Gość Bohater Napisano 31 Marca 2022 Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 [P] Ile masz włosów na głowie? [O] Wszystkie [P] Potrafisz wymienić zawór w spłuczce? [O] nie mam spłuczki , wychodek mam na polu tam jest nie potrzebna [P] Ile kosztują lody ekipy? [O] zależy kto z ekipy robi [P] Dlaczego taki avatar? [O] jestem tak samo samotny jak włóczykij [P] Gdzie pracował twój dziadek? [O] w auschwitz [P] kupisz mi pizzę? [O] Pewnie ale zderzaki są moje [P] Jakie paliwo do samochodu jest najlepsze twoim zdaniem? {O] Roweru się nie tankuje więc nie interesuje mnie to [P] Czy jesteś brzydki? [O] nie ma ludzi brzydkich są tylko biedni [P] Czy jesteś homo sapiens? [O] no ba P] Jak do nas trafiłeś? [O] nie pamiętam ale jakiś zbieg okoliczności zapewne [P] Ile najwiecej wydmuchałeś? [O] 1.25 XD [P] W jakim wieku przezyłeś pierwszy sex? [O] 17 w piwnicy na remizie [P] Co Ci się u nas najbardziej podoba? [O] oczywiście że dziewczynki XD [P] A czego najbardziej nie lubisz na sieci? [O] oczywiście że banów [P] 3 słowa o mnie? [O] przystojny , inteligętny , zaradny xDDDD [P] Długo grasz w csa? [O] a chyba z 13 lat ale z przerwami [P] Mieszkasz sam czy z kimś? [O] z rodzeństwem [P[ Ulubiony alkohol to? [O] każdy [P] Ulubione danie? [O] flaki [P] Ulubiona pora roku? [O] wiosna [P] oral czy anal? [O] Oral [P] Dlaczego? [O] nie miałem przejmności mieć anala xDDD [P] Ile na minusie? [O] 4.0 [P] Skąd bierzesz siano na picie i te wszystkie Twoje nałogi? [O] rzetelnie pracuje. [P] Czemu lubisz kosować ludzi? [O] żeby im było głupio [P] W realu też masz chęć komuś dać kosę pod żebro? [O] czasem w pracy kierownikowi albo jakiemuś ukraincowi [P] Masz 3 osoby, komu z chęcią wbiłbyś kosę między żebra? @ misiek223, @ waRRRRRR i @ Marc3l. Uzasadnij. [O] Nikomu bym nie wbił nawet wara lubiłem xD [P] Którą wybrałbyś jako kandydatkę na żonę? @C est la vie, @ Onna i @ Paulinka.. Uzasadnij. [O] Paulinkę, kręci mnie jej kapelutek na awatarku i okulary [P] Ktoś powinien skończyć już dawno z banem na forum? (Nie licząc Ciebie). [O] na ten moment nie [P] Jest jakiś impostor w administracji? [O] wiem co to impotent , słowo impostor jest mi obce [P] Czemu pijesz? [O] mam nadzieję że jeszcze dlatego bo lubię [P] Twarde czy miękkie, a może coś grubszego? [O] nie wiem nie ćpam [P] Ulubiona używka? [O] jedyna to alkohol więc wybór jest prosty [P] le razy dziennie robisz coś nielegalnego? [O] wszystko jest legal [P] Zawód? [O] handlowiec [P] Hobby? [O] piłka nożna , tenis , szachy w zasadzie to ogólnie sport [P] Imię pierwszej dziewczyny, jak ją wspominasz i czemu już nie jesteście razem? [O] Iza , wspomniam wspaniale , chyba po prostu nie pykło [P] Wybierz kobietę z forum, która ma najbardziej odpowiadający Tobie charakter oraz wygląd. Mogą być dwie oddzielne. [O[ mało która widziałem i żadnej nie znam , więc powiem sobie od tak @ TeRRoRYsTka xD [P] Komu dałbyś bana w csie 1.6 i czemu? [O] zawsze mówię że wszystkich , ale tak naprawdę gdy trzeba to się dostosowywuje do regulaminu , wiec po prostu tego kto by zasłużył [P] Czy to prawda, że tylko my mamy wystarczająco duże jaja, aby się zakładać tutaj? [O] prawda tylko Ty masz jeszcze wydmuszki XD [P] Z kim chciałbyś się założyć? [O] obojętne mi to [P] Dojdzie kiedyś do tego zakładu za parę kafli z @W!nn3Web!? [O] nie stać mnie na takie rzeczy [P] Co sądzisz o składzie zarządu serwera DD2 #1? [O] perma nie mam to jest ok xD [P] Najbardziej znienawidzona osoba na DD2 #1? [O] nie ma takich wszystkich lubię [P] Czemu grasz w 1.6, a nie inne gry? [O] po zacząłem kilkanaście lat temu i tak zostało inne gry mnie nie kręcą [P] Ile najwięcej wypiłeś piw i wódki? [O] piw 14 a wódki 0.7 i sztywka [P] Jarasz zielone? Jak często? [O[ nie jaram [P] Pokażesz nam jak odbijasz sobie na korcie? [O] czemu nie [P] Czy Nadal miał farta z Miedwiediewem w finale? [O] nie miał [P] W sobotę el classico, jestem gotowy założyć się o 50 zł, stoi? Oczywiście Real górą, remis nie ma nic. Pieniądze wpływają do naszych portfeli. [O] tutaj przerżnąłeś srogo Xd [P] O której zazwyczaj chodzisz spać? [O] około 24 [P] Ile razy tygodniowo uprawiasz seks? [O] aktualnie zależy o którą ręke pytasz xD , ale nie liczę jest ochota to ogień xD [P] Kiedy był Twój pierwszy raz? [O] 17 lat [P] Uważasz się za patusa? [O] nie [P] Chciałbyś spotkać się z Rafonixem? [O] nie wiem kto to [P] Śmierdzisz menelem? [O[ pachnę magnesem na kobiety [P] Dlaczego tyle pijesz? [O] żeby inni pili mniej [P] Czy myślisz że jesteś typowym alkoholikem? [O] jestem niezwykłym alkoholikiem [P] Czy alkoholik nie może wypić jednego piwa chodząc na AA? [O] alkoholik może wszystko [P] Czy nie uważasz, że za bardzo przyległa do Ciebie łatka alkusa? xD Odpowiedz więcej niż jednym słowem [O] nie specjalnie interesują mnie opinie innych , ja nikomu nie zaglądam do kieliszka a jestem pewny że są tu lepsze asy ode mnie tylko się po prostu ukrywają xD . P] Srałes dzisiaj? [O] 4 razy [P] Ile masz lat? [O] 28 [P] Jestes osoba która lubi wchodzic w konflikty? [O] oczywiście że nie , wszystko co robię to tylko po to żeby się powygłupiać [P] Ulubiona marka samochodu? [O] Kands [P] Najlepsze wspomnienie z dziecinstwa? [O] chyba 2 miejsce w szachy w województwie w gimbazie xD , taki głupszych mam dużo ale ciężko wybrać [P] Czemu kostinio a nie kamikadze? [O] Kostek , Ronaldinio , kostinio xD [P] Wolisz wódke czy bardziej piwka? [O] różnie zależy na co jest smak [P] Lubisz cpac? [O] nie śpam [P] RUCHASZ SIE CZY TRZEBA Z TOBA CHODZIC? [O] trzeba za mną chodzić xD [P] MASZ DZIEWCZYNE? [O] aktualnie nie , ale jestem na dobrej drodze xD . przynajmniej taką mam nadzieję xD . Z góry przepraszam jak coś jest nie tak ale nie umiem w to XDD . Chciałbym nominować @ Onna niech się spoci trochę . Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76706-108-odpowiedzi-kostinio/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Marc3l Napisano 1 Kwietnia 2022 Donator Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Super odpowiedzi, bardzo mnie satysfakcjonują! Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76706-108-odpowiedzi-kostinio/#findComment-360213 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noonoo Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Dostaniesz za te nominacje! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76706-108-odpowiedzi-kostinio/#findComment-360333 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bohater Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Mhm aż się boję Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76706-108-odpowiedzi-kostinio/#findComment-360334 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik Mikołaja .Reyvikz Napisano 3 Kwietnia 2022 Pomocnik Mikołaja Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Super. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76706-108-odpowiedzi-kostinio/#findComment-360336 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi