Skocz do zawartości

Zablokowane [#2] Hardcorowe pytania- RumcajsJumper | xvz | Vorti  

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

hardcorowe.png

Zapraszam do Hardcorowych Pytań gdzie moi goście muszą wybrać jedną z dwóch dostępnych opcji. :pogchamp:

Moi goście: RumcajsJumper   xvz  Vorti  

16.png

Gdzie wolisz spędzić wakacje? Na wsi, bez Internetu, telefonu. Piękna słoneczna pogoda czy na Malediwach w sezonie burz?

RumcajsJumper Na Malediwach w sezonie burz, jestem fanem burz  <3 

xvzZdecydowanie na wsi.

Vorti  Osobiście na wsi bez telefonu i Internetu.

Już nigdy nie ogolić żadnej części ciała czy nigdy nie obciąć paznokci u stóp i rąk?

RumcajsJumper Nie golić żadnej części ciała.

xvzMyślę że paznokcie.

Vorti  Nie ogolić juz żadnej części ciała. 

Żyć samotnie na bezludnej wyspie czy z obcymi ludźmi na Antarktydzie?

RumcajsJumper Do temperatury człowiek potrafi się przyzwyczaić a jednak kontakt z ludźmi jest ważny, wolałbym z obcymi ludźmi na Antarktydzie wylądować. 

xvzAntarktyda, mimo że nie lubię zimna to wybieram Antarktydę, ponieważ nie wytrzymałbym bym bez żadnego towarzysza.

Vorti  Żyć samotnie na bezludnej wyspie.

Wolisz odzyskać dawno zaginioną siostrę/brata ale za cenę pójścia z nim do łóżka czy dowiedzieć się po wielu latach, że Twój partner to Twoja rodzina?

RumcajsJumper Raczej wolałbym opcję pierwszą, przygotowany psychicznie bym był ^^

xvzWolałbym żeby się okazało że moja partnerka należy do mojej rodziny XD

Vorti  Jedno i drugie pr*******e, ale chyba wybrałbym że po wielu latach dowiedzieć się że partnerka to moja rodzina.

Grasz w butelkę i musisz wybrać jedną z dwóch osób, którą pocałujesz. Jedną z nich jest całkiem spoko partner/ka Twojego najlepszego przyjaciela, możecie się pokłócić. A druga osoba to wolny ale niezbyt zadbany koleś/laska. Którą osobę wybierasz?

RumcajsJumper Oczywiście, że niezbyt zadbaną laskę, nie tknąłbym kobity przyjaciela nawet jakby mi płacili. 

xvzW końcu butelka, raz się musi trafić taka osoba którą najmniej chciałbym pocałować, ale to wyzwanie wiec odp 2.

Vorti  Nie raz się grało w buteleke i całowało dziewczyny kolegów, taka gra, także spin nie było. 

Atrakcyjna macocha/ atrakcyjny ojczym proponuje Ci seks i szantażuje, że gdy tego nie zrobisz rozstanie się z ojcem/matką. Ta/ten kocha drugą osobę bez granic. Zgadzasz się czy łamiesz serce rodzica i wszystko mówisz?

RumcajsJumper Podejrzewam, że bez szantażu bym mógł się zgodzić, akurat mój Ojciec to ku***s ^^

xvzNie mógłbym żyć z tym że współżyłem z macocha XD odp 2.

Vorti  Od razu mówię że chyba pojebało i ide powiedzieć ojcu/matce żeby ją wypierdolił z chaty bo ja to zrobię. 

Zatrzymuje Cię jakieś auto i wysiada z niego koleś bez munduru. Pokazuje Ci odznakę ale nie masz pewności co do jej autentyczności. Przy okazji widzisz broń. Każe Ci oddać auto w celach służbowych. Oddajesz czy uciekasz?

RumcajsJumper Trudne pytanie, musiałem się mocniej nad nim zastanowić. Myślę, że pewnie bym wpadł w panikę i oddał auto ale przy okazji zabezpieczył się robiąc zdjęcie odznaki i jego osoby. 

xvzDaje dyla.

Vorti  Uciekam jeśli ta bron nie jest wycelowana, albo ewentualnie używam swojej broni do obrony.

Jesteś żołnierzem i bardzo lubisz swoją pracę. Pogorszył Ci się wzrok co może wpływać na Twoją pracę. Odchodzisz na wcześniejszą emeryturę czy ukrywasz prawdę i jakoś sobie radzisz?

RumcajsJumper Odchodzę na emeryturę, zdrowie jest ważniejsze od walki za nasz kraj. 

xvzLece w uja i udaje ze nic się nie dzieje.

Vorti  Obecnie jestem w woju także fajne pytanko. Raczej odchodzę na wcześniejsza emeryture bo przy ch*****m wzroku strzelanie z broni nie jest za ciekawe i lepiej nie zrobić komuś krzywdy tym na szkoleniach. 

Porwał Cię seryjny morderca. Każe Ci wybierać kogo będzie torturować. Musisz wybrać między nieznanym Ci dzieckiem a najbliższym przyjacielem, który jest silny i dałby radę. Kogo wybierasz na tortury?

RumcajsJumper Dziecko - przyjaciel jest wyrozumiały i wiem, że zrobiłby tak samo. 

xvzWybieram przyjaciela mimo że bardzo nie chce.

Vorti  Hmm ciężkie pytanie kierwa, jak bym mógł wybrać siebie. Ale ch*j niech stracę, swojego ziomka bo na pewno zrozumie to że dzieciak by tego nie przeżył.

Kto z forum byłby skłonny do tańczenia nago w miejscu publicznym?

RumcajsJumper Po widzianych akcjach kostino myślę, że byłby do tego ^^

xvzpewnie @ potężny gej

Vorti  @ Sosnahaha sory mordo albo jakoś tak padło na ciebie. A tak serio to ciężko bo nie znam tutaj wszystkich jeszcze.

16.png

Dziękuje uczestnikom i czytającym  <3 

P.S. W ostatnim pytaniu nie odpowiedzi uczestnika- jak tylko odpisze to edytuje ;) 

Edytowane przez moose`

sygna.jpg.113fc4cb2bf798e7b046ef76ef5a2ffd.jpg

Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki

jednocześnie malując paznokcie. 

https://csowicze.pl/topic/83436-2-hardcorowe-pytania-rumcajsjumper%C2%A0%C2%A0xvz%C2%A0-vorti%C2%A0%C2%A0/

• Zasłużony

I cyk kolejny temacik, kołowrotek zaczyna się rozkręcać :pepeserduszko: oby tak dalej mosik

giphy.gifgiphy.gifGIF by 9-1-1 on FOX

Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach.

Bardzo ciężkie pytania ale chociaż trochę ponownie mogłem trochę zaangażować mózgu ? po pracy się bardzo przydaje! Super robota. 

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Sponsor PRO

Hahhahaha, zajebiste te pytania :haha:

SAMCRO.gif

NO PAIN NO GAIN

• Gość zablokował i usunął z polecanych ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie