Skocz do zawartości

Zablokowane misiek223 -> Wielokrotne łamanie regulaminu czatboxa.

The end.

Rekomendowane odpowiedzi

• Pomocnik Mikołaja
Napisano (edytowane)

Data zdarzenia: Na przestrzeni ostatnich godzin

Nick użytkownika: misiek223 adminstrator

Dowody: Niżej

Świadkowie: brak

Uzasadnienie: Niżej

Administrator na przestrzeni ostatnich godzin wielokrotnie złamał następujące punkty regulaminu:

Regulamin Chatboxa CSowicze.pl:

1.4. Prywatne sprawy załatwiamy poza Chatboxem. Do tego służą prywatne rozmowy na forum,

1.5. Użytkownik korzystający z czatu powinien znać Regulamin Forum oraz Regulamin Czatboxa,

1.7. Chatbox nie jest miejscem dyskusji na temat banów itp. W takich przypadkach istnieją odpowiednie do tego działy.

§2. Zabronione jest:

2.5. Wszczynanie/prowokowanie kłótni,

2.8. Prowadzenie " prywatnych wojen " na Chatboxie,

Regulamin główny - forum:

§4 Postanowienia ogólne:

2. Wszelkie przejawy chamstwa, nietaktu, braku kultury, fałszywych oszczerstw, szantażu, prześladowania, będą surowo karane i zwalczane. 

3. Zakazuje się wszelkiego rodzaju spamowania, floodowania, wymuszania i prowokowania. 

4. Zakazuje się prowadzenia prywatnych wojen bez żadnego powodu. W przypadku takowej sytuacji ukarane zostaną obie strony. 

-> inne

ssm1.png

Przyznanie się do prowokacji, prowokacja -> 1. «podstępne działanie mające na celu nakłonienie kogoś do określonego postępowania, zwykle szkodliwego dla niego i osób z nim związanych»

ssm2.png

Kontynuacja dyskusji, która nie powinna mieć miejsca. Dalsza dyskusja na temat kandydata na ubt i jego skargi na administratora, treści mogące być uznane za prowokujące, niewłaściwe, w pełni podlega następującym punktom regulaminu:

§2. Zabronione jest:

2.5. Wszczynanie/prowokowanie kłótni,

2.8. Prowadzenie " prywatnych wojen " na Chatboxie,

ssm3.png

Brak pełnych dowodów, brak jakichkolwiek dowodów, dalsze prowadzenie dyskusji na temat kandydata na ubt i jego skargi na administratora.

Treści uznane za prowokujące - zgodnie z definicją. ssm4.png

Prowokacja, celowa, w następstwie zacząłem ja prowokować i otrzymałem odpowiednią karę, dlatego też uważam, że administrator też zasługuje na taką karę.

ssm6.png

Dalsze prowokacje, insynuacje, zachowania niewłaściwe jeżeli chodzi o pełnienie funkcji administracyjnej - reprezentacyjnej w szczególności.

ssm7.png

Administrator zdaje sobie sprawę, że dyskusja nie powinna mieć miejsca na czacie ogólnym, a mimo wszystko dalej ją prowadzi, prowokuje jej kontynuacje,

ssm8.png

To co wyżej, kontynuacja niestosownej rozmowy, prywatna "wojenka", inne.

z1.png

Owe oznaczenia są również celową prowokacją, wytykanie braku rozpisek w sposób agresywny, dodawanie komentarza *na końcu*, który jest tą prowokacją, o której mówię.

Ten poziom reprezentuje administrator sieci? A podobno Screenshot_9.png

Dodatkowym aspektem jest pominięcie wszelkich reguł, które panują na tej sieci odnośnie ściągania banów osobom zbanowanym, zasada o której mowa to zostawienie 9 warnów, szefshizer w wyniku działań owego administratora uzyskał utratę wszystkich ostrzeżeń.

Generalnie owe ss'y odnoszą się wymienionych na samym początku punktów regulaminu, które uznałem, że zostały złamane w szczególności przez administratora.

Ze względu na ukaranie jednej ze strony (mnie) warnem oraz treściami moderowanymi, prosiłbym o wyciągnięcie stosownych konsekwencji wobec administratora, którego zachowanie odbiega od normy. Jest niezgodne z regulaminem, jest niestosowne jeśli chodzi o pełnienie funkcji reprezentatywnej. I oczywiście jest bardziej szkodliwe od mojego, za które zostałem ukarany.

Ważne -> niektóre skriny mogą być uznane za wycięte z kontekstu, ale nie będę wklejał wielogodzinnej konwersacji, kto by to czytał, administracja zapewne zerknie na archiwum czatu, godziny podane na skrinach,

Cześć.

Edytowane przez The end.

https://csowicze.pl/topic/82479-misiek223-wielokrotne-%C5%82amanie-regulaminu-czatboxa/

Wycinki z kontekstu, bo rozmowa była wczoraj której nawet @ xavjerJ7WRl5f.png był świadkiem xd 

Skarga to nic innego jak 'zemsta' za warna ktorego Ci nałożyłem za prowokację xD 

Temat zamykam zeby nie było syfu z racji aktualnych wydarzeń na sieci i czekajmy na rozpatrzenie

@ RumcajsJumper @ xavjerJ7WRl5f.png

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

https://csowicze.pl/topic/82479-misiek223-wielokrotne-%C5%82amanie-regulaminu-czatboxa/#findComment-390217

• Sheriff

Administrator powinien byc obiektywny a nie faworyzowac swoich, Konrad wprost napisal ze swoich zawsze sie faworyzuje. 

do tego od kiedy Administrator ma prawo dodawac notaki do osob ktore w prawidlowy  wypowiedzialy sie w podaniach??? to jest zwykla faworyzacja i brak szacunku dla osob ktore sie wypowiadaja w podaniach

tutaj moamy dowod 

tez zastraszanie na mini sb albo na steam wypisujac ze jestem natapecie i mam uwazac bo dostane spamera to smiech na sali. 

mozna przesledzic tematy wczesniejsze jak byl zwyklym adminem jak sie tyral z administracja i odwolywal od warnow a sam teraz swietego udaje :kekw:

prowokowanie mnie i chcec wkrecenia w afery a potem udawanie ze to bylo SMIESZKOWANIE Z jego strony i chce zebym sie udzielil do pseudo zadymy, piszac potem wprost ze ma z tego ubaw. to tez nie na miejscu

@ xavjerJ7WRl5f.png archiwum masz czaly czas dostepne a teksty miska ze to sa wyciete z rozmowy jasno mozna zweryfikowac. 

https://csowicze.pl/topic/82479-misiek223-wielokrotne-%C5%82amanie-regulaminu-czatboxa/#findComment-390682

• xavjer zablokował ten temat

skarga_przyjeta_csowicze2021.png

Użytkownik zawieszony w prawach - opis w skrócie, 

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/82479-misiek223-wielokrotne-%C5%82amanie-regulaminu-czatboxa/#findComment-390860

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie