Skocz do zawartości

Zablokowane Skarga na gracza Yei

Michu0685

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: MichuPro

Nick oskarżonego: Yei

IP/SID oskarżonego: nie wiem

Data i godzina zdarzenia: 20.56

Dowody: http://872014.hltv2.pukawka.pl/hltv-2211302049-de_dust2-1669837740-1669839240.zip

Opis sytuacji: Wychylam bańka spectuje go dalej bańka podejrzewam , że koleszka może mieć aimbota oraz wh. 1 runda jego jak dołączył zginał 2 w rundzie mi sprzedał 1 pestke na longu potem w anarchii 1 pestke tez odrazu w banie i 1 pestke z mida do trupa goscia nie było widać , 3 runda wychylam i odrazu pestka w banie z aimbot nakierowywującym na banie.
https://csowicze.pl/topic/80221-skarga-na-gracza-yei/

Witam oczywiście z racji iż skarga dotyczy mnie chodzi oraz pyrzpisane do mnie sytuacjie niżej opis:
-3:35/3:36 poszedł strzał w ruchu a pestka z recoila akurat trafiła w niego, no dużo farta trzeba mieć ale jednak siadło to,
-3:45/3:46 - kill wydaje mi się że jest normalny bo zwykłe full auto na kucaku z przeciagniętym recoilem
- 3:55 Widziałem chłopa lekko wcześniej gdzie poszedł pierwszy strzał nie trafiony, drugi już pod względem ustania w miejscu i przeciągniecia celownika na gracza którego już widziałem jak i również było info oraz radary w grze, miałem o nim pojęcie
-4:19 wydaje mi się normalny left pick cały czas przesuwałeś się względem sciany a w końcu któraś pestka trafiła w ciebie
-6:09 picknąłeś a chwilke wcześniej poszło pare pestek w ściany przez co łatwo się ściąga celownik na gracza a że gram już w ch*j w tą grę to jest jeszcze prostsze
-6:37 zwykly frag, wczesniej zabił gracza tam + całe b było czyste poza jedną pozycją
-6:41 random frag po prostu ziomek przy celowniku był a ja po prostu z bsa wyszedłem aby szukać last fraga
-7:58 ziomek oddał strzał, słuchawki mam wiec widzieałem o jego pozycji niżej, głowa siadła bo siadła
-9:50 normal strzał z awki, ciągle ktoś pickował wiec w koncu udało się kogoś złapać
-11:51 pick na mida, udalo się w first głowe trafić po czym celownik mi spierdolił bo zapomniałem skontrolować, puściłem serie i dobiłem
-14:13 strzal z deagla przy cofaniu się, że jest to deagel to siada jak siada
-15:34-15:42 jakiś lag w demku pod koniec serii, no proste kontrol full auto i wchodzili po prostu i kierowałem na nich
-15:48 zleciał z skałki i celownik na nim już miałem wiec poleciała lekka seria
-16:40 gank od brata i stop gierki XD
-17:03 widziałem chłopa wchodzącego przez brame wiec nie picknalem brama tylko oknem, kontury widoczne normalna seria, słychać wiecej graczy
-17:52 ziomek w miejscu stoi, drugi też
-18:45 znów brat czegoś chciał
-19:16 skany zwykłe przez drzwi a przez smoke widać na luzie wiec zeby sie nie pokazywać skanowałem
Wyszedłem z serwera wbilem na drugim nicku
20:10 poszedłem po kolacje tam gdzies dlatego stałem
20:30 normalna wbitka midem oraz zabójstwo gracza będącego częściowo w smoke co widać
20:42 zabiłem gracza bo go widziałem proste
21:54 widze lufe no to pickuje i zabijam seryjką

i to tyle z demka, jak ktoś chce to sobie moze przepatrzeć poszczególne fragi, jak dla mnie grającego już 4/5 lat w gre wydają się normalne lecz każdy może stwierdzić inaczej, pozdrawiam

Rozpisałem aby ktoś miał mniej roboty przy szukaniu fragów

Informacja dla kolegi, next time jak zgłaszasz kogoś to oglądnij demko i rozpisz nawet te sytuacje zabijania Ciebie jeżeli wyglądają nieoczywiście albo pare innych, opisałeś tam o jakieś sytuacji w dolnym gdzie chłopa nie widać a na demku jest go widać, wiec wystarczy nawet je w spowolnieniu obejrzeć, wszedłeś na chwile na serwer, ja gram na nim stale od 7 dni jakoś i każdy wie jak gram, udało mi się topeczke ogarnać i nikt nie mógł mnie dogonić przez 4 dni, gram również na configu z neta na którym gram od bardzo długiego czasu oraz był on przeze mnie edytowany, wiec czuje sie na nim bezpiecznym  @ Michu0685

Edytowane przez Yei.
https://csowicze.pl/topic/80221-skarga-na-gracza-yei/#findComment-377084

• Zasłużony

Odrzucam, bez potrzeby oglądania dema. Cziterów zgłaszamy w dziale UBT "Zgłoś czitera" (https://csowicze.pl/forum/502-ac-zgłoś-czitera/).

Mógłbym to tam przenieść i oddać sprawę w ręce UB teamu, ale nie miałoby to sensu, gdyż nie podałeś IP ani SteamID gracza oskarżonego.

Pamiętaj również o tym, aby w takich zgłoszeniach zawierać bardziej szczegółowe rozpiski.

Warte przeczytania: Jak obejrzeć demko i poprawnie rozpisać odpalonego gracza?

skarga_odrzucona_csowicze2021.png

"When my time comes, forget the wrong that I’ve done. Help me leave behind some reasons to be missed."

https://csowicze.pl/topic/80221-skarga-na-gracza-yei/#findComment-377108

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie