Zamachowiec 59 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia (edytowane) Nick podejrzanego: Hold Strong Serwer: dd2 classik IP podejrzanego (komenda amx_ip / status / /ip): STEAM_0:0:10375771 Link do demka: https://www117.zippyshare.com/v/1VLEEZzt/file.html Podejrzane momenty: Opis sytuacji: Demko A 16.16 ciekawe skąd wiedział +b 16.59 z du*y zaczyna strzelać tam gdzie jest frag (na esp widać) +b 17.07 nie widać typa a i tak prawie go chciał z awp zabił( prawie ze po modelu) +/- 17.19 wyglądało jak lekki przeskok na głowę +/- 19.56 wygląda na lekki przeskok na głowę +/- 20.03 przeskok ? +b 21.55 wychodzi i od razu w model skany +b 22,42 nie słyszał go a wyszedł modelowo +b Demko B - tutaj znacznie mniej ( może dlatego ze na spekcie siedziałem i kicka nie dostałem) jak uznanie że na 1 demku nic nie widzicie to drugiego nie ma sensu oglądać. 2.26 dostaje najpierw mleko potem się ustawia i skanuje w model (esp) +b 4.09 wiem ze nie żyje ale wyszedł tam gdzie model tt jeszcze nie znikł +/- 6.23 dostaje flesza i na fleszu idealnie się ustawia +/- 8.07 zajebisty refleks 12.53 dziwna ta akcja na bd + 2x celownik nagle najechał na model wchodzący po pochylni na bs. Uważam ze gracz posiada wh i stara się to kontrolować zawsze idzie i się ustawia tam gdzie nagle pojawia się przeciwnik + bo lekkie przeskoki celownika w awp zawsze na głowę Posiada tez antyflesza widać jak dostaje mleko i mu to nie przeszkadza, przy strzelaniu full auto wydaje mi się ze rozrzut ma za mały i za dużo pocisków w model leci ( na nagraniu słychać info które akurat w jego fragach nie ma nic wspólnego za bardzo natomiast widać jak ludzie wyzywają go przez mikro i piszą na say że jest odpalony ) Edytowane 22 Stycznia przez Kat z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onajN 399 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi