Skocz do zawartości

Zablokowane podanie takko

takko

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP

@ Samael skręcam jonty nogami / kłecik juz podaje

ja tylko go uczylem regulaminu i sie nauczyl XD

XXDDDDDD

co ty tam gadales? ze mowie im co maja robic? XD 

smieszne xdd

raz powiedzialem zeby zkickowal typa bo ewidentnie stal na respie i gadanie ze zmienial skiny nic nie mowi bo skiny sie zmienia po rundzie XD a chlop byl uciazliwy dla kazdego 

a co do banów xD

image.png

faktycznie same za obraze administracji XDD

szczegolnie ze dzisiaj byl moj pierwszy ban, wczesniej byly nie udolne muty lub bany przez console 

a skarge napisalem bo sie wkurwilem logiczne xdd

a ten mute to ogolnie jets za to XDDD że sie z kolega wyzywlaismy w sensie no powiedzialem do niego ze jest ch***m i sie smial wiec obraza jest wtedy gdy kogos to urazi XD

image.png

wiec fajnie mam duzo banow za obraze xdd

W dodatku jak byłem adminemn oraz opiekunem to jakos nie wydaje mi sie ze były pustki na serweze wrzecz przeciwnie XD, na serwerze było stałe 5v5 albo 6v6 nawet wiec nie wydaje mi sie że serwer by upadł

Edytowane przez takko

ezgif.com-gif-maker.gif.291671d5126ca1bfe85c34d48f334459.gif.8e394336f62a59e2d894d618e1f97ad5.gif

https://csowicze.pl/topic/72885-podanie-takko/

Jako, że jesteś znany na forum i za pewne już i na serwerze jestem za przyjęciem. Natomiast fajnie jakbyś podał te nicki pod jakimi grasz, ponieważ ja osobiście nie jestem w stanie Ciebie skojrzyć z nicku takko (chyba, że zawsze sie mijamy i się nie odzywasz na serwerze). 

Same plusy to nie będę się rozpisywał...

Jestem na TAK - ale czekam na info pod jakimi nickami przebywasz.

@Edit: a czy Ty przypadkiem nie jesteś lekko nerwowy? pytam bo chyba kojarzę jak kłecik akurat kłócił się z adminem, aczkolwiek możliwe że ten pewien admin wtedy sam miał problem ?

EDIT2: 

Jestem na NIE. ledwo wbijesz na serwer i mowisz co ma robic administracja, caly czas placzesz a ten kampi i strzela ze scopa na blisko... no nie takich adminow nie powinno byc. Jeszcze mowisz ze bys juz dawno kickal jednego i drugiego. Bez sens, z takimi adminami nie utrzyma sie graczy. Plus te mikro... Nie masz mutacji, gracze beda Cie wyzywac... 
Co wiecej, mowienie do administracji gó**o, jak Cie nie uslysza bardzo zle swiadczy o Twojej kulturze. A fochanie się bo ktos dal Ci muta, to slabe, po za tym jestes tu jakos specjalnie uprzywilejowany? NIE NIE NIE, albo trzymamy sie jakichs norm albo sobie z nich kpimy.

Sprawdzilem sobie tez bany jakie tu dostales, to wszystkie za obraze... mega slabo. 

Edytowane przez Samael

???́?? ?????? ????????́ ??ł??̨ ???????̨ – ??????́ ?????????, ? ????????? ?????́???̨ ???????̨, ??̨?????? ???????ł ??????.

RMvI13s.png

https://csowicze.pl/topic/72885-podanie-takko/#findComment-343146

Jestem na tak, był opiekunem sprawował się super, jak potrzebowałam kiedyś pomocy to nawet mi pomógł, lel. :kekw:  Myślę, że po samym stażu i doświadczeniu stwierdzić można, że bez dwóch zdań się nadaje, dlatego brać go w ciemno, tak o. :bajcepsy:Z fartem synu. :polak:

https://csowicze.pl/topic/72885-podanie-takko/#findComment-343153

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie