Donator TheProShizer Napisano 3 Listopada 2021 Donator Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Już dzisiaj odbyła się trzecia i ostatnia faza typowania PICK'EM: FAZA MISTRZÓW Typować można do godziny 9.00 04.11.2021 Co dają nam typowania? dzięki typowaniom zmienia nam się kolorek odznaki którą dostajemy po zakupie przepustki. Dostajemy także za prawidłowe obstawienie +1 monetę za którą możemy kupić pamiątkę z danego meczu. A więc jakie drużyny wybrać? ( są to moje propozycje) Pod postem możecie dawać swoje propozycje 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/72547-pickem-faza-mistrz%C3%B3w-i-major-sztockholm-2021/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Marc3l Napisano 3 Listopada 2021 Donator Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 NAVI wygra z Vitality bez większych przeszkód. Gambit jest w formie, aczkolwiek FURIA zaskoczyła. Tutaj będzie ciężej, ale po wyrównanym meczu powinna przejść dalej drużyna GAMBIT. NIP pokonało drużynę z Kopenhagi i to mnie lekko zaskoczyło szczerze, nie oglądałem akurat tego meczu, ale oglądałem inne mecze tych drużyn i G2 wcale nie będzie miało łatwo. Pozwolę sobie zaryzykować i postawić na NIP. Na samym końcu legenda polskiego e-sportu, choć aktualnie żaden Polak tam nie gra. Oglądałem ich grę z FAZE i byłem zaskoczony ich comebackiem. FAZE prezentowało się znakomicie w pierwszej fazie i stawiałem ich na podium, ale jak widać VP było za mocne. Dlatego postawię na VP, Heroic ulegnie. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- W meczu GAMBIT - NAVI moim faworytem jest GAMBIT, nie wiem czemu, tak mi głos w środku podpowiada. Oglądałem NAVI w meczu z VP i po prostu ich gra do mnie nie przemówiła. W meczu VP z NIP będzie się dużo działo coś czuje. Clutche, comebacki etc. Ostatecznie mecz wygra NIP. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A całego MAJORA wygra drużyna GAMBIT. NIP zostanie stłamszone 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/72547-pickem-faza-mistrz%C3%B3w-i-major-sztockholm-2021/#findComment-341864 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi