Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad z Vorti

Zuzaa

Rekomendowane odpowiedzi

1.png

Witam was wszystkich cieplutko w ten zimowy czas,

dzisiaj malutki wywiadzik z naszym moderatorem @ Vorti:zuzaa:

Dzień dobry Panie moderatorze czy opowiesz nam wszystkim coś o sobie?

Cóż to o mnie powiedzieć. Mam na imię Jakub i mam 24 lata. Pochodzę z niedużego miasta pod Olsztynem na Warmii i Mazurach. Z zawodu jestem tapicerem meblowym. Ale także służę czynnie od 6 lat w Wojskach Obrony Terytorialnej. Od małolata byłem z tym związany jako że w mojej rodzinie 3/4 to byli wojskowi. Więc i ja się postanowiłem zaciągnąć w mundur. Z charakteru jestem osobą spokojną i opanowaną, zawsze staram się zachować zimną głowę przy rzeczach które robię aby popełnić jak najmniej błędów, a jak już jak takowy zrobię to staram się wyciągnąć z niego lekcje i na drugi raz tego nie robić. 

Ooo sama jestem po służbie wojskowej, więc miło mi słyszeć, że ktoś również ma do czynienia z wojskiem. Zdradź nam jakie jest Twoje ulubione hobby? 

Zdecydowanie moim ulubionym hobby jest Survival. Uwielbiam chodzić sobie na kilka dni do lasu, zbudować sobie schronienie rozpalić ognisko i po prostu się odciąć od świata. Jest to poniekąd moja forma resetu psychicznego i fizycznego od dnia codziennego. Uwielbiam także grać w piłkę nożna i siatkówkę chodź sam ostatnio nie mam czasu aby się wybrać aby sobie zagrać jakiś meczyk. To staram się chociaż śledzić te sporty w telewizji. 

Czyli jednak hobby związane nadal troszkę z wojskiem. W takim razie jaki jest Twój ulubiony gatunek muzyczny, masz jakąś swoją ulubioną playlistę?   

Nie mam swojego ulubionego gatunku muzycznego. Po prostu słucham wszystkiego co wpadnie mi w uchu od disco polo po techno. Muzyki słucham praktycznie 24/7 więc mam także kilka swoich utworzonych playlist lecz ostatnimi czasu staram się odpalać to co poleca YouTube i nie powiem są tam kawałki które potrafią wpaść fajnie w ucho. 

To tak trochę z innej beczki, marzenie, które chciałbyś spełnić w 2024 roku?

Moim marzeniem na 2024r. jest wylot do stanów z ekipa. Aby sobie trochę pozwiedzać czy to Los Angeles czy San Fracisco. Wiadoma sprawa też że jeśli się uda to wpaść na jakiś mecz drużyny Lakers. 

Z racji że zaraz sylwester to jakie masz plany na sylwestra?

Na moment obecny wszystkie plany wyjazdu na sylwestra się posypały ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Plan wyjazdu nie wypalił za to już planuje domówkę z znajomymi także w nowy rok wejdziemy z hukiem petard i z hukiem o podłogę xD. 

Czy jest jakaś potrawa, którą jadłaś/-eś tylko w Boże Narodzenie?

Oczywiście podsmażone pierogi z kapusta i grzybami i barszcz czerwony z uszkami. 

Było jedzenie to teraz tradycje, czy w Twojej rodzinie jest jakaś świąteczna tradycja?

Mamy rodzinna tradycje strojenia całego domu razem. Jeśli nie ma kogoś to czekamy aż się zjawi i wtedy siadamy do tego wspólnie. 

Co byś chciał zmienić obecnie na forum?

Na moment obecny zmienił bym tylko ilość serwerów CS2, wiem ile @ RumcajsJumper pracuje nad Only Mirage żeby doprowadzić go do takiego stanu jaki być powinien. Ja sam na tą chwile się wstrzymuje się z ogarnianiem swojego serwera do CS2 bo sama gra blokuje jak na razie moją kreatywność co do moda serwera. 

Skąd pomysł na nick?

Szczerze to nie wiem, tego nicku używam już od kilku lat i wziął się on po prostu z D*** i tak został. 

Co sprawia Ci większą przyjemność działanie w cs.1.6 czy w cs2?

Jestem wielkim miłośnikiem serii gier cs. Także działanie czy to w 1.6 czy CS2 daje mi taką samą przyjemność. Wiadome cs2 daje nam dużo nowych możliwości, ale cs 1.6 to klasyk gatunku i mam do niego wielki sentyment.

Nawiążmy do Twojej rangi, czy ranga moderatora, według Ciebie jest wymagającą funkcją?

Sama ranga Moderatora wiadome nie jest jakaś wymagająca. Wiadome moderator zobowiązuje cię do częstszego zaglądania na forum, aby nieść pomoc użytkownikom. Ostatnimi czasu forum trochę podupadło na aktywności, bo nic się nie działa związanego z nim i było mniej roboty , ale teraz wszystko wraca na właściwe tory i znowu będzie trzeba być praktycznie online 24/7.  

Co sprawia Ci największą przyjemność?

Spędzanie aktywnie czasu z rodziną i znajomymi na wyjazdach wszelakiej maści, czy to w góry czy nad nasze polskie morze. 

Co najbardziej lubisz w zimowej aurze? 

Najbardziej uwielbiam te świeże lodowane powietrze aż miło takim pooddychać. Ale też uwielbiam zimę za sam śnieg, bo mogę organizować kuligi gdzie bierze udział po 30-50 osób, gdzie wszyscy się doskonale bawią, potem zawsze zakończyć to ogniskiem i grzańcem.

Przejdźmy tradycyjnie do szybkich strzałów: 

Żywa czy sztuczna choinka?

Żywa

Lepienie bałwana czy wojna na śnieżki?

Wojna na śnieżki

Jeżdżenie na łyżwach czy na nartach? 

Narty

Zima w górach czy nad morzem?

W górach 

Kevin sam w domu czy w Nowym Jorku?

Kevin sam w domu

Okrągłe klasyczne bombki czy te w różnych kształtach?

W różnych kształtach

Białe czy kolorowe lampki?

Kolorowe 

Zrobić samemu czy kupić ozdoby choinkowe?

Kupić

Nie obchodzić Bożego Narodzenia czy Sylwestra?

Nie obchodzić sylwestra

Dostać jeden duży prezent czy kilka mniejszych?

Kilka mniejszych

Prezenty zapakowane w papier czy w torebki prezentowe?

W torebki prezentowe 

Świąteczne potrawy czy świąteczne tradycje?

Świąteczne potrawy

Świąteczny sweter czy odświętne ubranie?

Świąteczny sweter 

Grzaniec czy gorąca czekolada?

Grzaniec

Łamać się opłatkiem z każdym z osobna czy złożyć sobie jednych wspólnych życzeń?

Łamać się z każdym z osobna

Edytowane przez Zuzaa
https://csowicze.pl/topic/85682-wywiad-z-vorti/

• Zuzaa zablokował i usunął z polecanych ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie