Skocz do zawartości

Zablokowane Miodzio Administracja Ts3...

eAsy sKill#

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc! 

Hmm, pozwolę sobie się wtrącić, ponieważ generalnie patrząc na niektóre wypowiedzi, aż chce mi się płakać.
Gracie i uważacie się za osoby dorosłe, skoro tak jest to udowodnijcie to! Co do bezsensownego, floopowania, kikania, czy banowania od zabawy po surowe kary, bynajmniej nie wydaje mi się, żeby ta skarga była zasadna, jest nieudokumentowana, a jak to w prawie bywa bez dowodów nikomu racji się nie przyzna :). 

Co do " CAŁEJ ADMINISTRACJI ' to śmiesznie zostało to sformułowane, gdyż ja nie mam z nikim problemu, każda sprawa jest od razu wyjaśniania, błędy naprawiane, a to że ktoś nie potrafi się dopasować i uważa się za pępek świata to już nie mój/nasz problem.

_____ 
 eAsy sKill#     

Dam Ci rade, wróć jak dorośniesz i będziesz w stanie postawić solidne argumenty, a Twoja wypowiedź będzie godna uwagi kogokolwiek

<3 Pozdrawiam Ka! <3

https://csowicze.pl/topic/7586-miodzio-administracja-ts3/page/2/#findComment-36883

Dobra, dla mnie to w ogóle jest śmieszne.Czas zakończyć ten spam, bo ani dowodów w postaci ss'ów,demka,frapsa czy tam czegokolwiek ty podajesz coś skopiowanego z czatu na ts3. Ani to screen tylko kopiuj+wklej. Co za tym idzie, skąd mam wiedzieć że tak było? Wypowiadacie się o sobie źle, bo tak jest. Tyle że ty easy rangę na ts3 dostałeś ze względu że cie znają (złożyłeś podanie, fajnie wszyscy na tak) tyle że robisz mniej niż SSG. Nie chcę tutaj nikogo urazić, ale dla mnie to tylko kupa śmiechu czytając wasze wypowiedzi. Przyznam jedynie rację dla @Przemek M oraz @Ka! bo oni przynajmniej potrafią budować wypowiedzi.

Co do skargi, zamykam bo jest śmieszna i nie posiadasz dowodów. Zresztą po nowym roku wszystko się zmieni i nikt jak to ują Easy 

admina masz za lizanie

Nikt nie dostanie. Mefedron nie dostał admina za lizanie, tylko za to że jest od początku, nie było z nim problemów i wspomagał nas kiedy było trzeba. Czego nie można powiedzieć o reszcie. Botek robił ts3, permision, ikonki etc. Więc ma tą rangę "Właściciel" i za przeproszeniem "ch**" wam do tego. :)

Admini na ts3 są dla ludzi nie odwrotnie, składając skargi admin na admina tylko pokazujecie swoją nie kompetencje i jak zasługujecie na ową rangę, przez głupie sprzeczki zrażacie ludzi do przesiadywania na ts3.

Admin składa skargę na admina dla mnie to śmieszne że nie umiecie rozwiązać tego na PW bądź na ts3 przez rozmowę, jeżeli tak ma być to lepiej zrezygnujcie lub nie wchodźcie na ts3.

Pozdrawiam Ruthless.

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

https://csowicze.pl/topic/7586-miodzio-administracja-ts3/page/2/#findComment-36886

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6TeamSpeak 3 - 178.217.186.86:10954Skargi"

do

"ŚmietnikArchiwum".

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

https://csowicze.pl/topic/7586-miodzio-administracja-ts3/page/2/#findComment-39158

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie