MrPeres Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=YgBzzRFWD_E Tekst Wow, po tylu latach walki i trudu wreszcie przebiłem się na druga stronę pieprzonego muru Dziś jest jak w ulu, kiedy wchodzę do klubu, słowa słodkie jak miód wlewa mi się do uszuRok temu ta frekwencja była śmieszna jak "Mann i Materna"Tylko w recenzjach zbierałem te laury do wieńcaDo cna wypełniał moje serce żal – sama "anty" materiaDziś ten sam rap to wartość wielka jak antymateriaA dzisiaj z dnia na dzień wszystko rozpędza się bardziejZa długo byłem na dnie, by teraz przestać się baćŻe to zaraz nie zgaśnie, więc nie śpię znowu, piszę nowy feat.Mam skośne oczy a i tak mam poślizg #tokio_driftTo "Need For Speed", need for beat no i need for moneyKażdy chce zdjąć te stringi z gry, wszyscy to nimfomaniZbliżałem się do drzwi powoli, ledwie mikronamiDziś jestem blisko i szepczę: "Chodź piękna nimfo z nami”Jestem wygranym i przegranym w tym bieguNigdy nie chciałem być rozpoznawany gdy wchodzę do sklepuLecz cóż – kiedy chcesz róż, musisz czuć kolceNerwy z żelaza każą mi kuć (kłuć) póki gorąceWciąż jestem głuchy na komplementy i propsyTylko krytyka wżera się w mój pokład jak krew w obcychWrony zawsze kraczą z góry chcąc byś chłopie runąłLecz obiecują złote góry, gdy masz złote runoCzy moje miejsce jest gdzieś, gdzieś daleko stąd?Czy tylko pędzę przed siebie gdzieś gdzie mnie niesie prąd?Gdzieś na granicy między niebem i piekłem jest onZa serce ciągnie mnie do siebie wciąż - widnokrągJeżeli wiem o czymś wiele, to wiem o paradoksachZawsze olewałem chemię, teraz piszę o związkachChyba bardziej niż w przeznaczenie, wierzę w fizjologięCzy tylko przez nasienie chce cię mieć tu dziś obok mnie?Wątpię, lecz ciężko dostrzec jest gdy stoję w jupiterach Odpowiedź: Gdy wytężam wzrok świat wkłada strój RiddleraJuż kilka razy zaczynałem od zera skąd mam brać pewność, że to skończy się inaczej teraz?Nieśmiały dzieciak – co dziś po mnie pozostało mi?Panny i melanż – w drzazgi to mnie porąbało iŁatwiej było by schlewać i rżnąć się z koleżanką niżSzansę dać tej myśli, że ktoś mnie poskleja w całość #fiszAle nie umiem żyć w ten sposóbCzuje znowu coś i tęsknię za zapachem jej włosówMimo tarć i sporów chyba czuję, że ona to taNie chcę wierzyć, że wrócę na tarczy znowu jutrzejszego dniaCzy moje miejsce jest gdzieś, gdzieś daleko stąd?Czy tylko pędzę przed siebie gdzieś gdzie mnie niesie prąd?Gdzieś na granicy między niebem i piekłem jest onZa serce ciągnie mnie do siebie wciąż - widnokrąg30 lat minęło mi jak jeden dzieńTak łatwo było mi dekadę temu wróżyć sobie koniecObiecywałem sobie zaraz przed tym dniem strzelić sobie w łeb Albo zmierzyć lotem wieżowiecDzisiaj dziadek opowiadał mi bardzo długo o wojnieI w głębi serca czułem wielki wstyd za poprzednie myśliPieprzony samolubny, nadwrażliwy gnojekNawet z drzazgi w palcu robię kurwa teatr dramatycznyZłote płyty, sukcesy – wszystko to gówno warteNic się nie liczy naprawdę, życie to parę chwilI dużo łatwiej zgasić je niż zapałkęA my cackamy się jak z jajkiem lub igramy z nimZamiast żyć i tak będzie co ma być jutroMówi się trudno – wszystkich nas i tak przysypie piachPo co tracić nawet jeden dzień z życia na życie kłótniąZ kimś, kto jest dla nas tą drugą połówką? Szkoda dniaPo co się wczuwać tak w złych i interesownychCo chcą wyłącznie zrobić naszym kosztem parę stów?Pieprzyć ich – niech z nich każdy zarobiTe pierdolone banknoty to sterta papierówJestem raperem, cóż – ego mam jak ChinyLecz w gruncie rzeczy te przepychanki tu warte są nicPewnie sto razy wrócę do tej piaskownicyLecz dziś – chyba jak nigdy dotąd naprawdę chcę żyć!Czy moje miejsce jest gdzieś, gdzieś daleko stąd?Czy tylko pędzę przed siebie gdzieś gdzie mnie niesie prąd?Gdzieś na granicy między niebem i piekłem jest onZa serce ciągnie mnie do siebie wciąż - widnokrąg /2x Pomogłem ci ? Jesteś zadowolony z mojej wypowiedzi daj Lubię to mnie to motywuje a dla ciebie to tylko małe niewielkie kliknięcie :] Gram na: Kontakt: GG: 51745371 Forum csowicze.pl "Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja, nie ma reszty!" " Czasami chciałbyś skrawek nieba, ale się nie da, nie ten czas, nie ten człowiek, nie ta planeta. " Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8312-zamkni%C4%99te-pawbeats-ft-zeus-widnokr%C4%85g/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyrektor. Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie<br /> Temat został zamknięty przez moderatora.<br /> <br /> Powód: Temat został zamknięty.<br /> <br /> Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.<br /> Z pozdrowieniami.<br /> Administracja CSowicze.pl 1600 postów 19.01.2016 [°] 1700 postów 31.01.2016 [*] Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8312-zamkni%C4%99te-pawbeats-ft-zeus-widnokr%C4%85g/#findComment-44614 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi