UB Team CS2 M1STRZU Napisano 11 Czerwca 2023 UB Team CS2 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Z dniem dzisiejszym rusza szybka rekrutacja na rangę Typera Zapraszam do pisania podań! Wymagania: Minimum 16 lat. Wysoka kultura osobista. Znajomość regulaminu typera. Zainteresowanie sportem i znajomość na temat sportów ! Minimalny staż konta na Forum - 30 dni. Minimum 10 postów na forum. Wzór: Imię: Wiek: Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować: Dlaczego Ty? : Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?: Coś o sobie ? : Edytowane 4 Czerwca 2024 przez ^Yoshi^ 2 07.02.2022-25.04.2024 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82999-szybka-rekrutacja-na-typera/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Vorti Napisano 13 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Imię: Jakub Wiek: 24 Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować: piłka nożna oraz gale MMA Dlaczego Ty?: Jestem wielkim miłośnikiem sportu i szczególnie pasjonuję się piłką nożną, siatkówka oraz sportami walki. Przez wiele lat śledzę zarówno rozgrywki ligowe, jak i międzynarodowe turnieje w obu tych dyscyplinach. Mam wiedzę na temat zasad, taktyki i aktualnej sytuacji w tych sportach. Moja pasja sprawia, że jestem zawsze na bieżąco z najnowszymi wydarzeniami i wynikami. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem elastyczny pod względem czasowym i mogę poświęcić znaczną ilość czasu na forum. Będę regularnie dostępny, zarówno w godzinach wieczornych, jak i w weekendy. Chcę angażować się aktywnie, dzielić się swoimi typami i dyskutować z innymi użytkownikami na temat wyników oraz wydarzeń sportowych. Plany na dalszy rozwój: Z czasem po wdrożeniu się w typowanie piłki nożnej oraz sportów walk będę starał się wdrożyć w inne dyscypliny sportowe takie jak tenis czy też e-sport Edytowane 13 Czerwca 2023 przez ;p) Przez M1STRZU, 13 Czerwca 2023 Podanie przyjęte na okres próbny. Zgłoś się do mnie na pv. 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82999-szybka-rekrutacja-na-typera/#findComment-393370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oro Koroner Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Imię: Darek Wiek: 32 Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować: Piłka nożna (Bundesliga) Dlaczego Ty?: Ogólnie interesuję się sportem, lubię oglądać piłkę nożną, ręczną i siatkówkę. Posiadałem kiedyś ową rangę typera na dwóch sieciach. Dość sporo czasu spędzam na laptopie, więc jakieś tematy mógłbym wrzucać. Dodatkowo, lubię sprawdzać na bieżąco, co się dzieje w świecie sportu. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?: Wchodzę bardzo często (sami widzicie moją aktywność). Plany na dalszy rozwój: Obecnie bym chciał zajmować się piłką nożną (bundesliga + dogadanie się z innymi, co kto ma wrzucać). Przez M1STRZU, 4 Sierpnia 2023 Przyjmuję na okres próbny 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82999-szybka-rekrutacja-na-typera/#findComment-397714 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Yoshi^ Napisano 17 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2024 Wzór: Imię: Dominik Wiek: 19 ( W Lutym wleci 20 ) Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować: E - Sport , Koszykówka , Hokej , Piłka Nożna , Siatkówka , Boks , Tenis , Piłka Ręczna . Dlaczego Ty?: Uważam że mam w tym spore doświadczenie , miałem już rangę Typera takze jesli chodzi o zadania bojowe to jestm w stanie wziasc je na bary No i mysle ze przyda wam sie pomoc duzo ludzi u was na typerce nie widze , a lubie to robic takze czemu by nie Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?: Siedzę codziennie , dość często kilka razy dziennie spędzam czas na forum w każdej wolnej chwili także w kwestii aktywności żaden problemik Jestem stalym bywalcem . Bezinteresownie potrafie przejrzec forum dobre kilka razy dziennie . Plany na dalszy rozwój: Mhmm, może jakieś Quizy Sportowe ? Dodać jakiś dział z ciekawostkami o świecie , sporcie , piłkarzach czy o ciekawostkach związanych z człowiekiem jak i ze zdrowym trybem życia Jest wiele mozliwosci jak i pomyslow ktore przysuna mi sie namysl . Najlepsze sa pomysly na spontanie ktore maja szanse ujrzec swiatlo dzienne Pozdrawiam ode mnie to tyle Przez M1STRZU, 18 Lutego 2024 Dam ci jeszcze jedną szansę. Przyjmuję na okres próbny Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82999-szybka-rekrutacja-na-typera/#findComment-413482 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi