VIP `dR. Napisano 17 Czerwca 2023 VIP Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 @ Rufi [P] Jak trafiłeś na csowicze? [O] Chyba przez serwer CS 1.6 DD2 Classic [P] Ile już grasz w CS'a? [O] 10lat na pewno. [P] Jak masz na imię? [O] Marcin [P] Czym się interesujesz? [O] Muzyka/Sport [P] Wolisz blondynki czy brunetki? [O] Raczej blondynki [P] Słuchasz muzyki? [O] Jasne codziennie [P] Jaki jest Twój ulubiony piłkarz? [O] Pomimo jego wielkiego upadku chyba od zawsze CR7 [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Gram sobie w piłkę nożną rekreacyjnie @ Jax Teller [P] Jakim wozem jeździsz ? [O] Toyota Aygo ale to nie moje auto [P] Czy jesteś za legalizacją rekreacyjnego użytkowania marihuany ? [O] Zakazać alkoholu albo bardzo go ogarniczyć zrobić go na jakieś kartki czy coś takiego i zalegalizować marihuane [P] Skąd pomysł na nick ? [O] Chyba alfabet mnie zainspirował.. [P] Czy jesteś za łatwiejszym dostępem do broni palnej dla zwykłych obywateli ? [O] Jest bardzo dużo za i przeciw, nie jestem ani na tak ani na nie zależy jakby wyglądało prawo w tym zakresie i jakby się odbywało przyznanie takiej broni [P] Kibicujesz jakiemuś klubowi/piłkarzowi? [O] Nie oglądam jakoś specjalnie bardzo już piłki ale nasza reprezentacje zawsze oglądam więc chyba mogę powiedzieć że kibicuje Reprezentacji Polski [P] Posiadasz jakiś nietuzinkowy talent? [O] Myślę myślę i nic wymyśleć nie mogę prostak zwykły jestem [P] Opisz siebie w 3 słowach. [O] Pamiętliwy (w momencie kiedy ktoś mnie w jakiś sposób "skrzywdzi")/Spokojny/Wyjątkowy [P] Mściwy czy sprawiedliwy? [O] Raczej sprawiedliwy [P] Biały czy czarny? [O] Czarny [P] Elegancki czy sportowy styl? [O] Cenie sobie wygodę wiec raczej na sportowo [P] Morze czy góry? [O] Chyba morze [P] RAP czy Rock? [O] RAP @ xvz [P] Marihuanen czy alkoholen ? [O] Marihuanen [P] Wyjazd z ekipą czy z rodziną ? [O] Raczej z rodziną [P] Jaki był twój najszczęśliwszy dzień? [O] Pierwsza rzecz jaka przyszła mi do głowy to jak zabieraliśmy z dziewczyną pieska do siebie [P] Muza klubowa czy rapy z osiedla? [O] To i to lubię nie mam zdania [P] Wymarzona bryka ? [O] Dodge Challenger SRT Hellcat [P] Skoczylbys na spadochronie ? [O] Jak tylko nadarzy się okazja to oczywiście ze to zrobię [P] Czego nie lubisz u drugiej osoby ? [O] Chyba niedotrzymywania obietnic @ mała czarnaa [P] Jak ma na imię Twoj piesek ? [O] Kenzo [P] Jaki masz samochód? [O] Na papierze Audi a4b5 1.8 [P] Czy z zawodu faktycznie lakiernik ? [O] I to z jakim doświadczeniem, a tak naprawdę z zawodu to budowlaniec konkretnie Monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie, aczkolwiek to nie jest jedyna skończona przeze mnie szkoła [P] Twoje 3 Wady i 3 Zalety ? [O] Wady: Lenistwo/ Nieśmiałość/ Upartość Zalety: Szczery/ Cierpliwy.. I tyle wystarczy [P] Ulubiony kolor? [O] Nie wiem chyba nie mam a jak już to czarny [P] Piwko czy wódka ? [O] Piwko, wódy nienawidzę [P] Ulubione danie ? [O] spaghetti [P] Chciałbyś mieć jeszcze jakieś zwierzę ? [O] Jeszcze jednego pieska a konkretnie Amstafa (cudne psy) [P] Drugie imię ? [O] Brak [P] Twoja ksywa ? [O] Wiele ich zależy wszystko od środowiska w którym jestem ale najczęściej chyba Marcinek na mnie wołali [P] Rower czy samochód ? [O] Rowerek [P] Twoje marzenie ? [O] Spokojne życie z kobitą w jakimś domu na delikatnym odludzi z pieskami [P] W przyszłosci chcesz mieć dzieci ? [O] Nie patrze aż tak daleko w przyszłość na ten moment nie [P] Największy przypał w życiu ? [O] Nie mam jakiegoś największego przypału bynajmniej ciężko mi jest to ocenić co jest mega przypałem, ale największym wstydem dla mnie jest to że dałem się kiedyś straży miejskiej złapać XD [P] Grzeczny czy Łobuz ? [O] Po alkoholu łobuz bo mi się odkleja zazwyczaj a tak to raczej grzeczny chłopaczyna [P] Gdzie lubisz spędzać czas wolny ? [O] Chyba najbardziej to na jakimś spacerku z psem po lesie albo gdzieś nad wodą [P] Podoba Ci sie Twoja praca ? [O] Podoba generalnie nie narzekam poza tym że rano trzeba wstawać [P] Palisz papierosy ? [O] E-papierosy i glo ;D [P] Ulubiony serial ? [O] Brak nie pamiętam kiedy ostatni raz jakiś serial oglądałem @ Bajercia. [P] Co tam? [O] Wporzo pomalutku do przodu [P] Jakie masz plany na jutro? [O] Jutro planuje odpoczywać przed ciężkim tygodniem [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Każdej która w ucho wpadnie [P] Ile masz lat? [O] Jeszcze przez chwile 21 [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Zielony [P] Lubisz pieski? [O] Kocham pieski. @ Gangsta [P] Co chciałbyś zmienić na świecie? [O] Przede wszystkim złe traktowanie zwierząt. [P] Co najbardziej szalonego zrobiłeś w życiu? [O] Ciężko mi jest ocenić co jest najbardziej szalone ale na takim luzie to jakieś ucieczki z przypału [P] Czym jest dla Ciebie miłość? [O] Miłość dla mnie jest po prostu czymś wyjątkowym, tego się nie opisuje to się przezywa. [P] Uważasz, że płacz jest oznaką słabości? [O] Nigdy tak nie uważałem i nie uważam [P] Masz jakieś motto życiowe? [O] Martw się, co inni ludzie o tobie myślą, a zawsze będziesz ich więźniem. (Jedno z wielu.) [P] Czy byłbyś w stanie skoczyć w ogień za kimś bliskim? [O] Przede wszystkim chciałbym zrobić tak żeby nie musieć za nim skakać w ten ogień ale jak by się już tak stało to oczywiście że tak. [P] Co sądzisz o naszym forum? [O] O forum nie mogę złego słowa powiedzieć chyba że o co niektórych użytkownikach tego forum @ ShadoOw [P] Jak trafiłeś na forum? [O] Chyba przez Only DD2 Classic [P] Ile masz lat? [O] Jeszcze przez chwile 21 [P] Czym się zajmujesz? [O] Pracuje na kopalni odkrywkowej KWB [P] Jakie masz zainteresowania? [O] Muzyka/Sport [P] Pies czy kot? [O] Pies [P] Czemu akurat CsOwicze? [O] Trafiłem tutaj przypadkiem jak pewnie wiele osób i tak już zostałem [P] Posiadasz jakieś zwierzątko domowe? [O] Pieska [P] Plany na przyszłość? [O] Spokojne życie z kobitą w jakimś domu na delikatnym odludzi z pieskami i spełnianie innych swoich mniejszych na ten moment marzeń. [P] Czy wybierasz się gdzieś na wakacje? [O] Może morze zobaczymy jeszcze chwilke mam na zastanowienie na pewno zostanę w Polsce [P] Żużel czy piłka nożna? [O] Piłka nożna [P] Czego chciałbyś życzyć całem forum jak i Właścicielowi? [O] Chciałbym wam wszystkim życzyć zdrowia bo uważam że to jest najważniejsze w życiu [P] Kto jest według Ciebie najbardziej lubiany/doceniany na forum? [O] Ciężko mi jest jednoznacznie stwierdzić bo nie poświęcam aż tyle czasu na forum ale myślę że jedną z najbardziej rozpoznawalnych osób jest @ flaczuuuś Moja nominacja @ Gangsta(odpowiadasz za ten dział więc powiesz coś o sobie ) 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83074-odpowiedzi-abcd/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 17 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 3 minuty temu, abcd. napisał: Moja nominacja @ Gangsta(odpowiadasz za ten dział więc powiesz coś o sobie ) Ile pytań tyle odpowiedzi Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83074-odpowiedzi-abcd/#findComment-393625 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Jax Teller Napisano 17 Czerwca 2023 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 17 minut temu, abcd. napisał: [P] Skąd pomysł na nick ? [O] Chyba alfabet mnie zainspirował.. Hahaha, no tego się nie spodziewałem 1 NO PAIN NO GAIN Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83074-odpowiedzi-abcd/#findComment-393628 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 24 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2023 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83074-odpowiedzi-abcd/#findComment-394139 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi