Donator TheProShizer Napisano 14 Listopada 2021 Donator Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Jak zakupić pamiątki z meczy I PGL STOCKHOLM 2021 Wiele osób zadaje mi pytanie jak zakupić pamiątki z meczy z Majora, w dzisiejszym poradniku wam to przedstawię 1: wchodzimy do cs;go 2: w lewym dolnym mamy takie opcje 3: wybieramy zakładkę "Sztokholm 2021" 4: Klikamy w ten banner 5: Aby zakupić monety klikamy "Zdobądź więcej monet" 6: Kupujemy (1 moneta - 11zł) 7: Gdy zakupimy monety ponownie wchodzimy do menu głównego gry 8: W lewym pasku klikamy w 9: Ukazują się nam mecze drużyn 10: Wybieramy co chcemy (Ja wybrałem NAVI) 11: W prawym górnym mamy taki prezent 12: gdy klikniemy w ten prezent do naszego ekwipunku zostaje dodana pamiątka CENY PAMIĄTEK RÓŻNIĄ SIĘ MAPAMI Tutaj przedstawiłem ceny pamiątek pamiątki można kupować do 20 grudnia Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/72823-jak-zakupi%C4%87-pami%C4%85tki-z-meczy-i-pgl-stockholm-2021%C2%A0/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi