RumcajsJumper 3 901 Napisano 20 Stycznia Właściciel Popularny post Udostępnij Napisano 20 Stycznia Witam Was moi kochani, wychodzimy razem z @ JunioRz zapytaniem czy chcielibyście meeting sieciowy? Termin oczywiście jest do uzgodnienia z Wami (preferujemy majówka/wakacje). Na takowe spotkanie zrobilibyśmy zbióreczkę i wynajęli jakieś domeczki, alko, tańce, ognisko itp itd ;d Póki co luźnie pytanie, sprawdzam jak by to wyglądało z Waszej perspektywy. Czy w ogóle jest Was na tyle by takie coś zorganizować Zachęcam do dyskusji każdego potencjalnie chętnego do %% z włodarzem @ Użytkownik @ Kobieta DługutkiIsLove , BukolWaliWiado , Setkaa i 16 innych dodali reakcje 12 2 2 3 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMyourDestiny 274 Napisano 20 Stycznia Rzeźnik Udostępnij Napisano 20 Stycznia wjeżdżam jak @ misiek223w lekarke Mr. Random , PodlaskAparycja , P00F i 3 innych dodali reakcje 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tayquil Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Mój introwertyzm mówi stanowcze nie, ale kuurła z rumcajsem się nie napić? Toż to grzech. IMO mo najbardziej odpowiadałby czerwiec, bo na majówkę mam plany, a w lipcu wyjeżdżam na 3 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyguss 1 435 Napisano 20 Stycznia Zasłużony Udostępnij Napisano 20 Stycznia Jestem za i to jak Marc3l dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc3l 724 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia (edytowane) Oj tak, dziwki, ku**y, kox, ale będzie leciał tynk ze ścian. Wjeżdżam w to jak @ misiek223 w słonia. Edytowane 20 Stycznia przez Marc3l SzefShizer , IMyourDestiny i misiek223 dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radkovsky 833 Napisano 20 Stycznia Mem Master Udostępnij Napisano 20 Stycznia Gdzie alkohol tam ja A tak serio, zależy od tego gdzie i kiedy meeting się odbędzie Klusia dodał reakcję 1 ★ Steam: radkovsky1979 ★ GG: 71709507 ★ Discord: radkovsky#1660 ★ "Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili. Nie czekaj ani chwili dłużej. Życie to nie zawsze droga, na niej róże." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Emerytowany 322 Napisano 20 Stycznia Fundator Udostępnij Napisano 20 Stycznia Stary Emerytowany gracz też wpadnie, tylko trzeba gdzie, co i jak i jaki termin, aby w pracy wszystko ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P00F 1 823 Napisano 20 Stycznia Head Admin Udostępnij Napisano 20 Stycznia Polecam włodarza, ale uwaga będzie próbował upić każdego. xDD Raz mu się udało, drugi już nie w moim przypadku. Olgierd i Melkaa dodali reakcje 1 1 ╔►:Wejdź OGÓLNA KOMUNIKACJA ╔► Przy wysyłaniu PW opisz dokładnie sytuację, bym mógł szybciej rozwiązać Twoją sprawę. ╔► Proszę nie wysyłaj mi po setki PW w jednej sprawie, będę uważać to za spam i tylko stracisz czas. ╔► Nie twórz więcej prywatnych wiadomości niż 1 w jednej sprawie, pomoże to w szybszym załatwieniu danej sprawy. ╔► Używaj poprawnej polszczyzny i nie kalecz słów. ╔► Rozpoczynając rozmowę wpierw przedstaw się, a dopiero potem przejdź do sedna sprawy. ╔► Nie jestem od spraw CS 1.6, kontaktuj się z osobą, która opiekuje się owym wcześniej podanym działem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszakbdg 694 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia PEWKA TYLKO ZEBY BYŁ MEFEDRON BO CHCE NAFUKAC @ misiek223 I zobaczyc jak lata na go misiek223 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olgierd 887 Napisano 20 Stycznia Zasłużony Udostępnij Napisano 20 Stycznia Hmm, jak bana nie dostanę, to kto wie IMyourDestiny , radkovsky , Melkaa i 2 innych dodali reakcje 1 4 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sxn997 109 Napisano 20 Stycznia Sponsor Udostępnij Napisano 20 Stycznia ej nawet ja mozę bym wpadł XD dobry pomysł w sumie tylko zależy gdzie tak to każdy by poznał tego śmiecia najgorszego sxna XD fluxx1337 , Olgierd i Dzwonniczek dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klusia 1 846 Napisano 20 Stycznia Administrator Udostępnij Napisano 20 Stycznia Jeszcze pytasz! Wjeżdżam w to jak dzik w trufle! radkovsky i P00F dodali reakcje 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 2 311 Napisano 20 Stycznia Spamer Chatboxa Udostępnij Napisano 20 Stycznia zalezy gdzie, kiedy i kto tam bedzie jak bedzie pare osob z nasze 'ekipy' to chetnie i ja bym wbil no i tez w miare odleglosc zebym mial ;d @ Eziekk no jak to kto? Włodarz Melkaa dodał reakcję 1 Przez RumcajsJumper, 20 Stycznia Dlatego też jeżeli mowa o "odległości" wspominamy o tym wcześniej by każdy mógł sobie odłożyc jakiś grosz na sam przejazd ^^ Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonka 592 Napisano 20 Stycznia Redaktor Udostępnij Napisano 20 Stycznia Ja zawsze chętna ale to już chyba wiecie, najlepiej dajcie znac 2 tygodnie szybciej haha Olgierd dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waRRRRRR 423 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Nie wpadne ale chetnie bym pooglądał zdjecia pijanych adminow Nyguss , Maarcia:) i misiek223 dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryjan 241 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Ja jestem za ! Sonka i Melkaa dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matix 42 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia a będzie kubuś albo jakiś inny soczek? FrolixTaicho , P00F , misiek223 i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiunieK 442 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia (edytowane) Bede jesli bedzie to Krakow/ Kato xD (dziecko) Edit : dziecko w sensie ze nie mogę jechać daleko żeby go nie zostawić na długo haha bo tu hejterzy Edytowane 20 Stycznia przez NiunieK misiek223 , Matix , Klusia i 2 innych dodali reakcje 2 3 OTWORZYLIŚMY DLA WAS NOWY SERWER CS:GO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laurka 178 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Podpinam się pod wypowiedź @ NiunieK 😁 Matix i Marc3l dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael 117 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia A zbanowany permanentnie na serwerach może dołączyć? Matix dodał reakcję 1 𝕵𝖊𝖘́𝖑𝖎 𝖑𝖚𝖇𝖎𝖘𝖟 𝖔𝖉𝖉𝖞𝖈𝖍𝖆𝖈́ 𝖕𝖊ł𝖓𝖆̨ 𝖕𝖎𝖊𝖗𝖘𝖎𝖆̨ – 𝖟𝖔𝖘𝖙𝖆𝖓́ 𝖜𝖎𝖐𝖎𝖓𝖌𝖎𝖊𝖒, 𝖆 𝖓𝖆𝖏𝖑𝖊𝖕𝖎𝖊𝖏 𝖜𝖎𝖐𝖎𝖓́𝖘𝖐𝖆̨ 𝖐𝖔𝖇𝖎𝖊𝖙𝖆̨, 𝖇𝖊̨𝖉𝖟𝖎𝖊𝖘𝖟 𝖔𝖉𝖉𝖞𝖈𝖍𝖆ł 𝖉𝖜𝖎𝖊𝖒𝖆. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QualleN CS 1.6 163 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia UUUUUUUU AJAJAJJ @ misiek223 sie najebiemy ja chetny misiek223 dodał reakcję 1 Chodz sie sprawdzic ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eziekk 94 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Ciekawe kto by potem sprzątał i płacił za szkody XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzel PrzeworsK 19 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Ja jestem na tak😁 Melkaa dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha.* 237 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Jestem zainteresowany🤪, ale zależy gdzie i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setkaa 10 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia jak to bedzie pite xd nie wazne ogolnie gdzie bo wszedzie mozna dojechac tylko bardziej termin jak by byl szybciej znany xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi