Nefertiti 527 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Zamierzasz oglądać dzisiejsze FAME MMA 17? Jeśli tak to, na którą walkę czekasz najbardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radkovsky 2 890 Napisano 2 Lutego Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego Nie interesuje mnie to i nawet nie wiem kto tam walczy, ale pewnie jak będzie mi się nudziło w domu to sobie włączę Nefertiti dodał reakcję 1 "When my time comes, forget the wrong that I’ve done. Help me leave behind some reasons to be missed." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jax Teller 2 247 Napisano 2 Lutego Redaktor Udostępnij Napisano 2 Lutego Nie oglądam takich "igrzysk", ale zobaczę w niedziele skrót walki jak laski się tłukły Nefertiti dodał reakcję 1 No pain, no gain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White Legend 1 319 Napisano 3 Lutego Head Admin Udostępnij Napisano 3 Lutego Nie wspieram patologii Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1STRZU 3 574 Napisano 3 Lutego UB Team CS2 Udostępnij Napisano 3 Lutego tak najbardziej na boxdela i tego drugiego frajera Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1ng0 1 935 Napisano 3 Lutego Sponsor Udostępnij Napisano 3 Lutego Nie oglądam i nie promuję patologii Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangsta 1 742 Napisano 3 Lutego Junior Admin Udostępnij Napisano 3 Lutego To jest pic na wodę wole oglądać KSW Nefertiti dodał reakcję 1 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi