Nefertiti 527 Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Wolisz płacić kartą czy gotówką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 3 811 Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Jeden uj jednak lepiej żeby nasze społeczeństwo zminimalizowano płatności kartą, bo rząd ma głupie pomysły Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinos. TM. 43 Napisano 31 Stycznia Sponsor PRO Udostępnij Napisano 31 Stycznia Lubie miec gotowke w kieszenie ale czasami nie mam inego wyjścia i musze płacić karta (niby wygodne). Jak zgubię karte to lipa bo jest na kontakt less, wiec kazdy moze zrobic zakupy za freee Nefertiti dodał reakcję 1 ''Każdy człowiek, którego spotkasz, toczy jakąś walkę, o której nic nie wiesz, więc dla każdego bądź miły.'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White Legend 1 319 Napisano 31 Stycznia Head Admin Udostępnij Napisano 31 Stycznia Wiadomo, że karta wygodniejsza. Ale ma to też swoje minusy, załóżmy jakiś konflikt czy globalną awarię, co wtedy? Dupa zbita... Dlatego dla mnie osobiście, lepiej jest mieć gotówkę fizycznie, a nie wirtualnie. Chociaż no wiadomo, aktualnie używam karty i telefonu. Nefertiti i Martinos. TM. dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka. 415 Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Karta Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jax Teller 2 247 Napisano 1 Lutego Redaktor Udostępnij Napisano 1 Lutego Mam niesmak do plastiku, bo już 4 razy go gubiłem i dwa razy mnie menele albo ćpuny okradały po 50 i 150 Ziko zanim je blokowałem, także teraz preferuje posługiwanie się gotówką Nefertiti i Martinos. TM. dodali reakcje 2 No pain, no gain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1ng0 1 935 Napisano 1 Lutego Sponsor Udostępnij Napisano 1 Lutego Telefonem Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1STRZU 3 574 Napisano 1 Lutego UB Team CS2 Udostępnij Napisano 1 Lutego było już takie pytanie. kartą SzefShizer i Nefertiti dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangsta 1 743 Napisano 1 Lutego Junior Admin Udostępnij Napisano 1 Lutego Zawsze płace tylko telefonem ale nigdy nie wiadomo co gdzie nawali więc w kieszeni też mam jakąś gotówkę Nefertiti dodał reakcję 1 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati 275 Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Karta/telefonem Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerzyk12 59 Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Telefonem Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi