Sponsor PRO Ragnarok Napisano 15 Kwietnia 2024 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2024 Dosc niedawno we wrzesniu 2023 juz odpowiadalem na mase pytan tutaj widze kilka nowych osob pytajacych wiec uzupelnie: [ODPOWIEDZI] P Z X BAKO [P] Czy jesteś w związku (nie mówimy tutaj o radzieckim) Aktualnie dluzszy czas juz nie jestem w zadnym zwiazku ale kto wie co przyniesie przyszlosc [P] Czy jadłeś kiedyś ślimaki? Nie i nie zamierzam [P] Sport który uprawiasz? pol zycia pilke nozna, teraz juz tylko eventowo silownie ale planuej regularnie wrocic jak zdrowie sie poprawi [P] Duże tyłki czy duże piersi? nie rozumiem hypu na cycki najlepsza sa takei do reki byle jedrne natomiast tylki i bioderka to cudo na to sie zwraca uwage i na buzie/oczy/wlosy a nie jakie tam cycki [P] Najzabawniejszy użytkownik forum? kiedys Do spodu aktualnie nie wiem za duzo osob trolluje albo wbija szpilki ale personalnie a za malo dla beki zabawy [P] Z którą z użytkowniczek masz najlepszy kontakt? jeszcze 2-3 miesace temu to Tysia albo mirabelka aktualnie mysle ze chyba Zuzaa [P] Ile masz cm? 183 [P] Myślisz że jest życie po śmierci? Mozliwe ze cos jest pozniej albo mamy reset i rodzimy sie z wyczyszczona pamiecia i dzialamy na nowo zeby nie popelniac tych samych bledow to by wyjasnialo skad cyklicznie tyle zbrodniarzy wojennych sie rodzi [P] Mógłbyś wylądować w łóżku z facetem? spac? to tak byly czasy ze sie z bratem spało ale w3 kontekscie seksualnym to nie i szczerze mowie ze na sama mysl mam wymioty i nie rozumiem jak mozna miedzy blondynka z ielonymi oczkami a owlosionym facetem wybrac faceta to wbrew logice i naturze aczkolwiek jestem w miare tolerancyjny i kto co robi w domu mnie nie interesuje dopoki nie krzywdzi innych [P] Młodsze kobiety czy starsze? wszystkie moje dziewczyny byly mlodsze nnigdy nie mailem rowiesniczki badz starszej choc takie zakusy byly w fazach zaawansowanych. teraz jak mam 32 lata to raczej sie nie zmieni, Mysle ze dla zdrowych relacji kobiety powinny byc mloedsze od mezczyzn o 2-4 lata to dziala na nas korzystniej [P] Wódka czy Whisky? kiedy do 25 roku zycia wodka jak zloto i dalej czsami sie pije ale wole whisky lod limonka pepsi zero czasami platek miety i tak sie zyje [P] White Legend czy Rumcajs? na dzis lepszy kontakt i wiecej pisalem z Whitem ale nie mam jak wybrac bo ich nie znam i poza sprawami forum nie rozmawialismy SYLA [P] Jakie byłoby lustrzane przeciwieństwo Ciebie? Koles bez pewnosci siebie, dajacy sobie wejsc na glowe, nieszczery, bez wlasnego zdania, bez kreatywnosci, nudny bez poczucia humoru i bez ambicji [P] Jakie masz zasady, których nigdy nie łamiesz? NIe klamie bliskich wole pominac niektore rzeczy niz oklamywac [P] Co lubisz robić w deszczowe dni? Tworzyc projekty, przegladac informacji w celu douczenia sie, granie, spedzanie czasu ze znajomymi na domowkach [P] Jaki rodzaj kuchni lubisz? Nie mam konkretnej kuchni, dobrze gotuje wiec lubie eksperymentowac mieszajac rozne tyle i wyciagajac wiecej z tradycyjnych dan danej kuchni [P] Jaki kraj chciałbyś zwiedzić? Kocham Hiszpanie i tam chcialbym mieszkac i zwiedzac zakatki mam wrecz wrazenie ze to moja ukryta nardowosc bardziej temperamentem tam pasuje niz do bycia Polakiem. [P] Masz jakieś głupie przyzwyczajenie? raczej nie [P] O co chciałbyś żeby ludzie przestali Cię pytać? co slychac? albo co robisz? [P] Jakiej przekąski możesz nie mieć dość? slonecznik prazony solony od malolata na dworze paczka schodzila dziennie teraz rzadziej [P] Jaka byłaby najsłodsza plaga w Twoim domu? Kocham kroliki, mam nawet swojego i moglbym miec ich kilka to sa najcudowniejsze zwierzeta przez to ze sa wiecznie ofiarami ciezko im zaufac ale jak zaufaja to sa lepsze niz pies i kot. Dlatego moj krolik ma swoj pokoj i spi na lozku [P] Wygrywasz milion w lotka. co robisz z takimi pieniędzmi? Milion na 2024 to malo kupisz mieszkanie/apartament zostanie z 400k na remont i reszte odlozyc na lokate a czesc do przewalenia na wakacje,zycie NOMINUJE @ Laureanka 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87290-odpowiedzi-p-z-x/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 15 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2024 32 minuty temu, don P Z X napisał: Jaka byłaby najsłodsza plaga w Twoim domu? Kocham kroliki, mam nawet swojego i moglbym miec ich kilka to sa najcudowniejsze zwierzeta przez to ze sa wiecznie ofiarami ciezko im zaufac ale jak zaufaja to sa lepsze niz pies i kot. Dlatego moj krolik ma swoj pokoj i spi na lozku pokaz krulika prosxeee Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87290-odpowiedzi-p-z-x/#findComment-418393 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Ragnarok Napisano 15 Kwietnia 2024 Autor Sponsor PRO Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2024 17 minut temu, ilovehotmilfs:3 napisał: pokaz krulika prosxeee batmann.mp4 czarny caly dlatego sie Batman nazywa ale okazal Batmanka xD 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87290-odpowiedzi-p-z-x/#findComment-418395 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Bako Napisano 15 Kwietnia 2024 Donator Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2024 58 minut temu, don P Z X napisał: [P] Duże tyłki czy duże piersi? nie rozumiem hypu na cycki najlepsza sa takei do reki byle jedrne natomiast tylki i bioderka to cudo na to sie zwraca uwage i na buzie/oczy/wlosy a nie jakie tam cycki [P] Ile masz cm? 183 [P] Mógłbyś wylądować w łóżku z facetem? spac? to tak byly czasy ze sie z bratem spało ale w3 kontekscie seksualnym to nie i szczerze mowie ze na sama mysl mam wymioty i nie rozumiem jak mozna miedzy blondynka z ielonymi oczkami a owlosionym facetem wybrac faceta to wbrew logice i naturze aczkolwiek jestem w miare tolerancyjny i kto co robi w domu mnie nie interesuje dopoki nie krzywdzi innych [P] Wódka czy Whisky? kiedy do 25 roku zycia wodka jak zloto i dalej czsami sie pije ale wole whisky lod limonka pepsi zero czasami platek miety i tak sie zyje Odpowiedzi wręcz idealne co do moich poglądów A co do cm to wielkiego masz tego bydlaka śmierdziela Dzięki za sensowne odpowiedzi! ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87290-odpowiedzi-p-z-x/#findComment-418396 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi