visi0nEer 363 Napisano 19 Listopada Admin CS 1.6 [DD2 CLASSIC] Popularny post Udostępnij Napisano 19 Listopada (edytowane) Cześć, zauważyłem że wielu graczom (też padłem tego ofiarą) od wczoraj nie chce się włączyć cs 1.6. Wyskakuje komunikat o problemie z Microsoft Visual C++ Redistrubutable oraz ładowaniem biblioteki "could not load library [...] Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike\cl_dlls\client.dll". Poniżej podaję jak rozwiązać ten problem: 1. Włącz bibliotekę gier steam 2. Kliknij prawym przyciskiem myszy na "Counter-strike" i wybierz właściwości 3. Wejdź w zakładkę "Beta" 4. W "Udział w wersji beta" wybierz "beta - Beta": 5. Gra zaktualizuje się do wersji "Counter-strike [beta]" i włączy się prawidłowo. PS. Słyszałem, że niektórym graczom gra zaczęła podejrzanie dziwnie ścinać lub utraciła płynność. Przełączenie na "beta - Beta" może pomóc z tym problemem, ale nie mam 100 % pewności. Warto spróbować, nic się nie stanie z tego powodu. Edytowane 19 Listopada przez visi0nEer Rodeo Rita , Kimono , kerriG3n i 7 innych dodali reakcje 5 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banned ;) 351 Napisano 22 Listopada VIP Udostępnij Napisano 22 Listopada https://store.steampowered.com/news/app/70/view/6941797379568863069?l=russian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi