EliteSpartaN. 353 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Jakie posiadacie plany na wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALLACE 743 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Nie mam jeszcze żadnych planów Nefertiti dodał reakcję 1 "Pędzimy ślepo przez życie nie widząc tego co piękne'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefertiti 527 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Praca, praca i alkohol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangsta 1 742 Napisano 26 Stycznia Junior Admin Udostępnij Napisano 26 Stycznia Praca i praca Nefertiti dodał reakcję 1 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1ng0 1 935 Napisano 26 Stycznia Sponsor Udostępnij Napisano 26 Stycznia Nie mam planów Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 3 811 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Jeszcze nie mam planów ale te wakacje chciałbym spędzić jakoś inaczej Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1STRZU 3 571 Napisano 26 Stycznia UB Team CS2 Udostępnij Napisano 26 Stycznia zadne Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelek 17 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia (edytowane) Turcja z przyjaciółmi Edytowane 26 Stycznia przez Majkelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radkovsky 2 890 Napisano 26 Stycznia Administrator Udostępnij Napisano 26 Stycznia Praca i może jakieś tripy po Polsce "When my time comes, forget the wrong that I’ve done. Help me leave behind some reasons to be missed." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jax Teller 2 242 Napisano 26 Stycznia Redaktor Udostępnij Napisano 26 Stycznia W planach mam hiphopowe tournee, chcę odwiedzić kilka ważnych miejscówek dla polskiego hiphopu :V No pain, no gain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi