Nefertiti 527 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia W jakim sklepie robisz najczęściej zakupy spożywcze, dlaczego akurat w tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper 4 968 Napisano 28 Stycznia Właściciel Udostępnij Napisano 28 Stycznia NETTO - najbliżej zamieszkania Nefertiti dodał reakcję 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 3 811 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia w osiedlowym, bo najblizej xD Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jax Teller 2 247 Napisano 29 Stycznia Redaktor Udostępnij Napisano 29 Stycznia W piekarnii, bo mam nadzieję, że spotkam miłość życia w kolejce po chleb. snuffy , Nefertiti i visi0nEer dodali reakcje 1 2 No pain, no gain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangsta 1 743 Napisano 29 Stycznia Junior Admin Udostępnij Napisano 29 Stycznia W Lidlu bo mam po drodze Nefertiti dodał reakcję 1 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snuffy 2 183 Napisano 29 Stycznia Właściciel CS 1.6 [DD2] Udostępnij Napisano 29 Stycznia Stokrotka, mam po drodze i fajne są promocje. Nefertiti i Talerzyk12 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerzyk12 59 Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Stokrotka, ale jak po piwo i zdrapki to do gazola Nefertiti i snuffy dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1STRZU 3 574 Napisano 29 Stycznia UB Team CS2 Udostępnij Napisano 29 Stycznia abc, delikatesy - najbliżej Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi