Skocz do zawartości

Zablokowane Propozycja zmiany sortowanie tematów

moose`

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Hejka. Przychodzę z propozycją zmiany sortowania tematów o tutaj:

image.png

Straszny misz masz jest w tym momencie tam, nie po kolei itd. Nowe tematy często znikają przytłoczone odświeżonymi, starymi nawet z przed kilku miesięcy jak nie dalej. Proponuje to zmienić jako sortowanie według daty rozpoczęcia. Dla mniej zorientowanych: tematy będą pojawiać się od tych najnowszych, dodanych jako ostatnie. A tu podejrzewam, że jest sortowanie według ostatnio zaktualizowanych. Można byłoby to zrobić jako osobny blok albo i blok z najnowszymi odpowiedziami. Wydaje mi się, że zwiększy to przejrzystość w dodanych tematach. Jeśli uznacie, że za dużo już kolejny blok zawsze można zmniejszyć ilość wyświetlanych tematów w innych blokach bo dużo tak tego i tak. Myślę, że ułatwienie też dla wszelkiej Moderacji forum- na bieżąco będzie widać najnowsze tematy i będzie można szybciej działać w nich. Zwiększy to przejrzystość tematów. Dajcie znać co myślicie. :pepelove:

Edytowane przez moose`

sygna.jpg.113fc4cb2bf798e7b046ef76ef5a2ffd.jpg

Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki

jednocześnie malując paznokcie. 

https://csowicze.pl/topic/83275-propozycja-zmiany-sortowanie-temat%C3%B3w/

• Sponsor PRO

Sam zastanawiałem się dlaczego tak jest. Uważam, że powinno to zostać rozgraniczone na dwa bloki "Nowe tematy" i "Nowe odpowiedzi" lub coś w tym stylu :pepeMmm:

SAMCRO.gif

NO PAIN NO GAIN

https://csowicze.pl/topic/83275-propozycja-zmiany-sortowanie-temat%C3%B3w/#findComment-394763

• Devil

propozycja_przyjeta_csowicze2021.png

Propozycja przyjęta, od teraz "Tematy" oraz "Warto zajrzeć" będą kolejkowane według daty rozpoczęcia

Jeśli chodzi o dodatkowy blok w którym będzie widoczność aktualizowanych tematów, na dniach wraz z administracją pomyślimy w jaki sposób to rozwiązać, tak aby wyglądało to przejrzyście

Natomiast do Redaktor oraz Opiekun Redaktorów

W panelu bocznym u was będą widoczne tylko i wyłącznie te tematy które są promowane, z tego powodu że od czasu do czasu wyświetlały się "Pytania dnia" sprzed kilku dni, na które nie ma możliwości odpowiedzenia już/nie są aktualne - to spowoduje że macie nieco większą kontrole co tam się wyświetli

Jeśli będą jakieś poprawki do narzucenia cd. wyświetlanych tematów to prośba jest, aby napisać do mnie na priv :) 

image.png

https://csowicze.pl/topic/83275-propozycja-zmiany-sortowanie-temat%C3%B3w/#findComment-395159

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie