Gość Tayquil Napisano 7 Marca 2022 Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 (edytowane) Mam wrażenie, że nie rozumiecie trochę z tym, że demko ważniejsze od ssów. Tak, oczywiście demo jest ważniejsze od ssów w przypadku czyste ssy lecz spalone demo. Wtedy gracz mimo czystych ssow i tak dostanie bana. Tutaj jest całkiem inna sytuacja. Gracz dostał ssy więc powód bana to,, wrzucenie ssow ". Gracz wrzucił 3 ssy z 5. Okej, demo czysto, fajnie fajnie ALE jaką macie pewność, że na tych 2 brakujących ssach nie było np. modeli esl lub na nich jednak było coś więcej. Co Ci po demie, skoro gracz mógł się nieźle ukrywać i tego nie zauważyłeś, może używał innych ułatwień, które na demie nie są tak oczywiste? Z wyżej wymienionych powodów dlatego gracz gdy dostanie ssy MUSI wstawić wszystkie. Idąc waszą logiką pokrętną to może dajmy ub każdemu graczowi który dostał ssy ale mu się nie chciało wstawić lub coś przy nich majstrował? Najwyżej będzie się codziennie bansa sprawdzało i jak ktoś dostał ssy to hltv będzie trzeba oglądać. To na bank wzmocni nasza współpracę! EDIIIT @ Boski Z Polski No właśnie Ty nie rozumiesz xD ,, Ty nie rozumiesz. Mówimy tu o całkowicie innej sytuacji ponieważ UBT podjęło się oceny demka. Jest to błąd UBT, ale lepiej popełnić jeden błąd niż dwa, a z pewnością błędem jest pozostawienie bana graczowi, który ma czyste demko". Jak pisałem wcześniej pewnych rzeczy demo Ci nie pokaże, jak inne modele etc. Więc pytanie, czemu gracze którzy pisali, że nie mają ssów nie dostawali ub, a ubt nie sprawdzał w takich przypadkach hltv? W obydwu przypadkach musisz wstawić 5 ssów zgodnie z regulaminem. Koniec i kropka. Błędem było dawanie mu ub na podstawie dema, w sytuacji gdzie nie wstawił wszystkich ssów. ,, Ty twierdzisz, że ja chcę aby graczom, którzy nie wstawili ssów, sprawdzało by się demko, a ja piszę tylko o tym, jednym przypadku, gdzie UBT ocenił demko, że jest czyste, a opiekun zamyka sobie z brakiem UB." To akurat było trochę prowadzenie dalej waszego toku myślenia. Masz regulamin, zrobisz wyjątek jeden, to później każdy będzie mógł się powoływać na,, oo on nie wstawił wszystkich ssów i ma ub bo demko obejrzeli, a ja nie mam ssow w folderze i ub nie mam". No nie, jak pisałem wyżej skoro ma wstawić WSZYSTKIE ssy, to niech wstawi wszystkie. Nie wstawi wszystkich to ban zostaje. Nie ma pewności, czy te dwa były okej. Jak na początku demo jest ważniejsze, gdy ssy są czyste a demo spalone. Jednak gdy gracz kombinuje z ssami, to pomimo tego że demo jest czyste to i tak nie powinien dostać ub, bo brakujące ssy lub ich brak jest niewiadomą na niekorzyść gracza. Edytowane 7 Marca 2022 przez Tayquil Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/page/2/#findComment-358188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 7 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 53 minuty temu, Tayquil napisał: Gracz dostał ssy więc powód bana to,, wrzucenie ssow ". Gracz wrzucił 3 ssy z 5. Ty nie rozumiesz. Mówimy tu o całkowicie innej sytuacji ponieważ UBT podjęło się oceny demka. Jest to błąd UBT, ale lepiej popełnić jeden błąd niż dwa, a z pewnością błędem jest pozostawienie bana graczowi, który ma czyste demko. 53 minuty temu, Tayquil napisał: Idąc waszą logiką pokrętną to może dajmy ub każdemu graczowi który dostał ssy ale mu się nie chciało wstawić lub coś przy nich majstrował? Najwyżej będzie się codziennie bansa sprawdzało i jak ktoś dostał ssy to hltv będzie trzeba oglądać. To na bank wzmocni nasza współpracę! Absolutna głupota. Ty twierdzisz, że ja chcę aby graczom, którzy nie wstawili ssów, sprawdzało by się demko, a ja piszę tylko o tym, jednym przypadku, gdzie UBT ocenił demko, że jest czyste, a opiekun zamyka sobie z brakiem UB. Idziesz od razu w ogół patologi, a ja w pojedynczy przypadek. @ Tayquil Logiczne, że nie pokaże wszystkiego, ale w całej Twojej wypowiedzi sugerujesz błąd UBT i tak jak pidslemy, jest to błąd. Uważam, że gdyby UBT nie ocenił demka, to nikt by tego tematu nie poruszył. Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/page/2/#findComment-358191 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 Napisano 7 Marca 2022 Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Przecież jokeros to taki ubt że ja wogle nie rozumiem co on jeszcze robi na tej randze xD jego ocena demka nie ma się co sugerować panowie @ El Jokerosprzeciez to admini z ffa wylozyli sie na gsj chlopie ty nawet nie wiesz co sie dzieje u ciebe w dziale xD Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/page/2/#findComment-358194 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 10 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 @ Tyler brakuje Twojej wypowiedzi w tym temacie. Temat dość długo otwarty i warto by się nim zainteresować 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/page/2/#findComment-358496 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Tyler Napisano 10 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Temat jest już wyczerpany, myślałem że jest już dawno wyjaśniony i zamknięty. Widocznie Rumcajs nie podjął jeszcze decyzji. Choć wątpię czy moja opinia coś tu zmieni. Skoro się upominasz o moja wypowiedź tak bardzo to napiszę parę słów. Jeżeli gracz wstawia ssy, które są de facto czyste a admin miał większe wątpliwości co do gracza i jeżeli nagrał mu pov'a, bądź wstawia demko z rozpiską to jest kolejny argument do bana. Bardzo częsta i rozpowszechniona forma u adminów na różnych sieciach. Jeżeli chodzi o "2x -/+ = +b" to nie jestem zwolennikiem takiej rozpiski, choć niejednokrotnie pojawiały się u mnie w rozpisce, były raczej traktowane jako fart. Staramy się jasno określać czy akcja jest spalona czy clear. 2. Temat. Na poprzednim forum był zapis, o którym pisał de_presja ale nigdy nie byłem jego zwolennikiem, rzadko kiedy nie robiło komuś ss'ów ale brakowało może jednego często przez lagi a takim przypadku były by dwa takie same ssy. A w tej sytuacji brakuje 2 ssów. Szczerze ? Dla mnie brak Ub, 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/page/2/#findComment-358530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 #refresh Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/page/2/#findComment-359055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Gracz dostanie UB a ubt jest już po rozmowie na ten temat. 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/page/2/#findComment-359075 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi