Skocz do zawartości

Zablokowane Szybka rekrutacja na typera

M1STRZU

Rekomendowane odpowiedzi

• UB Team CS2

Z dniem dzisiejszym rusza szybka rekrutacja na rangę Typera

Zapraszam do pisania podań!

Wymagania:

Minimum 16 lat.

Wysoka kultura osobista.

Znajomość regulaminu typera.

Zainteresowanie sportem i znajomość na temat sportów !

Minimalny staż konta na Forum - 30 dni.

Minimum 10 postów na forum.

Wzór:

Imię:
Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować:
Dlaczego Ty? :
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?:
Coś o sobie ? :

Edytowane przez ^Yoshi^

image.png  07.02.2022-25.04.2024

waszmopanna.gif.bfe9928bed571e02c336b93caa2bcd4e.gif

https://csowicze.pl/topic/82999-szybka-rekrutacja-na-typera/

• M1STRZU polecił i przypiął ten temat
  • Zasłużony

Imię: Jakub
Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować: piłka nożna oraz gale MMA
Dlaczego Ty?: Jestem wielkim miłośnikiem sportu i szczególnie pasjonuję się piłką nożną, siatkówka oraz sportami walki. Przez wiele lat śledzę zarówno rozgrywki ligowe, jak i międzynarodowe turnieje w obu tych dyscyplinach. Mam wiedzę na temat zasad, taktyki i aktualnej sytuacji w tych sportach. Moja pasja sprawia, że jestem zawsze na bieżąco z najnowszymi wydarzeniami i wynikami.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem elastyczny pod względem czasowym i mogę poświęcić znaczną ilość czasu na forum. Będę regularnie dostępny, zarówno w godzinach wieczornych, jak i w weekendy. Chcę angażować się aktywnie, dzielić się swoimi typami i dyskutować z innymi użytkownikami na temat wyników oraz wydarzeń sportowych.
Plany na dalszy rozwój: Z czasem po wdrożeniu się w typowanie piłki nożnej oraz sportów walk będę starał się wdrożyć w inne dyscypliny sportowe takie jak tenis czy też e-sport 

Edytowane przez ;p)
Przez M1STRZU,

Podanie przyjęte na okres próbny. Zgłoś się do mnie na pv.

sygn.gif

https://csowicze.pl/topic/82999-szybka-rekrutacja-na-typera/#findComment-393370

• 1 miesiąc później...

Imię: Darek
Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować: Piłka nożna (Bundesliga)
Dlaczego Ty?: Ogólnie interesuję się sportem, lubię oglądać piłkę nożną, ręczną i siatkówkę. Posiadałem kiedyś ową rangę typera na dwóch sieciach. Dość sporo czasu spędzam na laptopie, więc jakieś tematy mógłbym wrzucać. Dodatkowo, lubię sprawdzać na bieżąco, co się dzieje w świecie sportu.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?: Wchodzę bardzo często (sami widzicie moją aktywność).
Plany na dalszy rozwój: Obecnie bym chciał zajmować się piłką nożną (bundesliga + dogadanie się z innymi, co kto ma wrzucać).

Przez M1STRZU,

Przyjmuję na okres próbny

https://csowicze.pl/topic/82999-szybka-rekrutacja-na-typera/#findComment-397714

• 6 miesięcy później...

Wzór:

Imię: Dominik
Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować: E - Sport , Koszykówka , Hokej , Piłka Nożna , Siatkówka , Boks , Tenis , Piłka Ręczna .
Dlaczego Ty?: Uważam że mam w tym spore doświadczenie , miałem już rangę Typera takze jesli chodzi o zadania bojowe to jestm w stanie wziasc je na bary :D No i mysle ze przyda wam sie pomoc duzo ludzi u was na typerce nie widze , a lubie to robic takze czemu by nie :D 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?: Siedzę codziennie , dość często kilka razy dziennie spędzam czas na forum w każdej wolnej chwili także w kwestii aktywności żaden problemik ;) Jestem stalym bywalcem . Bezinteresownie potrafie przejrzec forum dobre kilka razy dziennie .
Plany na dalszy rozwój: Mhmm, może jakieś Quizy Sportowe ? Dodać jakiś dział z ciekawostkami o świecie , sporcie , piłkarzach czy o ciekawostkach związanych z człowiekiem jak i ze zdrowym trybem życia ;) Jest wiele mozliwosci jak i pomyslow ktore przysuna mi sie namysl . Najlepsze sa pomysly na spontanie ktore maja szanse ujrzec swiatlo dzienne :D

Pozdrawiam ode mnie to tyle <3  

Przez M1STRZU,

Dam ci jeszcze jedną szansę. Przyjmuję na okres próbny

https://csowicze.pl/topic/82999-szybka-rekrutacja-na-typera/#findComment-413482

• Gość zablokował, odpiął i usunął z polecanych ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie