MrPeres Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1An1eZUIhFU Tekst [Verse 1] Trzy, czte i RYW pochmurne dni nie muszę nosić ciemnych okularówSpójrz w moje oczy, potem usłysz prawdę na wokaluŻyjemy w kraju, w którym wciąż docenia się tandetęJa to pierdole, posyłam kolejne solo w eterTo jest lekiem, kupisz to bez receptyW Polsce mnożą się raperzy szybciej niż insektyJa mam się dobrze, to co mam nie oddamStoję na scenie z majkiem, jak z miotaczem ogniaKażdy chodnik, blok, ławka, klatkaMają to w sobie, jak nowe życie przyszła matkaOddychają zatrutym powietrzemCzają się jak szmuglarze na granicy niemieckiejTy nie bądź dzieckiem, to RY, strach na wróbleZamieniam młode wilki w zwykłe pudleJeden Bóg wie, czy jutro zobaczysz słońceCzy dzisiejsza noc będzie końcem[Ref]Ja mam magiczne pióroZapisane nim słowaZostają na lataTak jak tusz pod skórąStówą zawiniętą w rulonTo wsysaszI modlisz się, by te pióro nie przestało pisaćMagiczne pióroZapisane nim słowaZostają na lataTak jak tusz pod skórąStówą zawiniętą w rulonTo wsysaszI modlisz się, by te pióro nie przestało pisać[Verse 2]Zapytaj te mury, czy o czymś marząTe blokowiska nie są Hilton'em, ani PlaząGrasz vabank. choć na bank nie jesteś pewienCzy ta wygrana zamieni twój świat w seven heavenKolejny level, o rok starszyCo jutro będzie nie wiem, wiem co dziś mam w garściJestem z tego dumny, jak wtedy, gdy moją bejbe z synemRozłączyłem rozcinając pępowineNie będe jak inne bandy, wciskał ci głupotPióro jest mieczem mym, a mikrofon bazookąMoim zadaniem jest trzęść twoją dupąA każdy niewyszczekany hejter jest sukąZnów trzęsę budą na twojej dzielniZnowu wchodzę do studia, bo goni mnie terminPo raz kolejny mam chęć i ochotęByś wciągał to gówno jak pierdoloną kokę[Ref x2]Magiczne pióroZapisane nim słowaZostają na lataTak jak tusz pod skórąStówą zawiniętą w rulonTo wsysaszI modlisz się, by te pióro nie przestało pisać[Verse 3]Moje serce robi... ten rytm podaje mu bitGdy wyciągam moc z żywych, a umarłych z kryptLudzie, którzy tu żyją nie mają za łatwoWybrali sobie poziom HARD, inni HARDCOREDługopis z kartką tańczą swój taniecNie istotne czy na biurku, czy na moim kolanieJestem jednym z tych, którzy tym żyjąMiastem, muzyką w żylach - rap, w sercu miłośćNikt nie będzie mi mówił jak mam żyćMoje oczy chcą widzieć, moje serce chce bićUszy słyszeć, gardło chce krzyczećZnalazłem magiczne pióro idąc przez ulicęDziś więcej widzę, dziś lepiej słyszęKojarzone z dobry rapem, jak chiny z ryżemTo jest pewne, jak to, że słońce wyjdzie po burzyMam magiczne pióro nie zawacham się go użyć[Ref x2]Magiczne pióroZapisane nim słowaZostają na lataTak jak tusz pod skórąStówą zawiniętą w rulonTo wsysaszI modlisz się, by te pióro nie przestało pisać Pomogłem ci ? Jesteś zadowolony z mojej wypowiedzi daj Lubię to mnie to motywuje a dla ciebie to tylko małe niewielkie kliknięcie :] Gram na: Kontakt: GG: 51745371 Forum csowicze.pl "Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja, nie ma reszty!" " Czasami chciałbyś skrawek nieba, ale się nie da, nie ten czas, nie ten człowiek, nie ta planeta. " Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/7679-zamkni%C4%99te-ry23-magiczne-pi%C3%B3ro/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyrektor. Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie<br /> Temat został zamknięty przez moderatora.<br /> <br /> Powód: Temat został zamknięty.<br /> <br /> Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.<br /> Z pozdrowieniami.<br /> Administracja CSowicze.pl 1600 postów 19.01.2016 [°] 1700 postów 31.01.2016 [*] Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/7679-zamkni%C4%99te-ry23-magiczne-pi%C3%B3ro/#findComment-44635 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi