Mrs.Fuksiarav19 Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 (edytowane) W owej wersji nie będziemy brać pod uwagę tylko i wyłącznie płci męskiej i żeńskiej, będziemy również zestawiać ze sobą tę samą płeć! Rozszerzona wersja Ona&On, więcej pytań, szybkie strzały, połączenia nie tylko pod względem miłości, ale też i przyjaźni, bądź nienawiści. Na koniec dostaniecie podsumowanie - Czasami może być podkoloryzowane. Chcesz się zmierzyć/sprawdzić z kimś? Napisz prywatnie, a my Cię nie wydamy! Tylko pamiętaj, napisz w jakiej kwestii, czy to będzie przyjaźń, miłość czy też nienawiść i rywalizacja! W tym wydaniu sprawdzimy @ drenn oraz @ radkovsky Czy z tego może być przyjaźń na lata? Tego dowiemy się poniżej. Pytanie: @ ZwartWapen Odpowiedz @ drenn Odpowiedź @ radkovsky [1] Samochód czy rower? W mojej okolicy zdecydowanie samochód, natomiast w dużych miastach polecam rower. Samochód. [2] Sarna czy niedźwiedź? Mało precyzyjne pytanie, więc dla bezpieczeństwa wybiorę sarnę. Sarna, lubię sarenki. [3] Lato czy zima? Wolę zimę. Lato! [4] Piłka nożna czy siatkówka? Nienawidzę piłki nożnej. Piłka nożna. [5] Wódka czy Wino? Właściwie jedno i drugie lubię tak samo. Wódeczka, najlepsza zimna i gęsta, jak wiadomo co. [6] Brunetki czy blondynki? Blondynki, chyba każda moja była to blondynka. Ciężkie pytanie, ale raczej blondynki. [7] Laptop czy PC? Zdecydowanie PC, jednak ze względu na brak miejsca muszę żyć z laptopem. Pecet stacjonarny. [8] Miłość czy pieniądze? Również mało precyzyjne pytanie, ale odpowiem, że miłość. Miłość. [9] Noc czy dzień? Preferuję noc. Noc. [10] Polska czy inny kraj? Jaki? W żadnym innym nie byłem. Aczkolwiek Polski nie cierpię, a słyszałem, że w Anglii można łatwo zarobić mając nieco umiejętności. Oczywiście, że Polska! W naszym kraju jest jak jest, ale i tak go kocham. [11] Gry strategiczne czy RPG? Oba lubię, ale mając taki wybór stawiam na RPG, które uwielbiam. Uwielbiam RPG, za strategiami nie przepadam. [12] Wolisz iść do baru, czy iść na imprezę? Do baru, nie lubię imprez. Na imprezę, bo w barze alkohol za drogi. [13] Wolisz grać w gry do rana, czy spać? Wolałbym grać do rana, jednak trzeba wstać do pracy Spanie to moje powołanie. [14] Wolisz spędzać czas na wyjeździe ze znajomymi, czy w domu? Jestem domatorem i introwertykiem, najlepiej czuję się w swoim własnym towarzystwie. Wypady ze znajomymi. [15] Wolałbyś czytać w myślach, czy rozumieć mowę zwierząt? Zdecydowanie czytać w myślach, zwierzęta nie mają mowy, tylko ustalone sygnały Rozumieć mowę zwierząt, chciałbym wiedzieć o czym mój piesu do mnie szczeka. [16] Wolałbyś pić alkohol całe życie, czy jarać zioło? Zależy jak miałoby to wyglądać, jeśli codziennie w dużych ilościach, to żadne z tych mi się nie uśmiecha. Trawa uszkadza mózg, a alko wątrobę. Jeśli nieduże ilości, to może być trawka. Najtrudniejsze . Kocham alkohol, ale myślę, że gdybym stanął przed takim wyborem, to bym chyba wybrał palenie. [17] Wolisz jednego prawdziwego przyjaciela, czy stu mniej zaufanych? Łatwe to. Zawsze lepszy będzie przyjaciel. Jednego prawdziwego. [18] Który samochód wolisz? 1. 2. Pierwszym bym żadnego progu i wyboju nie ominął xD Wybieram drugi. Ferrari (2.) zawsze bardziej mi się podobały niż Bugatti. [19] Który pokój gamingowy lepszy? 1. 2. Pierwszy, ma dużo lepsze oświetlenie, które nie będzie męczyło oczu. Drugi. [20] Który mod serwera najbardziej lubisz? Właściwie to są dwa: COD oraz zombie. Paintball. PODSUMOWANIE: Nasi dwaj panowie kompanami do wspólnej gry w Internecie są idealni! Na 20 zadanych pytań odpowiedzieli zgodnie aż na 12 pytań. Opowiem Wam historię o dwóch dżentelmenach, którzy wybrali się w piękną noc na przejażdżkę swoimi czerwonymi furami. Czy to lato, czy zima - nic ich nie powstrzyma! Blondynki bójcie się, bo właśnie po was wybierają się Ci panowie! Wódka czy wino - nie opieraj się dziewczyno! Miłości im nie brakuje, a w szczególności do gier RPG. Polska, nie inny kraj - dla nich to raj. Para super bohaterów byłaby z nich niezła, jeden pomaga ludziom, drugi zwierzętom. Jedno jest pewne - trawka ich prawdziwym przyjacielem będzie! Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez ZwartWapen 6 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/78872-3-jaty-drennradkovsky/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 15 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Czytam to tylko dla tych podsumowujących wierszyków xD 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/78872-3-jaty-drennradkovsky/#findComment-369790 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luvvka Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Super ? 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/78872-3-jaty-drennradkovsky/#findComment-369792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Cry Napisano 15 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 2 godziny temu, ZwartWapen napisał: Anglii można łatwo zarobić mając nieco umiejętności. Tak tylko mówią żeby dobrze zarabiać trzeba zapierda… 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/78872-3-jaty-drennradkovsky/#findComment-369800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 15 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 23 minuty temu, Cry napisał: Tak tylko mówią żeby dobrze zarabiać trzeba zapierda… Wolałbym zapierd... za dobry hajs niż zapier... za pół-darmo jak w naszej cebulandii 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/78872-3-jaty-drennradkovsky/#findComment-369801 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi