Luvvka Napisano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 Szybkie strzały: Kim była pierwsza osoba, którą poznałeś na sieci? Słuchawkowicz aka @ Shabaddy Wymień 3 osoby, które zabrałabyś na bezludną wyspę? @ .::Ania;3::. @ misiek223 @ radkovsky Najbardziej irytująca osoba z forum? @ The end. Miss i mister forum? @ Melkaa @ radkovsky Najbardziej pozytywna osoba? @ Melkaa Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? @ Kropka. Największy osioł na forum? @ The end. Kto jest największą 'księżniczką' na forum? @ C est la vieMiss Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał? @ .::Ania;3::. suniemy do Hiszpanii Kto według Ciebie jest największym podrywaczem na sieci i dlaczego? Najprawdopodobniej ja, a dlaczego, to wszyscy wiedzą Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ drenn Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ ferstel gdy tylko zobaczysz ten nick to juz dygasz ze strachu Najlepszy komunikator na sieci? ts3, @ Klusia we ogarnij tego Discorda bo nudy Najlepszy serwer na sieci? Dust2 Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Tak Jakbyś miał kogoś awansować z forum to kogo i na jakie stanowisko? @ waRRRRRR na uzytkownika albo admina dusta2, #WarekWruć Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Kurła no, surfa w 1.6 bym se pograł Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Tera git jest o dziwo jeśli mam być szczery to nie pamiętam, kiedy za mojej kadencji administracja tak dobrze sobie radziła jak teraz, niestety są wyjątki od reguły, ale teraz nie mam na co narzekać Czy chciałbyś posiadać inną rangę niż obecna? Nie, teraz jest elegancko i nie mam parcia na inne rangi Masz motto życiowe? Miej wyjebane a będzie ci dane Jak oceniasz atmosferę na sieci? Super jest Z kim: Poszedłbyś wykopać ziemniaki? @ Kostinio Chciałbyś zawalczyć na Fame MMa? @ LopeZTS3 cho na bitke Wybrałbyś się na piwko? @ misiek223 musze w koncu przyjechać na te twoje podlaskie miasto Najczęściej rozmawiasz? @ radkovsky @ misiek223 @ Kostinio@ Kropka. @ Luvvka @ LopeZTS3 @ drenn @ ferstel @ The end. @ Klusia i wieloma innymi, przepraszam jesli kogoś pominąłem Wybrałbyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? @ .::Ania;3::. Kogo wysłałbyś do: Rolnik szuka żony? @ Biechu MasterChef? @ Vorek Top model? @ Kostinio Dlaczego ja? @ Klusia Postaw na milion? @ snuffy Nominuję @ Biechu 8 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77834-124-ringo-pod-ostrza%C5%82em/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Reyvikz Napisano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 9 godzin temu, Luvvka napisał: Najbardziej irytująca osoba z forum? @ The end. Ślę ukłony w Twoją stronę. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77834-124-ringo-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-364950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi