Devil xavjer Napisano 14 Maja 2023 Devil Udostępnij Napisano 14 Maja 2023 M1STRZU [P] Czy masz na imię Ksawier? [O] Nie, nazywam się Patryk [P] Ile masz lat? [O] 21 latek niedawno skończyłem [P] Skąd dowiedziałeś się o tym forum? [O] Wszystko zaczęło się od multiareny na której pogrywałem, miałem tam wbite top 1 w tabeli i w tym czasie był turniej 5v5 w cs 1.6, potrzebowali 1 do teamu i od musiałem założyć konto, ale tak faktycznie zacząłem korzystać z forum w momencie jak od Kaskader dostałem awans na admina multiareny za aktywność [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [O] Zielony [P] Od ilu lat grasz w csa? [O] No już będzie 16 lat już, zacząłem grać gdy brat pokazał mi cs'a w wieku 5 lat [P] Jaka jest twoja ulubiona gra? [O] Ciężko mi określić bo jako takiej nie mam ulubionej gry, ale jeśli już mam wybierać to będzie darkest dungeon - co widać po moim całym profilu [P] Co sądzisz o obecnej administracji? [O] Szczerze mówiąc ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat, dalej jakoś bardzo nie oswoiłem się z aktualną kadrą, ale wszystko kwestia czasu [P] Co sądzisz o forum? [O] Jedno z lepszych stylowo, wiem że kiedyś zdecydowanie byłem przywiązany do tego forum oraz bardziej przejmowałem się tym co się dzieje, teraz przez mój stan zdrowia nie mogę, aż tak sobie pozwalać na to. Wiem że tutaj nie mam tak wielkiego parcia na wszystko, w porównaniu do innych for na jakich byłem i zdecydowanie to sobie najbardziej doceniam na Csowiczach [P] W jakim województwie mieszkasz? [O] Podkarpackie [P] Jaka cecha najbardziej ciebie określa? [O] Aktualnie przeżywam wiele zmian w życiu i ciężko mi określić jedną konkretną cechę, ale myślę że przede wszystkim to szczerość Jax Teller [P] Czy jesteś rodziną lub spowinowacony do miłościwie nam panującego Rumcajsa Jumpera? [O] Nie, nie xD [P] Muzyki jakiego gatunku słuchasz? [O] Słucham dosłownie wszystko, zależy to tylko i wyłącznie od mojego humoru, natomiast najczęściej słucham polskiego rapu, głównie quebonafide oraz L.U.C [P] Czy to prawda, że można kupować u nas UNBANy? [O] Zależy o jakich Unbanach mowa, jeśli chodzi o serwery to wiem że takowa możliwość kiedyś była [P] Jakie masz plany na wakacje? [O] Nie mam na ten moment The end. [P] Jak oceniasz pracę miska223 jako administratora? [O] Ciężko ocenić pracę miska jako administratora skoro takowej rangi nie ma [P] Gdybyś miał okazję w tym momencie wyjechać za granicę do dowolnego kraju i spędzić tam resztę życia, który kraj byś wybrał? [O] Myślę że Francję ze względu na moje marzenie [P] Jaka jest Twoja wymarzona praca? [O] Bezstresowa, swobodna, pozwalająca na spokojne życie w domu [P] Gdzie widzisz siebie za 5 lat? [O] O tej godzinie kiedy to pisze to myślę że gdzieś przy stoliku i lampce wina [P] Czym się interesujesz? [O] Jakoś nie za specjalnie czymkolwiek, jedyne co śledzę to muzykę oraz modę męską [P] Jaki jest Twój ulubiony film? [O] Chemia - zawsze będzie w moim [P] Jaki jest Twój ulubiony serial? [O] Jeśli to można zaliczyć jako serial to Rick & Morty [P] Czy masz jakiś "ulubiony" cytat? [O] "Jestem tylko zwykłym kotem, który musi z czegoś żyć" [P] W jakim języku chciałbyś umieć mówić? [O] Francuskim [P] Jakimi cechami opiszesz siebie? [O] Tak jak przy odpowiedzi M1strza - ciężko mi określić cechy bo przeżywam sporo zmian na ten moment [P] Wierzysz w Boga? [O] Predyspozycje na to że Bóg istnieje są trudne do ocenienia - bardziej ufam badaniom naukowym które nie wykluczają że to za sprawą Boga [P] Wierzysz w ufo? [O] Tak samo jak wyżej [P] Czy jesteś kulturalny? [O] Myślę że tak, wszystko zależy w jakim towarzystwie jestem i czy sytuacja tego wymaga [P] Czy jesteś punktualny? [O] Niekoniecznie xd [P] Kogo według Ciebie brakuje w administracji? [O] drenn - zdecydowanie najbardziej oddana osoba powierzonym swoim obowiązkom Nasrallah [P] Czy znasz się osobiście z kimś z forum? [O] Tylko z dwoma osobami [P] Łagodny, średni, czy ostry kebab? [O] Kocham ostre rzeczy więc oczywiście - ostry kebab, jednego poproszę [P] Tęsknisz za kimś? [O] Za 2 osobami, za moim bratem z którym wiem że już nie będę mógł porozmawiać, a druga osoba jeśli to czyta to będzie wiedziała [P] Najgorsza reklama to? [O] Każda które ma wkurwiającą muzykę i zbyt często się powtarza Gangsta [P] W jaką grę przegrałeś najwięcej godzin? [O] Cs 1.6 [P] Co jest Twoją najsilniejszą stroną? [O] Szczerość [P] Z jakiego swojego dotychczasowego osiągnięcia jesteś najbardziej dumny? [O] Z założenia firmy [P] Jakie jest najlepsze wspomnienie z Twojego dzieciństwa? [O] Każde z bratem [P] Czy byłbyś w stanie złamać prawo, by uratować kogoś Ci bliskiego? [O] Oczywiście że tak [P] Ufasz własnym instynktom? [O] Zawsze myślałem że tak, ale ostatnie kilka miesięcy pokazały mi że nie zawsze mogę mieć rację oraz że muszę doceniać rady lub pomoc innych osób [P] Lubisz gotować, czy wolisz jeść poza domem? [O] Lubię gotować, co prawda bardzo rzadko to robię, ale jeśli mam wenę oraz ochotę to jestem w stanie poświęcić temu kilka godzin - ale też wiem że niektóre rzeczy poza domem są obłędne i zdarza mi się coś przekąsić [P] Czy boisz się chodzić do dentysty? [O] Nie xd [P] Co jest dla Ciebie naprawdę ważne? [O] Szczęście bliskiej mi osoby bo cieszę się szczęściem tej osoby Semper Invicta [P] Z kim chciałbyś się spotkać z naszego forum? [O] Tylko z jedną osobą, którą znam osobiście [P] Są osoby, których bardzo nie lubisz? [O] Tak i jest ich wiele, ale nigdy nie mówię kogo, aby to wykorzystać [P] Jaki jest Twój wymarzony zawód? [O] Nie mam takowego [P] Ile to jest litra na trzech? [O] Cały ch** [P] Kiedy otworzysz rekrutację na moderatora? [O] Jak widać jest już otwarta [P] Co chciałbyś w sobie zmienić? [O] Przede wszystkim charakter i na ten moment idę powoli do przodu i mam nadzieję że wszystko idzie ku dobremu kierunku [P] Jakiego koloru masz ściany w pokoju? [O] Biały oraz czerwień Nominuje vivor bo wiem że chciał Powodzonka ;D 4 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82611-odpowiedzi-xavjer/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 21 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82611-odpowiedzi-xavjer/#findComment-391780 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi