Wujek GoGi Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=veGGywdsmsc Ta, The One and Only na fonii, mam B.Melo na bicieTo flow z głowy to nie fony, litery w zeszycie3 wiosny zawartości portfela nie liczęW chmurach głowa, pluje ogień, chimera veniteMówisz: "Nie kminię" ? Odpalaj Rap GeniusBo linie zostaną, kiedy ten jebany swag minieKto trywializuje to gówno, to niech zginie I po tanią szamę niech wykurwiają na chlew świnie !Ich los marny, ich kariery - jadę jeRobię ten sos straszny, nie myl z chujowym obiadem, nieStraszny sos, ale za straszny sztosNie banalny szrot opakowany w plastic flowCo drugi ruchy jakby problemy miał(by) tu z przepuklinkąCzęść z was by tu wzięli na casting na zespół hip-hopGdy słyszę wasz newschool się zmarchy same tu cisnąTo jak rzucić track tego Waki Flocki na łeb purystom2007 - pikuję jak głodne mewyNewcomerzy z dziś studiowali tam moje flowsy wtedyChodniki podziemia tu młody mierzyPotem zostawia je pełne głów, stóp, rąk, nóg w tułowie z kredyI to robi, kiedy nie ma tu Facebooka typkuPromo zero, w dobę 10 tysi słucha tych słówKiedy Fała, Bisza i Te-Trisa, W.E.N.Ę znaszJeżeli wchodzisz na hip-hop.pl, jedyny terenGdzie słyszałeś skilli wiele, dziś to oldschool, jak na spinning feleTak jak pierdolony Willy w Bel-Air, tam młody ma rękaw asówPenga to nie była kwestia do dyskusji, kurwa mać, tylko kwestia czasu !Po debiucie zakładam FB3 lata - wpadają was 3 stadionyDzisiaj spytasz: "Ej, znasz Fała ?" - "Pewnie !"Niejedna kocha się nadal we mnie, płakała rzewnieGdy nie odpisałem, czekała wiernie, lecz nadaremnieNie obchodzą mnie nadal brednieNadal we dnie po nocy tej napierdala łeb mniePięknie wino tu zaraz jebnę, ze 2 na pełnejAle zanim zniknie tu V na fejdzie, to nagra flame, ejKartka z tekstem spłonęła wraz z atramentemW apartamencie, w chuju mam co w parlamencie !W Parlamencie w GDA grałem, kiedy ten hype na pętle był dopiero fajny ledwiePo roku ładnie jebnieKiedy skończę postawią mi z alabastru rzeźbęPosąg, jakiś psycho go ukradnie pewniePotem Twigs i Banks, zrobią mnie w wannie we dwieJeszcze będą przed czterdziestką MILFy, fajnie będzieJak myślisz, którą jeszcze będziesz grał kadencję, jadąc na aktualnym trendzie ?Twój label bierze L4, jak wszystko na swoje CV masz nawinięteAlbo kurwa robią tam strike, jakby zagrali w kręgleAlbo w baseball, jak "you're out"Mój kolejny album zrobi ci headshot jak FalloutNie pracuję w banku już, mój dress code jak 'to ja'Wydzierałem japę już jako dziecko z przedszkolaA typy pchają klipy z szesnastkami, jakby nagrywali naraz jeMyślisz, że nie widać, że synchro tam chuja zgadza się ?Mam z tego beczkę, tu pięknie nagrywam setkę na setkęSerce im pęknie, niech ktoś wezwie naprędce karetkęAle nie ma na to panaceum, słabych wysyłam do piachuA proch legend wręczę do mauzoleumW chuju mam, czy którąś z nich twoje tu gra liceumIle z majkiem rozjebali spelun i czy brali bieluńJakie dragi se kitrali w welurKiedy mieli pierwsze nielegale, jak nagrywali na tanim DelluCzy mają się za liderówJak już mówiłem - kończą w mauzoleum, ich platyny przemielę na trofeumO kształcie litery V, już zawsze będę tu chlał na Malcie likier i ćpał ściechyJak ta blizna, co na facjacie Ribery ma, albo jaW ogóle ty i gra macie ze sobą tyle wspólnego, co Justin Bieber i NasTwoje szesnastki pisał ci Liber i spałSynonimy twego stylu to plastik, kibel i kałJa skończę jak Charlie Winner i divę niejedną jebnę na bibieI chapnie dzidę na bank !Jak SoDrumatic idę na funk na tym showGdzie wypluwamy ślinę na majkWięc po show chcę by nalała tu pani wina mi dzbanLepiej zbieraj pengę tę zanim minie ci hypeTo nie to, co nakurwianie latami linii na trackBo chorągiewkowe te fanki zwinie ci wiatrCzyli typ po tobie, któremu dali chwilę na hajsChuj w to, co w pandemonium tych tępych główGram po to, by wpaść tu do panteonu tych świętych krówKumasz ? Dycha za show, ale nie za show za dychęZa takie, które budzi, jakbyś lepę wziął na michęJebany impuls chwili, gdy widzisz typa, który żyje tymNie byłeś na moim show ? Spytaj tych, co byliA są typy na scenie, jakby się w ziemię im wszyły łyżwyChapelle na stand-upie jest bardziej żywy, niż wyNie jestem mistrzem ceremonii - to gejowska nazwaJestem skurwysynem, który nakurwia ten sztos na kablachUzależnia, jakbyś jebał ten kompot po kablachWe flow od dawna masz tyle do mnie, co stąd do KansasChyba wierzysz mi kolo, co ? Wkurwia, boli toW kurtce Mołotow, wrzucę solo goPalona rana, podbiegnę, potnę nożem toPosypię solą ją, pytasz jaki jest V, zachłanny jak jebany MolochonTechnicy cisną bekę z tekściarzy na pojedynczychCi drudzy mówią, że ci pierwsi piszą od linijkiJak gadasz gówno, ilość rymów nie da nic, ciągnij A ty od treści, jak nie masz flow, to se pisz książki. Dobry kawałek ;) Nick pod jakim znajdziesz mnie w grze: Wujek GoGi | pokaz to na LANie Zapraszam na sewer Only DD2 KLASYK i życzę miłej gry! Snap: siwety95tdw Insta: swiety95shayba Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/7734-zamkni%C4%99te-venom-linie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigniew28 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dobre rapsy jak to sie mowi, tyle ze nie w tym wieku hehe,, łaku jakich mało.. flow to samo od kilku lat Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/7734-zamkni%C4%99te-venom-linie/#findComment-37549 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyrektor. Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie<br /> Temat został zamknięty przez moderatora.<br /> <br /> Powód: Temat został zamknięty.<br /> <br /> Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.<br /> Z pozdrowieniami.<br /> Administracja CSowicze.pl 1600 postów 19.01.2016 [°] 1700 postów 31.01.2016 [*] Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/7734-zamkni%C4%99te-venom-linie/#findComment-44634 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi