csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Do zobaczenia w piekle, tam mam zamówioną lożę! - Archiwum - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane Do zobaczenia w piekle, tam mam zamówioną lożę!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Siema znikam, stąd i nie przez to, że na sieci jest mały ruch to spier***am ja chciałem usunąć konto już w święta to będzie już moje 2 pożegnanie. xD :kekw: Usuwam konto przez to, że dużo jest tu  toksycznych typów ja z tym już nie chcę mieć nic wspólnego będę trzymać kciuki, żeby na sieci był duży ruch i wszystko się ogarnęło.  Joł joł :pepehej:

@raLr8xY.pngRapcoremasz to co tak bardzo chciałeś pecie pi****l się ty je***y  pedale  masz ryj j na tym profilowym jakby kimono był za tobą i walił cię w odbyt  :sex:  xD :pepefuckyou3:

Edytowane przez #MuremZaBonusem
  • Zasłużony
Napisano

Mogłeś się nie zniżać do takiego poziomu…

Trzymaj się 

giphy.gifgiphy.gifGIF by 9-1-1 on FOX

Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach.

• Junior Admin
Napisano

@ The end.super odeszło przez ciebie 2 użytkowników dziś. #permsoon 

logoooo.png.eec9d29565d71c81726d748d1f55bcd3.png.3ac94278d54d2037b7a37ed82c188267.png

2013 - 2023

2023 -> Csowicze 👑

Napisano

Ten temat został założony chyba tylko po to, żeby zwyzywać Rapcora, bo z pożegnaniem to ma niewiele wspólnego biorąc pod uwagę dalsze przeglądanie forum i wpisy na nim.

tumblr_cccf4ce2da9a6989b35eb2c604264e81_5ba46d6e_400.webp

• Administrator
Napisano

00e008a4108d88e2a78cc05e08567b46_uzytkownik_pozegnany.png

sygna.jpg.113fc4cb2bf798e7b046ef76ef5a2ffd.jpg

Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki

jednocześnie malując paznokcie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Csowicze - Jesteśmy dynamiczną i innowacyjną siecią serwerów gier, działającą od 2013 roku. Nasza misja to tworzenie wyjątkowych doświadczeń dla graczy. Dołącz do naszej rosnącej społeczności już dziś! Oferujemy szeroki wybór serwerów, w tym CS 1.6, CS 2 oraz wiele innych. Gwarantujemy najwyższą jakość rozgrywki. Najlepsza sieć serwerów czeka na Ciebie!

CSowicze - Sieć serwerów gier multiplayer

Notification

Copied to clipboard: 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie