moose` 987 Napisano 18 Września Moderator Udostępnij Napisano 18 Września Hejka! Witam w nieco zmienionej odsłonie "Kim jestem?". Na podstawie odpowiedzi na kilka moich pytań, zgadujcie kto kryje się pod odpowiedziami! Kilka zasad: 1. Edytowane komentarze nie są brane pod uwagę. 2. Nagroda w postaci +5 reputacji trafia do pierwszych 3 osób, które poprawnie zgadną osobę. 3. Wyniki ogłoszę parę godzin po opublikowaniu tematu. 4. W zabawie obowiązuje regulamin forum. Jak trafił*ś na sieć? Na sieć trafił*m w wyniku fuzji z kulkami więc jestem tu stosunkowo od niedawna Czy miał*ś już masz jakąś rangę na forum? Miał*m tu pewną rangę, ale czy mam ją nadal? Tajemnica Co najczęściej powtarzasz? (słowo/ zdanie/ powiedzenie itp.) Jedyne co mam, to mam dość... Emotka, której najczęściej używasz. Najczęściej to chyba ta, która najlepiej opisuję moją osobowość - Który dział forum najchętniej odwiedzasz? Staram się odwiedzać każdy, ale najchętniej zaglądam w dział redakcji. W sam raz do odmóżdżenia się i poznania lepiej użytkowników tego forum Czym się interesujesz? Ostatnio coraz to częściej spędzam czas z patelnią w ręku. Uwielbiam pichcić nowe rzeczy i odkrywam w tym swoją pasję Kim jestem? Jax Teller dodał reakcję 1 Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapcore 50 Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września @ moose` moose` dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semper Invicta 1 573 Napisano 18 Września Mem Master Udostępnij Napisano 18 Września @ moose` moose` dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jax Teller 1 814 Napisano 18 Września Opiekun Redaktorów Udostępnij Napisano 18 Września @ Rodeo Rita moose` dodał reakcję 1 I can't be your superman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavjer 1 147 Napisano 18 Września Asystent Diabła Udostępnij Napisano 18 Września @ Rodeo Rita moose` dodał reakcję 1 Kontakt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laureanka 1 599 Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września @ Rodeo Rita moose` dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The end. 1 276 Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września "Jedyne co mam, to mam dość alkoholu" @ Semper Invicta adziulaa , DonPapaSzprotu , moose` i 1 inny dodali reakcje 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangsta 1 414 Napisano 18 Września Junior Admin Udostępnij Napisano 18 Września @ moose` moose` dodał reakcję 1 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moose` 987 Napisano 18 Września Autor Moderator Udostępnij Napisano 18 Września Pod naszą tajemnicza osobą kryje się: @ Rodeo Rita Gratulacje dla @ Jax Teller @ xavjer@ Laureanka Reputacja zostanie dodana. Nie musicie się zgłaszać po nią Jax Teller i Rodeo Rita dodali reakcje 2 Przez xavjer , 18 Września Reputacje porozdawane Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi