Luvvka Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 @ LopeZ [P] Jak i z Kim spędziłaś majówkę? [O] Z tobą bąblu. [P] Od kiedy jesteś na forum? [O] 23 listopad 2021 [P] Kiedy rozpoczęłaś swoją drogę z grami i jak ona wyglądała? [O] Jak byłam małym brzdącem grałam w gry na przeglądarce i z płyt za czasów rodziców, a bodajże od 2017 gram w CS:GO. [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Założyć rodzinę i podążać drogą muzyczną. [P] Jakie jest twoje ulubione danie? [O] Kocham sajgonki i frytki z nuggetsami. [P] Co lub kto Cię najbardziej uszczęśliwia w życiu? [O] Ty. [P] Jakie są twoje wymarzone wakacje? [O] W Hiszpanii w regionie Andaluzja, a dokładniej w Maladze. [P] Jaka jest twoja wymarzona praca? [O] W branży muzycznej. [P] Na co poświęcasz najwięcej czasu? Są z tego jakieś efekty? [O] Zdecydowanie na ciebie i forum. Związek oczywiście się rozwija, a redakcja w sumie też. [P] Jakie lubisz zwierzęta - a jakich nie darzysz sympatią? [O] Lubię koty, a psów nienawidzę z powodu panicznego lęku przed nimi. [P] Masz w życiu kogoś za kim poszłabyś w ogień nieważne co by sie działo? [O] Ciebie. [P] Czy jest coś co chciałabyś przekazać osobie lub ogólnie całemu społeczeństwu na forum? [O] Nie. [P] Jaka jest rzecz bez której nie wyobrażasz sobie życia aktualnie? [O] Internet. [P] Piwo czy wino? [O] Wino albo z piwa to desperados red. [P] Chipsy czy chrupki? [O] Chipsy. [P] Jak wódka to czysta czy masz jakiś preferowany smak? [O] Czysta. [P] Sukienka czy koszulka z jeansami? [O] Zależy od dnia. [P] Woda gazowana czy niegazowana? [O] Niegazowana. [P] NETFLIX czy Youtube? [O] Mało tego i tego oglądam, ale chyba youtube. @ Marc3l [P] Do jakiej postaci z bajki byś się porównała i dlaczego akurat do tej? [O] Królewna śnieżka z powodu jej charakteru wrażliwa, naiwna, marzycielka. [P] Ulubiona trójka aktorów? [O] Agnieszka Więdłocha, Maciej Stuhr, Tomasz Karolak [P] Ulubione gry? [O] CS:GO [P] W co przegrałaś najwięcej godzin? [O] W CS:GO chyba z 4kh. [P] Top3 wykonawców muzycznych? [O] Aymi, sanah, Kwiat Jabłoni [P] Top3 albumy muzyczne? [O] Uczta, Irenka i w sumie to tyle. [P] Co byś przekazała sobie, gdybyś mogła się cofnąć o 10 lat i ze sobą porozmawiać? [O] Powiedziałabym, żebym nie ufała w pełni ludziom z internetu. [P] Najbardziej zapamiętane słowa przez Ciebie? [O] Nie nadajesz się do niczego. [P] Skąd czerpiesz motywację do różnych działań? [O] Muzyka. [P] Jak myślisz co się dzieje, gdy umieramy? [O] Odradza się w innym ciele i zaczyna nowe życie. [P] Ile masz do najbliższej żabki? [O] Z dobre 15 km. [P] Co pierwsze kupujesz w kinie? [O] Bilet. [P] Ulubiona bielizna? [O] Oj Marcelek, co ty taki ciekawy? Nie mam ulubionej, byle by nie uciskała za bardzo. [P] Ulubione perfumy? [O] Nie mam. [P] Ulubione danie? [O] Sajgonki i frytki z nuggetsami. [P] Jesz co lodówka wysra czy jednak zwracasz uwagę na to co jesz? [O] Jem na to, na co mam ochotę. Bardzo przyzwyczaiłam się do jedzonka z dobrej kalorii. [P] Jak trudno jest przestać przejmować się opinią innych? [O] W sumie nie oszukujmy się, zawsze choć trochę ruszy nas opinia innych, ale tego nie pokazujemy. [P] Jesteś już dojrzała? [O] 18 niebawem, ale jeśli chodzi o charakter to tak. [P] Wymienisz swoje wady i zalety? [O] Wady to chyba zbyt duża wrażliwość, zazdrość. Zaleta to na pewno komunikatywność i pracowitość. [P] Ty czy ktoś pisze pierwszy? [O] Zależy od dnia. [P] Czego oczekujesz od życia? [O] Oczekuję, bym nie trafiła więcej na ludzi, którzy niszczą mi psychikę. [P] Jak daleko umiesz rzucić walizką z rozbiegu? [O] Wtf? XD [P] Ciężko było dostać się na rangę redaktora? [O] Nie było ciężko przez sytuację, która wtedy panowała w redakcji. [P] Uważasz, że masz szansę zostać redaktorem profesjonalnym? [O] Przecież jestem już profesjonalistką, haha. XD [P] Czemu zajmujesz się redakcją? [O] Zajmuję się redakcją, bo lubię. [P] Jak oceniasz atmosferę tam panującą? [O] Jest ok. [P] Co robisz, gdy ktoś wyrządza Ci krzywdę słowami w życiu realnym? [O] Zamykam się w sobie najczęściej. [P] Jakie gumy lubisz najbardziej? [O] Durexy [P] Zdałaś kiedyś test bez pytań? [O] Tak. [P] Co sądzisz o dzieciach? [O] Bardzo lubię dzieci, za małego są superanckie. [P] Co Ciebie bardzo przeraża w obecnej sytuacji? [O] Egzamin zawodowy i zdawanie prawka. [P] Malujesz paznokcie sama czy u kosmetyczki? [O] Kosmetyczka. [P] Ile razy się farbowałaś? [O] Nigdy. [P] Jaką fryzurę najbardziej lubisz u mężczyzn? [O] Em, ja się nie znam. [P] Pływasz czasami lub chodzisz do sauny? [O] Nie. [P] Byłabyś skłonna pójść na pierwszą randkę na basen lub wodę? [O] Tak. [P] Dusisz się czasami? [O] Tak. [P] Jesteś stonerką? [O] Nie. [P] Rada dla każdego z nas, którą dobrze by było usłyszeć? [O] Nie opierdzielajcie się. @ MufmentPakistan [P] W jaki sposób trafiłaś na Csowicze.pl, skąd zasłyszałaś o sieci, kto Cię tu przywiódł? [O] Przez fuzję. [P] Czy nie żałujesz decyzji, jeśli nie podaj 3 przykłady dla których chcesz tu zostać. [O] Ludzie na forum, chcę rozwijać forum i chcę zajść tu jak najdalej. [P] Czy grasz jakieś rozgrzewki przed wejściem na serwer?^^ Pamiętam jak pierwszy raz widziałem troszkę ta ręka była zdenerwowana ^^ [O] Nie. [P] Żonata? Nie szukam chopa jak coś nie odbije^^ [O] Mam chłopaka. [P] Gdzie chciałabyś wyjechać żeby to zobaczyć jak to się mówi, czyli największe marzenie na wycieczke nazwijmy:D [O] Hiszpania. [P] Czy chciałabyś zmienić coś w swoim życiu? Zrezygnować z nałogów jak nie ma to szanuję w ten deseń^^ [O] Nie mam nałogów, obecnie nie planuję zmian. [P] Czy na litere pe zaczyna się słowo papież? ^^ [O] Na P. @ M1STRZU 1. (P) Jaki jest wg Ciebie najlepszy admin/mod forum (szczerze) [O] @ ferstel 2. (P) Co najbardziej lubisz robić? [O] Śpiewać i grać. 3. (P) Ile masz lat? [O] W lipcu 18. 4. (P) Jaki sport lubisz najbardziej? [O] Koszykówka i ping pong. 5. (P) Pizza vs Kebab? [O] Kebab. 6. (P) Co o mnie sądzisz? [O] Jesteś ok, dopóki się o gó**o nie sprujesz dosłownie. XD 7. (P) Jak długo znajdujesz się na forum? [O] 23 listopad 2021 8. (P) W jakim województwie mieszkasz? [O] Mazowieckie. 9. (P) Do jakiej szkoły chodzisz? [O] Technikum o kierunku technik grafiki i poligrafii cyfrowej. 10. (P) Lubisz grać w CS:GO? [O] Tak. 11. (P) W jaką grę najczęściej grasz? [O] CS:GO 12. (P) Lubisz poznawać nowych ludzi? [O] Tak. 13. (P) Trenujesz jakiś sport. Jak tak to jaki? [O] Nie trenuje. 14. (P) Ile czasu dziennie (+-) spędzasz na forum? [O] 2-3h 16. (P) Interesujesz się komputerami? [O] Tak. 17. (P) Jaki napój najbardziej lubisz? [O] Coca cola vanilla zero 18. (P) Co najbardziej lubisz jeść? [O] Sajgonki i frytki z nuggetsami. 19. (P) Grasz na laptopie czy komputerze? [O] Komputer 21. (P) Jakiej marki masz telefon? [O] Motorola. 22. (P) Jaki jest twój ulubiony kolor? [O] Czarny i jasny fiolet 23. (P) Jaki jest twój ulubiony przedmiot szkolny ? [O] Historia. 24. (P) Czy masz jakieś hobby? [O] Śpiew. 25. (P) Jaką muzykę najczęściej słuchasz? (chodzi np. o rap, pop itd.) [O] Wszystko co wpadnie w ucho. 26. (P) Jaka jest twoja ulubiona piosenka? [O] Ostatnio: 27. (P) Masz jakieś zwierzaki. Jak tak to jakie? [O] Kotki i psa 28. (P) Jaki masz styl ubierania się? [O] Dres zazwyczaj. 29. (P) Co najbardziej lubisz na csowiczach? [O] Atmosferę 30. (P) Jesteś cicha czy lubisz czasami coś odwalić? [O] Często coś odwalam. 31. (P) Jak masz na drugie imię? [O] Mam tylko z bierzmowania: Rozalia. 32. (P) Jaki jest twój ulubiony film? [O] Planeta Singli. 33. (P) YouTube czy Twitch i dlaczego? [O] Youtube, bo wolę pooglądać sobie jakieś filmy o żarciu. 34. (P) Jakiej drużynie e-sportowej kibicujesz i dlaczego? [O] Nie jestem jakimś kibicem drużyn e-sportowych w sumie. 35. (P) Jaki jest twój ulubiony klub piłkarski i dlaczego? [O] Wisła Płock, jestem za swoimi. 36. (P) LoL czy CS? [O] CS 37. (P) Co sądzisz o obecnym selekcjonerze reprezentacji Polski w piłce nożnej? [O] Nie mam zdania. 38. (P) Wygląd czy charakter? (szczerze) [O] Charakter 39. (P) Sława czy pieniądze i dlaczego? [O] Sława, żeby być rozpoznawalną. 40. (P) Masz dobre relacje z administracją forum? [O] Nie mam za bardzo kontaktu z nimi. 41. (P) Ile czasu dziennie spędzasz przy komputerze/laptopie? [O] Zależy 3-6h. 42. (P) Wolałabyś być do końca życia w Polsce czy za granicą i dlaczego? [O] W Hiszpanii, bo tam są bardziej pozytywni ludzie, którzy nawet jak cię nie znają mówią ci ,,Hola' i się uśmiechają. 43. (P) Co zrobiłabyś gdybyś wygrała milion złotych? [O] Na chwilę obecną nie wiem. 44. (P) Jak długo śpisz dziennie? [O] 6-12h zależy 45. (P) Miałaś kiedyś koronawirusa? [O] Niby mi wykryli, aczkolwiek w to nie wierzę. 46. (P) Nike czy Adidas i dlaczego? [O] Adidas, bo tak. 47. (P) Miałaś kiedyś z kimś poważny konflikt? [O] Miałam. 48. (P) Jaka jest twoja wymarzona praca? [O] Wokalistka. 49. (P) Jakie masz swoje najlepsze wspomnienie? [O] Ciężko teraz przytoczyć. 50. (P) Czy lubisz chodzić do szkoły/pracy i dlaczego? [O] Nie lubię, bo wolę domek. @ P00F [P] Co zauważyłaś na forum ostatnio zadziwiającego? [O] Nie. [P] Kiedy @ M1STRZUdostanie znów reakcję "kupa"? [O] Zapytaj @ LopeZ. [P] Co jest Twoim marzeniem? [O] Dostanie się na scenę muzyczną. [P] Masz pomysł na obiad w roli głównej "kurczak"? Mogą być piersi. XD [O] Kurczak w sosie śmietanowym z makaronem. Mniam [P] Twoja ulubiona nutka? [O] [P] Kto z administracji do wyrzucenia? [O] Ty leniuchu. [P] Kto według Ciebie jest najbardziej irytujący na forum? [O] mechu [P] Wieczny urlopowicz- ja. Chciałbym poznać sekret tejże odpowiedzi. XD [O] No co, co chwilę na urlop idziesz leniu. [P] Trzy twoje zalety i wady? [O] zalety: komunikatywność, pracowitość, cierpliwość wady: wrażliwość, zazdrość i nie wiem co [P] Ulubiony serial/film? [O] Planeta singli [P] Czy druga połówka jest lepsza niż %? XD [O] Tak. [P] Masz po głowie myśli, które nie możesz powiedzieć? [O] Tak. Nominuję: @ LopeZ 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77362-113-odpowiedzi-luvvka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Oj tam od razu leń. Robię po prostu więcej rzeczy od środka forum, co nie każdy zauważy. ?? Dziękuję za odpowiedzi. ? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77362-113-odpowiedzi-luvvka/#findComment-363093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LopeZ Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Kiedyś cię zabiorę do Malagi, poleżymy razem z winkiem patrząc w niebo i na zachód słońca Dziękuje za odpowiedzi. Edytowane 8 Maja 2022 przez LopeZ 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77362-113-odpowiedzi-luvvka/#findComment-363101 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Marc3l Napisano 11 Maja 2022 Donator Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 W dniu 8.05.2022 o 21:11, Luvvka napisał: [O] Królewna śnieżka z powodu jej charakteru wrażliwa, naiwna, marzycielka. Sugerujesz, że szybko umrzesz? Powinnaś udać się do lekarza z tym. W dniu 8.05.2022 o 21:11, Luvvka napisał: [O] Odradza się w innym ciele i zaczyna nowe życie. Tzw. reinkarnacja. Ale nowe życie jako człowiek czy jakiś inny organizm? Ja bym chciał być mrufką załóżmy. W dniu 8.05.2022 o 21:11, Luvvka napisał: [O] Oj Marcelek, co ty taki ciekawy? Nie mam ulubionej, byle by nie uciskała za bardzo. Muszę wiedzieć co na randkę kupić. W dniu 8.05.2022 o 21:11, Luvvka napisał: [O] Wtf? XD Za ciężkie pytanie? Mogłaś sprawdzić i napisać. W dniu 8.05.2022 o 21:11, Luvvka napisał: [O] Przecież jestem już profesjonalistką, haha. XD W jakiej dziedzinie? W dniu 8.05.2022 o 21:11, Luvvka napisał: [P] Jakie gumy lubisz najbardziej? [O] Durexy Dzięki za dobry wybór, aż na tapetę ustawiłem sobie ciebie i te piękne gumy. W dniu 8.05.2022 o 21:11, Luvvka napisał: [O] Egzamin zawodowy i zdawanie prawka. Powiem Ci, że to też przede mną, ale ja akurat tego się nie boję. Jaką kwalifikację zdajesz? W dniu 8.05.2022 o 21:11, Luvvka napisał: [P] Dusisz się czasami? [O] Tak. Czym? Zaprezentuj. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77362-113-odpowiedzi-luvvka/#findComment-363248 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LopeZ Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 4 minuty temu, Marc3l napisał: Muszę wiedzieć co na randkę kupić. Oj zbyt za bardzo się poczuwasz Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77362-113-odpowiedzi-luvvka/#findComment-363251 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi