baikon 0 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Nick:baikon Wiek:14 Steam/NonSteam: STEAM_1:0:605959808 Mikrofon [Tak/Nie]:tak Znajomość AMXX [1-10]7 Link do GT:██ ❱❱ [PL] ★ CSowicze.pl ★ [MIRAGE] ❱❱ TR128 ^ 1s1k.pl [csgo] Counter Strike Global Offensive (gametracker.com) Czy pełniłeś już role administratora na jakimś serwerze?: nie Opowiedz coś o sobie: Jestem miłym sympatycznym gościem. Jestem także opanowanym i spokojnym Dlaczego akurat ty?: ponieważ jestem sprawiedliwy Jak znalazłeś się na naszym serwerze? tak poprostu Składka [TAK/NIE]: Nie nie pamięntam czy mój gt czy serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1STRZU 3 574 Napisano 25 Stycznia UB Team CS2 Udostępnij Napisano 25 Stycznia -wiek -podanie -gt na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiunieK 499 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia (edytowane) Edytowane 25 Stycznia przez NiunieK 1XTIGERX8 dodał reakcję 1 OTWORZYLIŚMY DLA WAS NOWY SERWER CS:GO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi