KAPITAN BOMBA Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) Nick*: KAPITAN BOMBA IP / Steam ID*: Admin banujący: legenda powraca Data i godzina otrzymania bana*: 22:00 29.05 Runda:--- Serwer*:zombie mod Powód:"prowokacja" Link do demka*: Wycinek z konsoli*: BUILD 3000 SERVER (0 CRC) Server # 26 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 59 minut i 26 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kapitan Bomba [AMXBans] Powod : ' Prowokacja ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ CSowicze.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 9976325 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Spr Krótki opis sytuacji*: wbijam jako zm do kampy zaazajac 2 graczy nastepnie zostalo mi zarzucone ze niby zeskanowalem. Napisalem zeby udowodnili w postaci demka jak skanuje to przeleje 100 ziko blikiem. Nastepnie znowu bylo mi zarzucone ze lamie regulamin po czym dostaje bana za prowokacje... Co to ma być? Niech mi wytlumaczy i pokaze czym "prowokuje". Proponuje zwiększyć jakies wymaganie jezeli chodzi o admina bo to jest jakas tragedia... *pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia Edytowane 29 Maja 2023 przez Nasrallah Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82846-odwo%C5%82anie-kapitan-bomba/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oro Koroner Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) W dziale "Strefa Banów" rozpatrywane są wszystkie bany dłuższe niż 1 godzina. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją admina, zapraszam do złożenia skargi w odpowiednim dziale. Edytowane 29 Maja 2023 przez Nasrallah 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82846-odwo%C5%82anie-kapitan-bomba/#findComment-392453 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi