Apostrof Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: kojot / tetrahydrokannabinol Serwer: JB IP podejrzanego (komenda amx_ip / status / /ip): STEAM_0:1:188388051 Link do demka: http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2110071929-jail_anka_2020-1633627740-1633631040.zip Podejrzane momenty: Opis sytuacji: 11:52 - 11:58 - O panie nie sądziłem, że tak łatwo pójdzie to demko i się zamkne w jednym.. A więc tak ze startu widać, że tetro wywaliło do przodu zanim zaczął robić strefy przy czym dostał wiele gaina. Dodam, iż nie możliwe jest takie rozpędzenie się przy 500fps z terarium aż pod wieżę. Po prostu jest to awykonalne nawet na 1kfps. Widać to doskonale w 1/4. Stref nie robi jakoś wiele i nie zbyt dobre synchro ma. b+ 11:59 - 12:02 - widać jak spalił strefę lecz i tak go wypycha do przodu +strafe Oczywiście pogubił się w tym co robi i pod koniec na prostej do szkoły ładnie nie robi stref a to go dalej pcha do przodu b+ 12:03 - 12:05 - już otworzył drzwi do szkoły i sytuacja się powtarza, ze startu spalona strefa i leci prosto z awykonalnymi prędkościami. Zrobił zaledwie 3 strefy widzowie! b+ 12:08 - 12:17 - Po nieudanej strzelalinie z CT nwrócił znowu na +strafe pod stolik i się schował. w 1.4 widać doskonale, że robi beznadziejne strefy ze słabym synchro a to go pcha do przodu. dokładnie 12:14 w slowmo 1/4 widać to co opisuję. b+ 33:08 - W tym momencie napisałem do niegona steamie by mi to pokazał bo go osądziłem o wspomagacze. Oczywiście byłem na spect i patrzyłem na jego pova, po tej akcji wiedziałem co robić i stąd ta rozpiska. 33:48 - 33:55 - Akcja się rozpoczyna 3 strefy i lota z niepojętą prędkością zaznaczając "500" fps podejrzanego. w 1/2 było widać ile stref wykonał jak neidokładnie i co śmieszniejsze jak ze startu napierał pre, bokiem X D b+ 36:22 - tutaj musimy popatrzeć przez błąd dema na 3ciej osobie. Widać jak go wypycha do przodu a jego prędkość wciąż jest nie zbyt wykonalna przy 2 skokach. Podkreślę, że prawie całą mapę przeleciał .. b+ Z tego jak, że krótkiego demka można, ąz tyle wyciągnąć. Mam nadzieje, że wkońcu spojrzycie prawdą w oczy i uświadomicie sobie, że od początku źle go oceniliście dając ub. EDIT! Kolejne demko pozyskane od gracza (Stasiu) jb. https://megawrzuta.pl/download/745112bddf83aca99ddc61f18af063e5.html 0:30 - 0:33 - Idealna sytuacja by ukazać jak się pali i na jakiej zasadzie to działa, już tłumaczę! Uderzył w terarium, ponowne rozpędzenie się jest dość ciężkie i wymaga dobrych stref. W tym przypadku bez dużego nakładu rozpędził się. Jak macie dobre oko to zobaczycie, że go wypycha do przodu, zyskuje speeda cheatem nic nie robiąc. Poniżej dodam film yt jak to wygląda w praktyce na full odpale. b+ 1:10 - 1:14 - Tutaj na 1/2 widać jak go wypycha idealnie. b+ 1:17 - 1:27 - Widać jak go wypycha nie robiąc świetnych stref. b+ 1:58 - 2:02 - W tym momencie miałem wielki zaciesz na mordzie, to co wyżej oczywiście (w slowmo widać pięknie) b+ 4:19 - 4:56 - Nie chce mi się tego opisywać, największy bot zobaczy to jak go wypycha do przodu i lata spalony... b+ Od tego momentu wypisuje same spalone typowo akcje bez opisów. Wszystkie będą na zasadziej tej pierwszej w tej "kategori" 6:40 - 7:00 - Potężny pokaz "umiejętności" skokowych kojota. b+ 7:07 - 7:14 - b+ 8:53 - 9:03 - b+ (Potężna akcja na odpale) 9:11 - 9:43 - to co wyżej b+ 10:49 - 11:03 - Cóż to za piękne opanowane strefowe akcje, 100% legit no scam! b+ 11:13 - 11:20 - O NA TAKĄ ACKJE CZEKAŁEM CAŁE DEMKO XD NIE MINĘŁA MINUTA CZYLI SV_AA JEST NISKIE, BRAK MOŻLIWOŚCI NA SZEROKIE STREFY, MIMO TO LECI FULL SPEEDEM BEZ STREF DO PRZODU O PANIE 103 METRY STOCH REKORD SKOCZNI! B++++++++++++++ FUNNN TIMEEEE 11:48 - 11:55 - Fizycnie nie możliwe by tam dolecieć, mogę zaprezentować gdzie dolecę ja przy 1k fps. b+ 12:08 - 12:15 - DLA WSZYSTKICH CO GRAJĄ SPEEDRUNY USŁYSZCIE TO WSZYSCY XD JA MAM 1 RANGI NA TYM SPEEDRUNIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (na 2 w PL ma perma) DO 12:38 - NO TYLKO FPS VHITE BYL TYLKO ODE MNIE LEPSZY 5 LAT TEMU HAHAHAH PRZECIEŻ VHITE TEZ NA ODPALE GRAL XD 12:38 - 13:00 - o tutaj fajnie widać jak se przyśpiesza cheatem, nie będę dawał nazwy by ludzie nie pobierali. 12:42 - 12:45 HIHIHIH| KONIEC DEMKA @Użytkownik @ Właściciel @ UB Team CS 1.6 Uwaga odwołam się do wcześniejszego jego bana bo sytuacja się powtarza. Słyszałem wiele pogłosek o tym graczu w strefie speedrunowej, deathrunowej itd. Opinii w skrócie nie ma dobrej w społeczności. Dzisiaj się na własne oczy przekonałem, że wszystko wypisywane to jest prawda a rozpiska z czasami będzie wyżej. Do starego demka jak uda mi się odkopać też się odwołam i czasy dodam wcześniej przytoczone przez np. @Stasiu. . Rozpiszę te czasówki wszystkie poprzedniego bana jak uzyskam demko ;v EDIT ZAŁĄCZAM FILMY YT JAK WYGLĄDA TEN CHEAT (NAJGORSZE GOWNA POKAZUJE, POBRANIE GROZI BANEM!) [spoiler] @ OxyMen2 @ UB Team CS 1.6 Edytowane 8 Października 2021 przez Apostrof 3 2 1 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71929-kojot-tetra-co%C5%9B-tam/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najlepszy Strzelec Luis Enrique Napisano 8 Października 2021 Najlepszy Strzelec Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Z tego co wiem jest na serwerze też komenda /speckeys czy jakoś tak i wtedy dokładnie widac co dany gracz klika, kolejna rzecz jeśli sie nie myle za flatcheata automatycznie banuje, i jakiś czas temu @ polkes mówił ze wgrał antycheata i mu pokazuję w logach jak cos jest źle, mozna go poprosić aby sprawdził czy cos mu wyskoczyło na niego. Lecz nie powiem nie które akcje są naprawdę dziwne i ciężko aż tak się rozpędzić zwłaszcza przy uderzeniu w coś 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71929-kojot-tetra-co%C5%9B-tam/#findComment-339501 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator prudziak Napisano 8 Października 2021 Donator Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Godzinę temu, El Jokeros napisał: Z tego co wiem jest na serwerze też komenda /speckeys czy jakoś tak i wtedy dokładnie widac co dany gracz klika, kolejna rzecz jeśli sie nie myle za flatcheata automatycznie banuje, i jakiś czas temu @ polkes mówił ze wgrał antycheata i mu pokazuję w logach jak cos jest źle, mozna go poprosić aby sprawdził czy cos mu wyskoczyło na niego. Lecz nie powiem nie które akcje są naprawdę dziwne i ciężko aż tak się rozpędzić zwłaszcza przy uderzeniu w coś Komenda speckeys działa tylko jeśli "jesteśmy" na serwerze(a nie HLTV), pozatym owa komenda z tego co mi wiadomo jest tylko dla adminów. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71929-kojot-tetra-co%C5%9B-tam/#findComment-339505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kensiak Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 (edytowane) Nie wiem czy powinienem się wypowiadać, ale sam kiedyś gracza zbanowałem na DR. Po za tym przestałem grać, gdy on się przypałętał a administracja miała to gdzieś widząc co on robi xdd Spoiler https://deagleshot.eu/topic/22186-ban-xd/?tab=comments#comment-218103 Spoiler https://deagleshot.eu/topic/22150-kolejny-potężny-autostrejfer-3-i-4/ Polecam wpisać jego SteamID w Google. Praktycznie same bany za wspomagacze Chłop na 2 skokach potrafi przelecieć pół mapy robiąc parę stref. A jego tłumaczenie o FPSach to nawet nie warto czytać, ani tego co on tu napisze. Jeśli demka z powyższych tematów działają to też warto zajrzeć. Bardzo ładnie rozpisane demka przez Apostrofa i nawet nie ma o czym mówić Edytowane 8 Października 2021 przez KenShi. 2 https://tracker.gg/valorant/profile/riot/お KenSiaK 〆%23klar/overview Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71929-kojot-tetra-co%C5%9B-tam/#findComment-339508 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apostrof Napisano 8 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2021 (edytowane) Dobra ze startu wybaczcie, że odpowiadam pod swoim zgłoszeniem zamiast edytować. Wydaje mi się, że jest już za bardzo przepełnione treścią by dalej je edytować. Odpowiem w tym komentarzu na wasze zagwostki itd. Zaczynamy zabawę i edukowanie tutejszych graczy w temacie speedrunowym i cheacie do skakania. 2 godziny temu, El Jokeros napisał: Z tego co wiem jest na serwerze też komenda /speckeys czy jakoś tak i wtedy dokładnie widac co dany gracz klika, kolejna rzecz jeśli sie nie myle za flatcheata automatycznie banuje, i jakiś czas temu @ polkes mówił ze wgrał antycheata i mu pokazuję w logach jak cos jest źle, mozna go poprosić aby sprawdził czy cos mu wyskoczyło na niego. Lecz nie powiem nie które akcje są naprawdę dziwne i ciężko aż tak się rozpędzić zwłaszcza przy uderzeniu w coś Zacznijmy od Ciebie... Komenda speckeys nie jest jakoś potrzebna w tym przypadku, na slowmo widać doskonale ile stref zrobił "szerokich" i gracz, który gra na takich trybach przy takich ruchach, prędkości, czystości tzn. synchro i sposobie nabierania pre ze startu mogą ocenić czy jest to czysta gra. Przykładowo kojot robi często ze starto 3 w miare szybkie szerokie strefy, na slowmo widać, że nie są jakieś wybitne i nawet dobrego synchro nie mają i sam się gubi potem przy dalszych strefach. Rozpędzając się jego sposobem NIGDY nie osiągniecie takich prędkości, jedyna możliwość to latanie strefami typowo speedrunowych, ba nawet na 500fps nie możliwe raczej na 1k polecenie tak daleko. @Meduza jest specem od stref speedrunowych, robie je bardzo płynnie z synchro nawet 98%! No dobra ale co to są te strefy w zasadzie "speedrunowe"? Już odpowiadam.. Zaczynasz od początku do końca od szerokich i je kontynuujesz bez przerwy, zero przerw, jedna przerwa to już stracenie cennych sekund na rozpędzenie się w powierzu. EDIT: Jeden czas daje wiele wam do zrouzumienia i powinien dostać za niego perma z miejsca. To nie żaden bug skill czy inne ścierwo, idealny przykład spalonego scierwa. Już wam podaję czasówkę która to była. Czas z drugiego demka: 11:13 - 11:20 - O NA TAKĄ ACKJE CZEKAŁEM CAŁE DEMKO XD NIE MINĘŁA MINUTA CZYLI SV_AA JEST NISKIE, BRAK MOŻLIWOŚCI NA SZEROKIE STREFY, MIMO TO LECI FULL SPEEDEM BEZ STREF DO PRZODU O PANIE 103 METRY STOCH REKORD SKOCZNI! B++++++++++++++ Dlaczego powinien dostać za to perma? Bo widać gołym okiem jak go pcha do przodu a on nawet dobrze nie patrzy w stronę, którą leci a w dodatku do minuty na serwerze ustawia się sv_aa na 10 około zamiast 100 czy tam 999. Więc fizycznie nie jest możliwe się tak rozpędzanie przy takim aa. Dlaczego? Mocniejszy ruch myszką, delikatnie mocniejszy powoduje zatrzymaniem w powietrzu. Czyli nasz ptyś malinowy dał nam idealną czasówkę, w której udowadnia, że jest spalony. Załączyłem 2 filmy na yt, które pokazują te same zachowanie i jak wypycha do przodu, że gracz patrzy tylko a to go pcha, tam jest identycznie tylko dodaje swoje "beznadziejne" strefy by się jakoś kryć. Oczywista jest sprawa, że w jego 3 strefach nigdy nie uzyskacie takiej prędkości bez cheata. Pozdrawiam. @ El Jokeros I jeszcze jedno co do "wgrania" ac na flata... @ polkes nie musisz się starać i produkować, nie uda Ci się to. Jedyne co możesz wgrać i zadziała to plugin blokujący +strefe i strafe helpery prosto z hns'a. Dlaczego tak piszę? Ba zablokujesz wtedy TYLKO darmową wersję flata. Pewnie się zdziwisz co ja piszę.. Tak jest wersja płatna od riscripta. Pisałem z administratorem i sprzedają po 100zł flata premium, który obchodzi wszystkie blokady na serwerach, nigdzie nie jesteś w stanie tego zablokować, autorski plugin byś musiał napisać by go zablokować a co lepsze, kupić, rozkodować cheata i zobaczyć jak on działa. Wiem to bo spotkałem administratora flata w grzę w akcji Skoczenie przykładowo 258 no problemo 9 stref 100% synchro bez dbrych machań myszką. A w dodatku nikt nie wspomniał, że on gra na flacie, chociaż najbardziej jest to prawdopodobne. Jeżeli macie wątpliwości co do swojego plugina możemy go zweryfikować, pobranie flata wersji darmowej to chwila. Edytowane 8 Października 2021 przez Apostrof 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71929-kojot-tetra-co%C5%9B-tam/#findComment-339509 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TRakToR:. Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 (edytowane) http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2110071929-jail_anka_2020-1633627740-1633631040.zip Najciekawsze czasówki: 11:59 - 12:02 - +b 12:03 - 12:05 - +b 36:22 - +b Link do bana: KLIK Edytowane 9 Października 2021 przez .:TR@kToR:. 3 1 ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71929-kojot-tetra-co%C5%9B-tam/#findComment-339566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi