Pomocnik Mikołaja The end. Napisano 4 Maja 2023 Pomocnik Mikołaja Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 (edytowane) Data zdarzenia: Na przestrzeni ostatnich godzin Nick użytkownika: misiek223 adminstrator Dowody: Niżej Świadkowie: brak Uzasadnienie: Niżej Administrator na przestrzeni ostatnich godzin wielokrotnie złamał następujące punkty regulaminu: Regulamin Chatboxa CSowicze.pl: 1.4. Prywatne sprawy załatwiamy poza Chatboxem. Do tego służą prywatne rozmowy na forum, 1.5. Użytkownik korzystający z czatu powinien znać Regulamin Forum oraz Regulamin Czatboxa, 1.7. Chatbox nie jest miejscem dyskusji na temat banów itp. W takich przypadkach istnieją odpowiednie do tego działy. §2. Zabronione jest: 2.5. Wszczynanie/prowokowanie kłótni, 2.8. Prowadzenie " prywatnych wojen " na Chatboxie, Regulamin główny - forum: §4 Postanowienia ogólne: 2. Wszelkie przejawy chamstwa, nietaktu, braku kultury, fałszywych oszczerstw, szantażu, prześladowania, będą surowo karane i zwalczane. 3. Zakazuje się wszelkiego rodzaju spamowania, floodowania, wymuszania i prowokowania. 4. Zakazuje się prowadzenia prywatnych wojen bez żadnego powodu. W przypadku takowej sytuacji ukarane zostaną obie strony. inne Przyznanie się do prowokacji, prowokacja 1. «podstępne działanie mające na celu nakłonienie kogoś do określonego postępowania, zwykle szkodliwego dla niego i osób z nim związanych» Kontynuacja dyskusji, która nie powinna mieć miejsca. Dalsza dyskusja na temat kandydata na ubt i jego skargi na administratora, treści mogące być uznane za prowokujące, niewłaściwe, w pełni podlega następującym punktom regulaminu: §2. Zabronione jest: 2.5. Wszczynanie/prowokowanie kłótni, 2.8. Prowadzenie " prywatnych wojen " na Chatboxie, Brak pełnych dowodów, brak jakichkolwiek dowodów, dalsze prowadzenie dyskusji na temat kandydata na ubt i jego skargi na administratora. Treści uznane za prowokujące - zgodnie z definicją. Prowokacja, celowa, w następstwie zacząłem ja prowokować i otrzymałem odpowiednią karę, dlatego też uważam, że administrator też zasługuje na taką karę. Dalsze prowokacje, insynuacje, zachowania niewłaściwe jeżeli chodzi o pełnienie funkcji administracyjnej - reprezentacyjnej w szczególności. Administrator zdaje sobie sprawę, że dyskusja nie powinna mieć miejsca na czacie ogólnym, a mimo wszystko dalej ją prowadzi, prowokuje jej kontynuacje, To co wyżej, kontynuacja niestosownej rozmowy, prywatna "wojenka", inne. Owe oznaczenia są również celową prowokacją, wytykanie braku rozpisek w sposób agresywny, dodawanie komentarza *na końcu*, który jest tą prowokacją, o której mówię. Ten poziom reprezentuje administrator sieci? A podobno Dodatkowym aspektem jest pominięcie wszelkich reguł, które panują na tej sieci odnośnie ściągania banów osobom zbanowanym, zasada o której mowa to zostawienie 9 warnów, szefshizer w wyniku działań owego administratora uzyskał utratę wszystkich ostrzeżeń. Generalnie owe ss'y odnoszą się wymienionych na samym początku punktów regulaminu, które uznałem, że zostały złamane w szczególności przez administratora. Ze względu na ukaranie jednej ze strony (mnie) warnem oraz treściami moderowanymi, prosiłbym o wyciągnięcie stosownych konsekwencji wobec administratora, którego zachowanie odbiega od normy. Jest niezgodne z regulaminem, jest niestosowne jeśli chodzi o pełnienie funkcji reprezentatywnej. I oczywiście jest bardziej szkodliwe od mojego, za które zostałem ukarany. Ważne niektóre skriny mogą być uznane za wycięte z kontekstu, ale nie będę wklejał wielogodzinnej konwersacji, kto by to czytał, administracja zapewne zerknie na archiwum czatu, godziny podane na skrinach, Cześć. Edytowane 8 Maja 2023 przez The end. 4 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82479-misiek223-wielokrotne-%C5%82amanie-regulaminu-czatboxa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 Napisano 4 Maja 2023 Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 Wycinki z kontekstu, bo rozmowa była wczoraj której nawet @ xavjer był świadkiem xd Skarga to nic innego jak 'zemsta' za warna ktorego Ci nałożyłem za prowokację xD Temat zamykam zeby nie było syfu z racji aktualnych wydarzeń na sieci i czekajmy na rozpatrzenie @ RumcajsJumper @ xavjer 1 1 1 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82479-misiek223-wielokrotne-%C5%82amanie-regulaminu-czatboxa/#findComment-390217 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff Mechu Napisano 8 Maja 2023 Sheriff Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Administrator powinien byc obiektywny a nie faworyzowac swoich, Konrad wprost napisal ze swoich zawsze sie faworyzuje. do tego od kiedy Administrator ma prawo dodawac notaki do osob ktore w prawidlowy wypowiedzialy sie w podaniach??? to jest zwykla faworyzacja i brak szacunku dla osob ktore sie wypowiadaja w podaniach tutaj moamy dowod tez zastraszanie na mini sb albo na steam wypisujac ze jestem natapecie i mam uwazac bo dostane spamera to smiech na sali. mozna przesledzic tematy wczesniejsze jak byl zwyklym adminem jak sie tyral z administracja i odwolywal od warnow a sam teraz swietego udaje prowokowanie mnie i chcec wkrecenia w afery a potem udawanie ze to bylo SMIESZKOWANIE Z jego strony i chce zebym sie udzielil do pseudo zadymy, piszac potem wprost ze ma z tego ubaw. to tez nie na miejscu @ xavjer archiwum masz czaly czas dostepne a teksty miska ze to sa wyciete z rozmowy jasno mozna zweryfikowac. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82479-misiek223-wielokrotne-%C5%82amanie-regulaminu-czatboxa/#findComment-390682 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 10 Maja 2023 Udostępnij Napisano 10 Maja 2023 Użytkownik zawieszony w prawach - opis w skrócie, 3 1 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82479-misiek223-wielokrotne-%C5%82amanie-regulaminu-czatboxa/#findComment-390860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi