Oro Koroner Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Wymagania: Znajomość ortografii Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu Posiadane 60 postów Umiejętność czytania ze zrozumieniem Znajomość regulaminu Minimum 16 lat Brak ostrzeżeń na forum Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. Obowiązki: Moderowanie tematów Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu Być często aktywnym na forum Pomagać użytkownikom Opiekować się działem "Strefa banów" Nick: Nasrallah Imię: Darek Wiek: 32 lata Steam ID: STEAM_0:1:91055876 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Praktycznie cały czas mam przed sobą telefon i laptop, dosyć często zaglądam, więc na spokojnie z 3-4h jestem on-line. Jest to moje 3 podanie na to stanowisko, z racji tego, że lubię analizować demka i sprawdzać screenshoty, a co przy tym idzie pomagać ludziom. Opisz siebie: Jestem osobą sumienną, swoje obowiązki traktuję poważnie i dbam o to, aby za każdym razem dobrze i godnie je wykonywać. Dodatkowo jestem osobą zaangażowaną, spostrzegawczą, dobrze sobie radzę, pracując w grupie, jak i samodzielnie. Staram się zawsze podać pomocną dłoń drugiej osobie, jeśli jestem w stanie to zrobić. Dlaczego akurat Ty?: Może na samym początku wspomnę o dwóch banach, które posiadam, aby wszystkim wyjaśnić w jasny sposób, aby moja osoba nie była oceniania negatywnie. Na 1 pewnej sieci bana nałożonego na serwer i forum dostałem za napisanie szczerej prawdy o właścicielu (konwersacja przeprowadzana była na steam, widocznie cała prawda zabolała pewnego pana i postanowił mnie zbanować). Drugi mój ban był za owego WG (opisując w skrócie, chodziło o to, że program HDP nie działał, a miałem rozpisać pewną dziwnie grającą osobę, i potrzebowałem sprawdzić povy pod kątem WH, więc użyłem Vermilliona i po zakończeniu oglądania zapomniałem go wyłączyć, wchodząc na serwer, po czym zagrałem 2 rundy i szanowna pani opiekun robiła wtedy każdemu WG jak leci, bo dostała takie przywileje). Na przegranych blisko 6100h na steam, nie miałem nigdy żadnych banów za cheatowanie. Przejdzmy do głównego punktu. Swoją przygodę z Counter Strike zacząłem już w 2013 roku grając na wersji non steam. Do społeczności steam dołączyłem w 2014 roku, więc już trochę się zaaklimatyzowałem, jeśli można to tak określić i doświadczenia przez ten czas nabrałem. Na forum także jestem bardzo często on-line, udzielam się w dziale UBT. Wszystkie moje zgłoszenia + rozpiski w których brałem też udział, zgadzały się z werdyktem UBT. Nie faworyzuje nikogo oraz staram się wykonywać moje obowiązki należycie. Czy posiadałem rangę UBT? Tak, posiadałem już nie jeden i też byłem opiekunem przez około 6 miesięcy, gdzie dodatkowo przez 4 miesiące byłem sam w tym dziale i radziłem sobie bardzo dobrze. Nie było wtedy żadnych skarg i odwołań odnośnie moich werdyktów. Nie jeden raz grałem z Onajn na innych sieciach, więc też może powiedzieć, że grałem zawsze czysto, a nawet sprawdzałem jego demka, więc Paweł trochę zna moją osobę. Mówiąc już o demach, to mam za sobą ich dużo sprawdzonych, jak i chodzi o screenshoty. Przy analizowaniu dem, staram się brać każdą ewentualną możliwość, która może mieć jakikolwiek sposób na jej działanie. Nigdy nie banowałem ludzi permanentnie, gdzie w żaden logiczny i normalny sposób ich akcja w grze nie była do wytłumaczenia. Grając na serwerach 1.6 na naszej sieci, myślę, że dałem się poznać w bardzo miły i dobry sposób naszym graczom, adminom, jak i całej administracji. Z nikim nie mam konfliktu, zawsze służę pomocą wszystkim. Sprawdzanie screenshotów i analizowanie dem, nie nudzi mnie. Lubię to robić, bo i tak siedzę bardzo często przy laptopie. Przechodząc już do najważniej treści-aktualnie w dziale UBT został jedynie opiekun @ .:TR@kToR:., który jak wszyscy widzimy, wchodzi co któryś dzień, a gracze czekają czasami nawet na sprawdzenie screenów ponad 50h, co żle działa na wizerunek sieci. Dodatkowo, jedna osoba w tym dziale długo sama nie pociągnie. Gdybym dostał szansę przyjęcia do grupy UBT, robiłbym wszystko, aby nie zawieść właściciela @ RumcajsJumper, reszty administracji, a w szczególności naszych graczy, bo to oni tworzą całą społeczność, i to oni wystawiają najważniejszą opinię. Kończąc, chcę powiedzieć, że przeszłości się nie cofnie, ale chcę zrobić wszystko na duży plus, aby moja osoba była dobrze spostrzegana. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Oczywiście, że tak. Tego się nie zapomina. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Swoją umiejętność oceniam na mocne 7+, wliczając w to mój staż. Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak to jakie)?: Tak jak wspominałem w moich wcześniejszych dwóch podaniach, że za młodych lat na non steam grałem jedynie na WH, potem w 2015 roku spróbowałem zainstalować cheat Leis po prostu z ciekawości zobaczyć, na czym to polega, lecz nie trwało to długo. Rok temu z ciekawości pobrałem Vermilliona, pograłem na nim dosłownie parę godzin, lecz odinstalowałem, bo co chwila wywalało mnie z gry, nie wiadomo z jakich przyczyn, więc od tamtej pory niczego już nie ściągałem. Granie na cheatach było jedynie ciekawostką, jak się na tym gra. Patrząc teraz na to, nie ma dla mnie żadnej frajdy grania i niszczeniu przyjemnej gry innym użytkownikom. Kontakt: Forum i Steam Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Nasrallah 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82331-ubteam-nasrallah-v3/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Nikt się nie wypowiada, więc coś napiszę. Ogólnie nie lubię i pewnie nikt nie lubi, kiedy ktoś kogoś oskarża o czity. Sam pomyliłem się kilka razy w życiu i też zdarzyło mi się oskarżać graczy o oszukiwanie, chociaż tego nie robili. Myślę, że jeśli zostałbyś adminem UBT, musisz zacząć rozważać, że nie zawsze można mieć rację i zdanie innych również jest ważne bez względu na to, czy pisze to użytkownik, czy admin. Osobiście, też byłem w UBT kilka razy i nigdy nie srałem wyżej niż du**ę miałem, tak samo robię w roli Opiekuna, więc musisz wiedzieć, że mając, jakąkolwiek rangę jesteś dalej tym samym człowiekiem i nie można patrzeć na nikogo z góry i musisz dawać szansę tym, którzy chcą ci pomóc dojść do prawdy, bez względu na to, jaki będzie finał ten sprawy. Uważam, że przez wgląd na aktywność, jaką prezentuje, ww. gracz, można dać mu szansę i być spokojnym oto, aby odwołania były rozpatrywane sprawiedliwie i dość szybko. Nie szukajcie ideału, bo się zesracie w końcu i nikogo nie będzie na tym stanowisku, a wszyscy mają prywatne życie i obowiązki. Będzie się "palił" to poleci, a jak nie będzie, to będzie dobrym adminem UBT i tyle. Ja na jego miejscu już bym poszedł stąd do innej sieci serwerów, a widać chłopakowi zależy, więc nie dając mu szansy, sami sobie kopiecie przysłowiowy dół. Boją się ci, którzy mają coś na sumieniu ;-) @ misiek223patrząc na sposób napisania twojej opinii widać, że masz grubo osobisty problem do chłopaka i twoje zdanie w ogóle nie powinno być brane pod uwagę bo nie jesteś obiektywny. Widać, chyba się go boisz Nawet albo mścisz się za jakąś sytuację z przeszłości. Widać, że interesuje cię przyjmowanie, tylko tych których ty znasz. Wszyscy inni są źli ? Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez PlayerTom 4 4 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82331-ubteam-nasrallah-v3/#findComment-389349 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 1234567890 Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Pomimo głosów sprzeciwów dalej robi swoje +Aktywny na forum, widuję na serwerze +Doświadczenie i dobre oko(pomimo tego że z nie wszystkim się zawsze zgadzam, to widzi dużo, a pomyłki? zdarzają się, od tego jesteśmy aby dyskutować i sobie pomagać nawzajem.) „Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi” +Wiek, ładnie pisze Jestem za daniem szansy Good luck Pozdro Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez THC_88 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82331-ubteam-nasrallah-v3/#findComment-389354 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekzys Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 Zgadzam się z tym co powyżej, jeżeli chłopak zacznie się palić po dostaniu ubt to po tym co robi i ile czasu na to poświęca na dziale zgłoszenia to będzie absolutny hit(śmiechom nie będzie końca). Widuję go na serwie i widać że dużo czasu spędza przed pc. Co do doświadczenia i tego czy się nadaję od strony sprawdzania czitów to raczej powinien zweryfikować opiekun ubt, imo ciężkie przypadki( w których popełnił pomyłki) często dotyczą graczy którzy mają doświadczenie w gierce i grają z muzyczką on/off przez co dochodzi do absolutnie randomowych sytuacji. Żałuję tylko że nie widziałem cię w roli admina, chodzi o to czy to nie jest nagła zajawka i zabawa na 1miesiąc-2 bo jak wiadomo adminowanie to nie sprint ale raczej maraton. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82331-ubteam-nasrallah-v3/#findComment-389397 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 Osobiście, jestem za daniem szansy. +Lubi rozpisywać demka +Brakuje członków UBT, a Traktorowi samemu może być ciężko w przypadku niewiadomego. +Czas -Mało testowałeś (czitowałeś) :p 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82331-ubteam-nasrallah-v3/#findComment-389429 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 W dniu 25.04.2023 o 09:41, Nasrallah napisał: aby moja osoba nie była oceniania negatywnie. Na 1 pewnej sieci bana nałożonego na serwer i forum dostałem za napisanie szczerej prawdy o właścicielu Rozwiń na drugiej sieci tez (PS)? Bo ja dostałem inne informacje W dniu 25.04.2023 o 09:41, Nasrallah napisał: więc użyłem Vermilliona i po zakończeniu oglądania zapomniałem go wyłączyć, wchodząc na serwer, po czym zagrałem 2 rundy i szanowna pani opiekun robiła wtedy każdemu WG jak leci, bo dostała takie przywileje Rozwiń Gruby pech skoro przez przypadek nie offnales vermiliona i pyk zlapali cię na wargoda Mogę prosić o nick tej pani opiekun? - Zweryfikuje to. W dniu 25.04.2023 o 09:41, Nasrallah napisał: sprawdzenie screenów ponad 50h Rozwiń pokaż mi chociaż jeden taki 'indycent' Reasumujac, podtrzymuje swoje zdanie z poprzedniego podania. Jesteś tu za krótko, nikt cię nie zna, masz bany na sieciach i jeszcze kłamiesz/naciągasz w podaniu, beszczelne. Tak jak napisałem, bardzo niepokojąco zalezy Ci na tej randze, osobiscie nie Ci ufam i nie wierze w dobre intencje, zbyt wiele 'niedociągnieć' w tych Twoich podaniach. Nie strzelajmy sobie w kolano drugi raz. Zdaje sobie sprawę z tego jak aktualnie wygląda sytuacja w ubt aczkolwiek myślę, że na dniach uda nam się zwerbować kompetentnego i zaufanego człowieka W dodatku twoje rozpiski na siłę, przecież to widać. Albo ostatnia nietrafiona rozpiska micha - polecam obejrzec te demko osobom które dały na tak w podaniu. Co do tej kandydatury to stanowczo się sprzeciwiam. @ PlayerTomnie mam osobistego problemu, ponieważ nigdy wcześniej nie mieliśmy że sobą styczności. Po prostu go nie znam, umiejętności są jakie są xd i po prostu nie przemawiają do mnie jego podania, bo jest w nich naklamane;v EDIT @ 420 @ PlayerTom to info od wlasciciela sieci na ktorym poprzednio byl ubt, dowody na to ze biega spalony tez mi podeślą ale wieczorem. Myślę, że to wyjasnia moje podejscie. Jak was to interesuje to podam nick i nazwe forum @ The end. @ qkytoziomal @ Mechu generalnie to dajecie mu poparcie tylko poto żeby zrobić mi na przekór xD skoro coś mówicie o doświadczeniu owego kandydata to ja polecam przejrzeć archiwum banów dwóch co w życiu dema nie rozpisało i jeden cziter piszą o doświadczeniu xD 1 3 1 2 1 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82331-ubteam-nasrallah-v3/#findComment-389447 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Banned ;) Napisano 28 Kwietnia 2023 VIP Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 xd zaś, kolorek ciągnie, na nie +Wiek +Podanie -nikt cię nie zna -wargod czerwony ? W dniu 25.04.2023 o 09:41, Nasrallah napisał: Drugi mój ban był za owego WG (opisując w skrócie, chodziło o to, że program HDP nie działał, a miałem rozpisać pewną dziwnie grającą osobę, i potrzebowałem sprawdzić povy pod kątem WH, Rozwiń Polecam viewdemo helper, a nie latać na vermillionie który ssie XD 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82331-ubteam-nasrallah-v3/#findComment-389559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator TheProShizer Napisano 3 Maja 2023 Donator Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 Na nie - Zgłaszasz tych cziterów którzy perfidnie czitują i rozpoznał by to 5 latek - Jesteś na forum ledwo 2 miesiące i to już twoje 3 podanie, daj se spokój xD - wg 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82331-ubteam-nasrallah-v3/#findComment-390095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerezDD2 Napisano 3 Maja 2023 Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 (edytowane) Siemanko, przychodzę z innej sieci aby coś napisać o tej osobie. Jeżeli chodzi o jego znajomość o temat UBT to jest ona obszerna i zna się chłop na rzeczy. Miał u nas stanowisko na Redaktora jak i UBT.Gdy dostał sie na te posady to obie wykonywał wzorowo. Wyleciał z przyczyn które nie chce podawać ponieważ, może nauczy się na tym błędzie co popełnił i u Was znajdzie wspólny język z Wami. Osobiście nawołuje do Ciebie Darek abyś nie popełnił tego błedu kolejny raz bo nasza współpraca była na najwyższym poziomie. Nie lubię kogoś oczerniać i kopać pod kimś dołków bo każdy zasługuje na kolejną szansę i nauke na własnych błędach oraz wyciąganie wniosków. Z góry mogę Wam polecić Darka bo ma dużą wiedzę na ten temat. Brakuję Wam osób na tym stanowisku więc dlaczego nie warto mu dać szansy. U nas tę szansę zmarnował, ale dlaczego nie miałby tej szansy tutaj wykorzystać? Moją osobę zna dobrze @ RumcajsJumperi jeśli chcesz mogę opowiedzieć Ci więcej. Masz do mnie kontakt jak coś to pisz. Darek, życzę powodzenia. Pozdrawiam Perez z poprzedniej sieci. Edytowane 3 Maja 2023 przez PerezDD2 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82331-ubteam-nasrallah-v3/#findComment-390127 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik Mikołaja The end. Napisano 3 Maja 2023 Pomocnik Mikołaja Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 (edytowane) Wymagania spełniasz, masz doświadczenie, aktywność, chęci nie zanikły, brakuje osób na danym stanowisku, a w chwili obecnej lepszych kandydatów nie ma. Ostatecznie jestem za daniem szansy, a osobę rozpatrującą prosiłbym o obiektywność podczas oceny kandydatury. Edytowane 4 Maja 2023 przez The end. 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82331-ubteam-nasrallah-v3/#findComment-390133 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi