Skocz do zawartości

Zablokowane Pytanie [JailBreak]

VojcechK

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, Shock331 napisał:

Ogółem widzę że jest problem do stref na serwerze jak by nie wiem tu jakieś bh było do tego czy coś to spoko rozumiem ale po pierwsze osób co umią dobrze robić strefy na serwerze jest może 10max i to nie wiem czy tyle bym naliczył to że ktoś prowadzi z takim przekonaniem że wszyscy mi się zbuntują nie ogarnę i słaby jestem to nic dziwnego ze potem 20 osób wybiega z celi bo widać ze taka osoba jest słaba i będzie łatwy bunt. Już to ze zablokowaliście nam strefy na 60 s od otwarcia cel jest moim zdaniem przesadzone ale no cóż jest jak jest nie płacze o to wystarczy poczekać te 60 i tak można sie buntować jak wcześniej ja bym osobiście zaczął od ruletki tt i ct nie dość ze ona jest zbugowana i są puste losy to polowa itemków to w niej nie działa a dla ct to juz wgl nic tam nie ma po za niezłym towarem tak samo naprawił bym nominację map wgl ona nie działa pokazuje że xyz gracz nominował już tą mape i nie da się jej nominować kolejna sprawa to bym dodał mapę jail_leyawin nie wiem czemu została ona usunięta jest to jedna z top top map jb mega dopracowana ostatnia sprawa to znikające kolory wiezniów na wojnie gangów kolory sie buguja i nie widac kto w jakiej drużynie jest jak się do kogoś nie strzeli a tak nie powinno być, jak to by było zrobione myślał bym dopiero nad nerfieniem tt i ct pozdrawiam ; )  

Nic nie jest przesadzone... Jail Break to nie jest ZOO, chcesz poskakać to masz od tego serwery deathrun... Jaką frajde wy macie, że wyskoczycie z celi jak małpy w 5 osób naraz? Wam się to naprawdę nie nudzi? Przypomnij sobie czasy, nie wiem czy grałeś juz wtedy na JB, ale jak się uciekało to był dreszczyk emocji, żeby strażnik Cie nie zauważył i nie zabił. te całe skradanie się itp. A ten JB wygląda tak, że wyskakujecie z celi po jednym fleshu i tak z 10 wiezniow w celi zostaje 3-4... Kiedyś by to nie przeszło

I nikt raczej nie wchodzi do CT z myślą, byleby się nie buntowali bo słaby jestem, a raczej dobrej zabawy bo od tego są takie serwery... Chęć pośmiania się i powygłupiania, problem w tym, że nie ma kiedy bo na mape jak już wychodzisz to po 5 osób, bo reszta "małpek" uciekła, albo padła po próbie buntu...  

Co do ruletek to fakt, często wpisuje /los i nic nie ma, nawet pustego losu 

https://csowicze.pl/topic/71753-pytanie-jailbreak/page/3/#findComment-338803

Temat zamykam.
Zablokuje strefy na zabawach.
Ogranicze Kupowanie Broni W tygodniu.
Linka zostanie, jednak nie będzie jej można używać ile się chcę,

Myślę, że te zmiany w jakimś stopniu was zadowolą. 

temat_zamkniety2_csowicze2021.png

https://csowicze.pl/topic/71753-pytanie-jailbreak/page/3/#findComment-338805

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie