Skocz do zawartości

Zablokowane PICK'EM: FAZA MISTRZÓW I Major Sztockholm 2021

TheProShizer

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator

PGL Major 2021 Pick'em Challenge fazy Legend - Sport

Już dzisiaj odbyła się  trzecia i ostatnia faza typowania PICK'EM: FAZA MISTRZÓW

Typować można do godziny 9.00  04.11.2021   

Co dają nam typowania? dzięki typowaniom zmienia nam się kolorek odznaki którą dostajemy po   zakupie  przepustki.          

Dostajemy także za prawidłowe obstawienie +1 monetę za którą możemy kupić pamiątkę z danego meczu.                                                                            

A więc jakie drużyny wybrać? ( są to moje propozycje) 

Brak opisu.

Pod postem możecie dawać swoje propozycje :)                    

v3.png.e4356ff2ea9fe647b6290654e3f0c93a.

image.png

https://csowicze.pl/topic/72547-pickem-faza-mistrz%C3%B3w-i-major-sztockholm-2021/

• Donator

NAVI wygra z Vitality bez większych przeszkód.

Gambit jest w formie, aczkolwiek FURIA zaskoczyła. Tutaj będzie ciężej, ale po wyrównanym meczu powinna przejść dalej drużyna GAMBIT

NIP pokonało drużynę z Kopenhagi i to mnie lekko zaskoczyło szczerze, nie oglądałem akurat tego meczu, ale oglądałem inne mecze tych drużyn i G2 wcale nie będzie miało łatwo. Pozwolę sobie zaryzykować i postawić na NIP.

Na samym końcu legenda polskiego e-sportu, choć aktualnie żaden Polak tam nie gra. Oglądałem ich grę z FAZE i byłem zaskoczony ich comebackiem. FAZE prezentowało się znakomicie w pierwszej fazie i stawiałem ich na podium, ale jak widać VP było za mocne. Dlatego postawię na VP, Heroic ulegnie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W meczu GAMBIT - NAVI moim faworytem jest GAMBIT, nie wiem czemu, tak mi głos w środku podpowiada. Oglądałem NAVI w meczu z VP i po prostu ich gra do mnie nie przemówiła.

W meczu VP z NIP będzie się dużo działo coś czuje. Clutche, comebacki etc. Ostatecznie mecz wygra NIP.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A całego MAJORA wygra drużyna GAMBIT. NIP zostanie stłamszone :D

xsygna.gif.66ebbf00f9e26ca055baabe2ac67c1c2.gif.0e8a58ac9c163a6380034d5317c162b2.gif

https://csowicze.pl/topic/72547-pickem-faza-mistrz%C3%B3w-i-major-sztockholm-2021/#findComment-341864

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie