  

Nie zwarnowałam go za to, bo uważam, że karanie za zwykły post, który można po prostu ukryć mija się z celem. Na forum i tak jest mała aktywność, tak mała, że nawet dodałeś propozycję, aby zrobić masowe UB użytkowników, którzy mogliby podbić aktywność forum. 

W dniu 20.05.2024 o 17:33, Mechu napisał:

czyli jedi dostaja warny inni ukrywani? i to jest sprawiedliwe?/

przypominam ze ciebie regulamin moderatora tez tyczy. 

Rozwiń  

Ukrywanie postów użytkowników zamiast ich warnowanie to nie jest moje widzimisię. Takie dostałam zalecenie od osoby z administracji i tak robię, z resztą nie tylko ja, więc nie rozumiem dlaczego ja tu jestem tylko atakowana. 

W dniu 20.05.2024 o 14:12, El Mafioso napisał:

Skoro można ukrywać pościki i nie trzeba dawać warników to dlaczego tutaj POŚCIK nie został ukryty?

Rozwiń  

Pościk nie został ukryty bo jedna osoba z administracji kazała mi zwarnować boskiego, a nie ukrywać jego wypowiedz. Z mojej strony jeszcze nikt nie został zwarnowany za jakikolwiek post. 

W dniu 20.05.2024 o 17:33, Mechu napisał:

okres probny nadal trwa

Rozwiń  

wiem? 

xd.jpg.7dc3b369bcc23d6f1b81d073368098e7.jpg

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/#findComment-420747

• Pomocnik Mikołaja

Te rangi to rzeczywiście są fatalne.

Wprowadzili opcję, że przy sfinalizowaniu subskrypcji wybierasz sobie rangę. No spoko, możesz wsadzić sobie co chcesz, ale wrzucanie teraz tego typu schematu we wszystkie (a do tego to zmierza) nie będzie zachętą dla nowych użytkowników.

Nie wygląda to zbyt "profesjonalnie" ani estetycznie.

keke.jpg.9e1d2c0fca555b560e377d1c0b0a29f4.jpg

Uważam, że dotychczasowa stylistyka forum nie jest przystosowana do wprowadzania takich rang, ponieważ psuje to kompletną spójność, która do tej pory była w miarę zachowywana.

Myślę, że przyjmowanie wszystkich takich propozycji w imię nowości będzie miało odwrotny efekt od zamierzonego. Zalecam i zachęcam do rozpatrywania takich propozycji w sposób, który nie zaburzy spójności stylistycznej projektu.

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/#findComment-420749

W dniu 20.05.2024 o 13:42, ilovehotmilfs:3 napisał:

Została ukryta, bo nic nie wnosiła do tematu? 

Rozwiń  

image.png

Gdyby otrzymał za te wypowiedz ostrzeżenie, pojawiłaby się notatka pod jego postem. Tutaj post został tylko ukryty. 

Rozwiń  

nie rozumiem, skoro złamał regulamin forum to powinien zostać ukarany zgodnie z podanym wyżej taryfikatorem (czy też tym, który był na tamten moment). Wnioskując z twojej wypowiedzi:
gość nie dostał żadnego warna (bo "pojawiłaby się notatka pod jego postem") i został tylko ukryty. Gdzie tu sens?

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/#findComment-420750

Skąd możesz wiedzieć , naprzyklad ze nasi moderatorowie nie dostali na to zgody od czerwonych? Tak sie przygladam twoim postam ( wiekszosc to sa zazalenia lub skargi , które nic nie wnosza do zycia forum ) W skrocie musisz byczku zrozumiec ze @ Moderatorjest po to zeby odciazac @ Właścicieli @ Head Admin i @ Administratorjesli nawet nie bylo takiej zgody ja calkowicie popieram zaanagazowanie moderacji. Nasz szef aktualnie ma urlop wiec czemu mieliby nie pracowac i go nie odciazac? Twoje uwagi jak i pisane posty w takich tematach sa zbedne i szoda nawet na nie odpowiadac ( szkoda czasu ) . Zajmij sie zyciem prywatnym lub zrób coś dla sieci i wspomóż jej sie rozwijac zamiast tylko ciagle krytykowac i ublizac i wytykiwac bledy wszystkim dookola , pozdrawiam. Co do ukrytego posta rzeczywiscie nic nie wnosil do tematu/postu takze w pelni popieram ową decyzję. Po prostu Moderacja jest bardziej aktywna i segreguje stare tematy na forum :D   Co do reszty tak naprawde mi to zwisa jesli mam byc szczery , jak mozna czepiac sie takich drobnostek mmm.

Edytowane przez ^Yoshi^
https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/#findComment-420751

• Zasłużony

Z mojej porspektywy wygląda to tak 

Co do pierwszego podpunktu to sprawa kosmetyczna i prawdopodobnie niedopatrzenie ze strony administracji

Co do drugiego zgodzę, się z @ ilovehotmilfs:3było 3 tygodnie nieruszane dlatego mogła zamknąć aczkolwiek powód wystarczyło podać - brak zainteresowania tematem (edytacja postu z szablonem) 

Jeśli chodzi o trzecie w sumie nie trzeba było ukrywać racja nic nie wnosiła odpowiedź do tematu aczkolwiek wystaczylo ukarać użytkownika warnem i po problemie 

Z czwartym zgadzam się w 100% @xCBsynR.pngRumcajsJumperbyl zawsze minimalista była fajna ranga LEGENDA FORUM CSOWICZE widaje mi się, ze @xCBsynR.pngRumcajsJumperjak @ Terroristna nią zasłużyli 

AppropriateGregariousIndianringneckparak FocusedGrandioseDaddylonglegs-size_restr

028d3837c9bcd49dfb89d04bec291f06.gif

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/#findComment-420754

W dniu 20.05.2024 o 13:48, ^Yoshi^ napisał:

naprzyklad

Rozwiń  

pisze się "na przykład"

Skąd możesz wiedzieć , naprzyklad ze nasi moderatorowie nie dostali na to zgody od czerwonych? Tak sie przygladam twoim postam ( wiekszosc to sa zazalenia lub skargi , które nic nie wnosza do zycia forum ) W skrocie musisz byczku zrozumiec ze @ Moderatorjest po to zeby odciazac @ Właścicieli @ Head Admin i @ Administratorjesli nawet nie bylo takiej zgody ja calkowicie popieram zaanagazowanie moderacji.

Rozwiń  

Nie wiem, może dlatego napisałem: "chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie". Znam obowiązki moderatora, sam nim byłem i wiem na co mod może sobie pozwolić, a na co nie. Nie rozumiem tłumaczenia obowiązków moderatora, moderator robi to co jest ustalone w zasadach/ustelniach i koniec tematu.

Nasz szef aktualnie ma urlop wiec czemu mieliby nie pracowac i go nie odciazac?

Rozwiń  

Jest drugi, @ EliteSpartaN. więc argument z dupy. 

Twoje uwagi jak i pisane posty w takich tematach sa zbedne i szoda nawet na nie odpowiadac ( szkoda czasu ) . Zajmij sie zyciem prywatnym lub zrób coś dla sieci i wspomóż jej sie rozwijac zamiast tylko ciagle krytykowac i ublizac i wytykiwac bledy wszystkim dookola

Rozwiń  

Cały czas pracuję dla dobra sieci, gdybym nie poruszał wielu tematów to panowałaby tu taka anarchia, że pierwszy byś płakał.

Co do ukrytego posta rzeczywiscie nic nie wnosil do tematu/postu takze w pelni popieram ową decyzję. Po prostu Moderacja jest bardziej aktywna i segreguje stare tematy na forum :D  

Rozwiń  

aha, czyli teraz administracja może sobie wybierać w tematach spam, które zasługują na warna, a które nie? Zacznij myśleć małolat 

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/#findComment-420755

W dniu 20.05.2024 o 14:02, Boski Z Polski napisał:

pisze się "na przykład"

Nie wiem, może dlatego napisałem: "chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie". Znam obowiązki moderatora, sam nim byłem i wiem na co mod może sobie pozwolić, a na co nie. Nie rozumiem tłumaczenia obowiązków moderatora, moderator robi to co jest ustalone w zasadach/ustelniach i koniec tematu.

Jest drugi, @ EliteSpartaN. więc argument z du*y. 

Cały czas pracuję dla dobra sieci, gdybym nie poruszał wielu tematów to panowałaby tu taka anarchia, że pierwszy byś płakał.

aha, czyli teraz administracja może sobie wybierać w tematach spam, które zasługują na warna, a które nie? Zacznij myśleć małolat 

Rozwiń  

Mi chodzi ogolnie byczku , ze @ Moderatorsie staraja i nawet jesli nachyla ten regulamin to nic zlego sie nie stanie :) Po to sa zasady zeby je lamac ( w dobrej wierze ) a co do reszty to moze i masz racje tylko ja to odebralem jako karcenie moderacji , która sie stara i działa ^^

Edytowane przez ^Yoshi^
https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/#findComment-420756

Skoro można ukrywać pościki i nie trzeba dawać warników to dlaczego tutaj POŚCIK nie został ukryty?

Równi i równiejsi?

boski.png

Ukrywanie postów WYBRANYCH osób pewnie jest częstszym zabiegiem lecz taki nikt jak ja nie może tego sprawdzić.

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/#findComment-420758

• Sheriff

Nie zwarnowałam go za to, bo uważam, że karanie za zwykły post, który można po prostu ukryć mija się z celem. Na forum i tak jest mała aktywność, tak mała, że nawet dodałeś propozycję, aby zrobić masowe UB użytkowników, którzy mogliby podbić aktywność forum. 

Rozwiń  

czyli jedi dostaja warny inni ukrywani? i to jest sprawiedliwe?/

przypominam ze ciebie regulamin moderatora tez tyczy. 

skoro dostalas funkcje i na samym poczatku swojej przygody pokazujesz ze nie traktujesz wysztskich sprawiedliwie to powodzenia 

Moderator musi wykazywać się wysoką kulturą osobistą. 
Moderator musi być obiektywny, powinien radzić sobie z rozwiązywaniem konfliktów.
Moderator musi być stanowczy, gdy masz banować to banujesz, a nie wdajesz się w zbędne dyskusje.
Moderator musi wykazywać się wysoką znajomością regulaminów i zasad obowiązujących na forum. 
Moderator musi oddzielać relacje prywatne od zawodowych z innymi użytkownikami, bądź moderatorami.
Moderator powinien nadzorować tworzone tematy przez użytkowników oraz w razie łamania regulaminu poprawiać je.
Moderator musi sprawdzać każde zgłoszenie raportu przez użytkownika forum. 
Moderator powinien godnie reprezentować sieć.
Moderator powinien dawać dobry przykład innym użytkownikom. 
Moderator powinien pomagać innym i być przy tym cierpliwy.
Moderator powinien wkładać serce w forum, starać się je ulepszać.
Moderator powinien dbać o dobrą reputację sieci.
Moderator powinien uczestniczyć w spotkaniach organizowanych przez wyższą administrację. 
Moderator powinien traktować każdego użytkownika na równi z innymi.
Moderator powinien pilnować ShoutBox'a.  

okres probny nadal trwa

@ Mesharsky mam nadzieje, ze po powrocie z urlopu wyjasnia sie kwestie danych tematow oraz ukrywania badz warnowania.

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/#findComment-420774

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Color format