Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• 8 Wszystkich serwerów
  • 122 / 277 Wszystkich graczy
  • 44% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Zablokowane [Redaktor] ilovehotmilfs:3

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Napisano

Imię: Marysia
Kilka słów o sobie: Hej! Mam na imię Marysia i pochodzę z województwa wielkopolskiego. Na co dzień jestem zwyczajną licealistką, która chodzi do 3 klasy biolchem i nienawidzi chemii. Interesuje się głównie kryminalistyką sądową, co w sumie mogliście zauważyć, oraz kryminałami skandynawskimi. Ponadto pasjonują mnie tematy astrologiczne, psychologiczne oraz teorie spiskowe. Kocham słuchać muzyki, a w wolnych chwilach pogrywam na gitarze albo pianinie. Prywatnie jestem raczej spokojną osobą, niezbyt lubię ryzyko i raczej każdy element swojego dnia muszę mieć zaplanowany. Poza tym to lubię się uczyć (wszystkiego oprócz chemii), zdobywać nowe doświadczenia i próbować nowych rzeczy. No i kocham lay's strong chilli & lime :P
Doświadczenie: Byłam już kilka razy redaktorem na innych sieciach, więc doświadczenie spore mam. Przez to, że panował tam wysoki poziom redaktorski, to nie było zmiłuj. Dzięki temu jestem nauczona w miarę na poziomie pisać artykuły/wywiady etc. :pies:
Przykładowe prace: bum bum2
W czym czujesz się najlepiej? X - Czuje się dobrze: (w sumie we wszystkim, chętnie sprostam każdemu zadaniu) 
*Serie - x
*Wywiady - x
*Newsy/Wiadomości - x
*Artykuły - x
*Ciekawostki - x
*Gazetki - x

*Recenzje - x
Kontakt: steam, discord, facebook, forum, insta (od wyboru do koloru)

xd.jpg.7dc3b369bcc23d6f1b81d073368098e7.jpg

• Zasłużony
Napisano

Posłuchałaś starszego kolegi :wesmart: Fajny poziom jeśli chodzi o artykuły, obszerne, miło i ciekawie się czyta. Przede wszystkim składnia, ortografia i estetyka prac również w porządku. Ja nie widzę przeciwskazań. Myślę, że podanie, to tylko formalność.  Brać mięsko póki ciepłe :lul:

22222.jpg

14145661361.jpg

Napisano (edytowane)

tak to prawda ;)

mysle ze bycie redaktorem masz we krwi za nim pojawilas sie jeszcze na tym swiecie :plazowicz:

- artykuly piekne czytelne tajemnicze i intrygujace :zauroczony:

- sporo doswiadczenia i zaangazowanie w prace

- przemyslane i unikatowe tematy 

moja odpowiedz to jestem na tak (kto by sie spodziewal) :taniec7:

ps prosze nie zmarnujcie takiego talentu pojawia sie raz na nieskonczonosc lat uwu :taniec3:

trzymam kciuki i modle sie :amen:

Edytowane przez cutekinia
  • Weteran
Napisano

Szczerze mówiąc z ciężkim sercem na NIE

- Mimo iż twoje prace są bardzo fajne, to uważam, że 2 artykuły to za mało żeby już startować na rangę redaktora.

- pojawiłaś się znikąd, nie widziałem cię nigdy wcześniej na forum

- jest już 3 redaktorów nie licząc opiekuna, którzy dają radę i nie widzę jakiejś potrzeby żeby brać kolejną osobę, oczywiście decyzja należy do moose a nie do mnie, ale tak wygląda moja perspektywa

- praktycznie 0 aktywność w dziale redaktorskim, jak wyżej wspomniałem nie widziałem z twojej strony nic więcej niż te 2 artykuły, pokaż coś więcej 

IMG_20250102_000623.jpg.0d71ee5b468ac21ccd88f8346de01274.jpg

KDONplE(1).gif.0163b69d0befb2c28ec107f54ad0f770.gif

Napisano

Oba napisane artykuły cechują się jakością, są treściwe i zachęcające do czytania, wykonane z dużym zaangażowaniem. Staż na forum jest niski, ale przykładowe prace kandydatki są na takim poziomie, że jestem w stanie zaufać, iż każde kolejne dzieło również takie będzie. Masz moje poparcie.

tumblr_cccf4ce2da9a6989b35eb2c604264e81_5ba46d6e_400.webp

Napisano (edytowane)

- Nie mnie o tym decydować czy jednak dostaniesz ową rangę, ale chodzi o Twoje prace naprawdę jak wspominał mój kolega z redakcji nawet wręcz ich brak musiałabyś nadrobić! 

- Jako redaktor musiałabyś bardzo się postarać, nadrobić zaległości i wątpię, aby internet mógłby Ci w tym pomóc.

- Masz ode mnie takie 50/50.  

- Przekonaj mnie czymś więcej, a nie dwoma artykułami. Sorka Marysia, stwarzasz pozór sympatycznej dziewczyny, ale moim zdaniem nie zasługujesz na ten angaż. Daj się lepiej poznać na forum 

Jestem na NIE

Edytowane przez Lotencjusz

1720106665_vsuau8ic3u.gif.4ccb55ee23ed1bcb01f8ac7197c27d9d.gif

Napisano

Na wstępie zaznaczę, że jak to już często bywa - nie spełniasz wymagań formalnych. Oczywiście jednak, absurdem byłoby odrzucać takie podanie wiedząc, że wcześniej przyjęto lotencjusza. Ciekawe podanie, widać w nim chęci do pisania,  a nie chęci posiadania kolorku dla kolorku. Twoje artykuły są rozbudowane, wartościowe, ciekawe. Estetyka pracy, interpunkcja, ortografia, gramatyka na dobrym poziomie. Wierząc w doświadczenie - jestem za przyjęciem podania bez okresu próbnego (który nie ma sensu), zdegradowaniem lotencjusza za brak spójności, logiki i innych.

Napisano

A ja w przeciwieństwie do moich kolegów z rangi jestem na Tak :pepeserduszko:

+ Estetyka prac

+ Chęci

+ Dobre podejście do działu w czym się dobrze czujesz, lubię takich ludzi 

+ duży plusik prywatnie za ten sam dzień i miesiąc urodzin :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie