Jax Teller 2 247 Napisano 31 Stycznia Redaktor Udostępnij Napisano 31 Stycznia EL CAMINO: A BREAKING BAD MOVIE - zwieńczenie historii Jessie'go Pinkman'a po wydarzeniach z serialu Breaking Bad. Film pełnometrażowy z 2019, zdobył 4 nagrody spośród 24 nominacji, ocena na serwisach IMBD - 7.3/10 | FILMWEB - 6.7/10 Krótko ode mnie : jeśli ktoś pokochał uniwersum Breaking Bad / Better Call Saul tak samo jak ja dobrze jest obejrzeć również i ten film. Mimo widocznego upływu lat po aktorach to i tak miło było mi znów zobaczyć jak główny bohater wykaraskał się z patowej sytuacji i uciekł przed wymiarem sprawiedliwości. Jego tragiczne losy zostawiły na nim piętno, ale pokazał swoją silną chęć przeżycia. Polecam bardzo mocno i zdecydowanym osobom proponuję kolejność oglądania BREAKING BAD > BETTER CALL SAUL > EL CAMINO Do obejrzenia na NETFLIX Zwiastun: https://youtube.com/watch?v=_cTwv8j3r68&feature=shares No pain, no gain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi